• 9.377.473 stemmen

Geregisseerd door: Richard Pearce

Met onder meer: Tom Sizemore, Mary Elizabeth Mastrantonio en Shawn Hatosy

• HBO Max Bekijk via HBO Max

Plot Witness Protection

Een maffiabaas besluit nadat de maffia een mislukte aanslag op zijn gezin heeft gepleegd gebruik te maken van het speciale beschermingsprogramma van de FBI en komt spoedig achter de consequenties van zijn beslissing.

logo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm still

avatar van ®Tc

®Tc

Redelijk, niet meer niet minder.

Over de acteerprestaties kun je kort zijn: Het gezin doet het degenlijk maar iedereen wordt van het scherm gespeeld door Forrest Whitaker, zeer goed gespeeld van hem.

Verder is het allemaal nogal standaard maar op dezelfde locatie weet de regisseur het toch altijd boeiend te houden, misschien kon ik het ook gewoon boeiend vinden omdat ik me zo interesseer in de maffiawereld en een film recht in het wp nog niet vertoond is. Enkel jammer dat het een beetje ten koste moest gaan van de echte maffiawereld. Aan het begin van de film mocht gerust 10 minuten bijzijn waarin Sizemore zijn personage beter in wordt uitgewerkt en je zijn wereld zit.

avatar van jordybeukeboom

jordybeukeboom

Goed, wat ondergewaardeerd drama met een origineel thema.

Hoewel er maar weinig verschillende decors zijn weet de film over de gehele lengte te boeien en dat is knap te noemen. Goede rol van Whitaker.