• 9.369.537 stemmen

Genre: Misdaad / Thriller

Geregisseerd door: Robert Moresco

Met onder meer: William Baldwin, Armand Assante en Chazz Palminteri

Plot One Eyed King

"In the Irish Mob, everyone is family. Only a few become royalty."

Hell's Kitchen in New York is een levensgevaarlijk broeinest voor gangsterbendes. Generatie na generatie hebben Ierse gangsters slechts één doel: overleven! Ontspoorde kinderen groeien op tot keiharde volwassenen, maar ze groeien tenminste samen op. Met Frank als hun leider worden vrienden 'broeders' door geweld, overvallen en moord. Als één van de bendeleden dood wordt aangetroffen, gaat Frank op zoek naar de waarheid. Een waarheid, die ze voor altijd uiteen kan drijven...

avatar van De GeuS

De GeuS

Zeer onderhoudende misdaadfilm. Een degelijke cast, onderhoudend verhaal en mooie muziek. Ik kan amper geloven dat hij zo slecht beoordeeld wordt op IMDB; 3,5*....

avatar van donnie B.

donnie B.

Prima misdaadfilmpie! Je kon zien dat het een redelijk goedkope productie is, maar dat kon de pret niet drukken. Beetje in de stijl van 'Irish Eyes' van Baldwins broertje Daniel....

avatar van stinissen

Vermakelijke film met een goede soundtrack.

avatar van moon44

moon44

de dvd die wij keken had de kwaliteit van een oude vhs

maar de film zelf heeft ons prima vermaakt. soms bikkelhard en meedogenloos, maar in die wereld is dat waarschijnlijk normaal.

avatar van Mug

Mug

Uitermate saaie gangster/misdaad-film geschoten in lelijke video-beelden volop slow-motion scenes. Het verhaal zit ook vol clichés, een wannabe-Goodfellas/Casino-voice-over (gruwelijk irritant en in deze film dodelijk saai), en het meest hekele punt: het einde van de film is al meteen de eerste scene in de film. Weg spanning. Want het verhaal zelf was zo doorzichtig als glas. Gelukkig weet Armand Assante de film enigszins vermakelijk te maken. De rest presteert onder hun kunnen, wellicht te danken aan het suffe script.

avatar van Waku

Waku

Een maffia/misdaad als zovelen.

Maar de niets ontziende harde scenes en het vlotte verhaal maken er toch een boeiend geheel van.

3,5

avatar van lefty

lefty

is hij te koop in nederland?

avatar van John Gotti

John Gotti

De film zelf is opzoch goed maar ik persoonlijk hou niet van de Ierse mafia vind het niet vet omt e zien ofso. Geef mijmaar die italiaanse capo''s wat jullie ?

avatar van 606

lefty schreef:

is hij te koop in nederland?

ja bij bartsmit 3 euro

avatar van 606

Onbekende misdaad film met goede rollen en weer Armand die zijn rol als kei harde mobster het weer waar maakt.

Ook de overige rollen waren prima, tevens was het verhaal ook goed te doen.

Aantal goed harde scènes.

3,5 ster

avatar van Left4Dead

Left4Dead

Aardige cast, an sich is het daardoor allemaal te doen.

Het verhaal is standaard maffia: grote baas, vriendengroep en bedrog.

Giet er een stukje liefde bij en hoppa.

De kwaliteit van beeld en geluid was, zoals eerder al gezegd, belabbert.

avatar van Pazmaster

Pazmaster

Matige misdaad/drama film waarbij de ontknoping al gelijk in het begin wordt weggegeven. Aan de cast heeft het niet gelegen, er wordt gewoon goed gespeeld. Helaas is het nergens echt vernieuwend en is het behoorlijk clichématig, en doordat de ontknoping in het begin al wordt verklapt is er nauwelijks nog spanning. Geen voldoende.

avatar van Left4Dead

Left4Dead

Na 4 jaar toch maar een halve ster eraf. Het is allemaal aardig maar niet bijzonder.

Best een mooie cast, maar de personages konden me dit maal niet echt het verhaal binnen trekken. En dat is jammer, veel script maar we hebben het allemaal daarvoor wel gezien. Ach, een kleine wegkijkert voor een leeg hoofd.

avatar van Phantasm

Phantasm

Maffiafilm met een standaard verhaaltje. De kwaliteit van beeld en geluid was, zoals eerder al gezegd niet echt geweldig, zoals wazige beelden dat niet lekker wegkijkt.