• 9.369.458 stemmen

When Will I Be Loved (2004)

Geregisseerd door: James Toback

Met onder meer: Neve Campbell, Karen Allen en Mike Tyson

Gesproken taal: Engels, Frans en Italiaans

Plot When Will I Be Loved

"Revenge is a dish best served hot."

Een jonge vrouw (Neve Campbell) voelt zich ondergewaardeerd door haar vriend. Zij besluit hierdoor om haar sexualiteit te ontdekken, met andere personen dan haar vriend. Onder deze 'andere personen' bevindt zich ook een elegante miljardair die er een aanzienlijk bedrag voor over heeft om gebruik te mogen maken van de diensten die zij bereid is te verstrekken.

Vera Barrie

Professor Hassan Al-Ibrahim Ben Rabinowitz

Count Tommaso Lupo

Alexandra Barrie

avatar van stinissen

Niet mijn film....

avatar van Natalie

Natalie

Gisteren gekeken, ik werd er behoorlijk simpel van..... zonde van mn tijd!

Neve Campbell die tevergeefs heel erg haar best doet om een gebrek aan verhaallijn te compenseren.

avatar van Filipus

Filipus

om iemand te parafraseren: "Well, that was a complete and utter waste of my time."

"bad acting, annoying characters, annoying music" en toch heb ik het aangedurfd van deze film te bekijken. nooit eerder heb ik een film gezien die nergens heenging, nergens vertrok, en over't algemeen all over the place is.

Op een bepaald moment dacht ik: wel deze film heeft een zielige verhaallijn zelfs voor een film die soms op een pornofilm lijkt, hoewel porno? één tepel is daarvoor zelfs te weinig. zonde van het talent, porno of geen porno...

kortom: huren is zonde van het geld, downloaden zonde van de bandbreedte en harddiskspace, bekijken een zonde van de tijd.

(you'd better be really bored if you want to try to watch this movie)

avatar van Missbandidas

Missbandidas

ik wil deze film graag kijken, maar ik kan hem nergens vinden?

iemand idee waar ik deze kan kopen:$