Genre: Komedie / Misdaad
Bekijk via Netflix
Bekijk via Videoland
Plot The Pink Panther
"Pardon His French."
Inspecteur Jacques Clouseau wordt opgezadeld met de moord op een bekende voetbalcoach en het is aan hem om de dader te vinden. Een 'ongeluk' komt echter zelden alleen en ook wordt de overbekende 'Pink Panter Diamant' gestolen. Wat hebben deze twee zaken met elkaar te maken?
Clouseau
Raymmond Laroque
Deputy Chief Renard
President
DeCol
Een vriend van me zei dat de film heel lachen was, dus ik dacht van ga hem is huren. Maar vond hem maar een beetje tegenvallen. Heb wel een paar keer echt moeten lachen maar verder is hij niet geweldig. De oude pink panthers zijn stukken beter!
x-Liez-x
Best wel grappige film, voor als je even wilt lachen en ontspannen !!
Sagittarius
jaja, dit was weer een hele vermakelijke film van steve martin, zoals vele van hem. heb hem gekeken toen die uit was en ga hem vanavond nog eens een keer kijken, maar nu met me vriendin er bij. een 4
Nieke
Valt beter mee dan ik had gedacht. Clive Owen vond ik nog het beste, en het zinnetje dat Clouseau antwoord wanneer Owen zegt 'I'm 006. Do you know what that means?' was ook goed.
geslaagd; 2.5*
M.ike
Ik vond hem beter dan ik verwacht had.ik heb af en toe best gelachen but that`s it !! 2,5*
Lepi
de vorige pink panther films zijn stukken beter. In het begin is het best grappig, maar na een tijd begint het hele 'een amerikaan spreekt frans met een vreemd accent' wat te vervelen. Had beter gekund, een verspilde kans op een heerlijke komedie
aleksa
Ik vond het een beetje een flauwe film, de grappen waren niet echt grappig op sommige na.
Wat mij het meest irriteerde was het accent van Steve Martin:
Een amerikaan die in de film een engels sprekende fransman speelt kan gewoonweg niet. Als je het echt goed wil doen, neem dan een echte fransman die engels spreekt. Jean Reno(de assistent) bijvoorbeeld zou in mijn ogen een betere Clouseau zijn geweest.
2* voor mij
tukkerstein
Ik vond het maar een bagger film een paar keer moeten lachen 2,5
geslaagd; 2.5*
Das wel opvallend, een bagger film met 2,5*, en een geslaagde film met 2,5*
IK vond hem wel aardig, hij viel best mee, ik had minder verwacht, en was af en toe behoorlijk grappig. 3*
Zeer slechte opvolger van de traditionele Pink Panther films. Na kwartiertje toch maar de knoop doorgehakt en de film stopgezet. 1 ster......
Heel vreemd dat je na een kwartier kan zeggen hoe de film is. Zo kan ik ook films kijken. In een uurtje de hele godfather trilogie er doorheen jassen. En die allemaal 5* geven natuurlijk.
Dennis Lammrs
Ik heb ook met het gevoel dat het niks zou worden gaan kijken maar het viel me reuze mee. Leuk verhaal en een niet zo voorspelbaar einde (vind ik!)
Horrordude
dit soort films zit volgens mij echt niemand op te wachten hoor...
Sven Vermant
Peter Sellers blijkt toch de enige echte Clouseau te zijn.
Precies en daarom wil ik deze film niet eens zien.
Rianneke_Dan
Matige film.
De humor lag helemaal niet in mijn straatje, het was me allemaal veel te flauw.
Soms was het wel grappig, maar toch kon ik om veel niet echt lachen.
Ik had verder ook niet echt iets met de acteurs, en het verhaal was simpel maar het is wel te doen, zeker voor mensen die dit soort humor kunnen waarderen.
Matchostomos
Een klucht van jewelste, een waar gedrocht dat met recht en rede naar de prullenbak mag verwezen worden en vervolgens eeuwige verbanning verdient binnen alles wat ook maar enigszins te maken heeft met 'film'.
Steve Martin is daarbij een volstrekte belediging voor de man die van dit personage zijn handelsmerk maakte, waar haalt meneer Martin zelfs het lef vandaan.
Peter Sellers zou nog niet eens de moeite doen om zich om te draaien in zijn graf...meer woorden ga ook ik hier niet aan vuilmaken.
The horror, the horror...and might I add 0.5*
Midnighttemptres
dit is wel de enige pink panther film die ik heb gezien, dus ik kan het niet vergelijken.
maar ik vond steve martin het toch wel leuk doen met dat rommelige accent..
ik moet toch zeker een aantal keer lachen bij deze film..
voor mij word het *3.0*
Matchostomos
maar ik vond steve martin het toch wel leuk doen met dat rommelige accent.
Die mening zal snel veranderen als je heer Sellers zelve mag aanschouwen, geloof me zeer...
Kelles
Geweldig! Ik heb me rotgelachen om Steve Martin.
Dat accent! Vooral dat stukje met 'I would like to buy a hamburger'. Omg!
jumbo4u2
Alle leuke stukjes zaten al in de trailers, dus eigenlijk hoef je de film niet te zien
Strudllkanudll
Dit was geen Pink Panther, na een half uur uitgezet !! Ik kan het niet meer eens zijn met Matchostomos. Absolute bagger.
Knarf Kenobi
Geweldig! Ik heb me rotgelachen om Steve Martin.
Dat accent! Vooral dat stukje met 'I would like to buy a hamburger'. Omg!
Mee eens:D De film bevat hele simpele humor, maar wel eens lekker luchtige humor zonder cynisme, een dubbele bodem of humor die anderen de grond in boort. Heerlijk!
Oi Wioulld liek toi boei e damburgert!
Inderdaad een 'flawless American accent:D!
Van 2,5* naar 1,5* naar 3,5* naar 4*. In de bioscoop was hij niet grappig (humorfilms komen gewoon niet zo over in de bioscoop), maar op DVD, waar je er samen om kan lachen is hij hilarisch:D
Tarkus
Dit is een verdienstelijke poging om een vervolg te maken op de zo beroemde Pink Panther films.
Steve Martin brengt het er in elk geval beter vanaf dan Roberto Benigni, die in 1993 ook al eens (toen nog met Blake Edwards, de originele regisseur van de serie) een zeer teleurstellende poging waagde om Peter Sellers van z'n troon te stoten als 'Inspector Clouseau'.
In deze film zitten soms hilarische grappen en het moet worden gezegd, Steve Martin is een goede komiek en doet zijn werk prima... maar ondanks dat kan ook hij niet tippen aan Peter Sellers, zeker wat het zo typische taaltje van Clouseau betreft, het heeft nog geen greintje effect van wat Sellers toen teweeg bracht.
Ondanks dat schoonheidsfoutje is, zoals ik al zei, de film best grappig te noemen, en ook Jean Reno komt grappig uit de hoek.
Beyoncé Knowles daarentegen heeft nog heel wat te bewijzen, misschien dat ze dat in haar nieuwste film 'Dreamgirls' wel doet.
Voor anderhalf uurtje humor en gags is dit een ideale film.
my style
vond deze film echt niet aan. Meestal vind ik de humor van steve wel grappig maar deze keer was het wel erg slap. Het verhaal was ook echt 3 keer niks sorry een 2*
Schpitfrik
Je zet de film af en toch krijgt hij nog een ster?
Hij krijgt de ster van mijn achterwerk.
Schpitfrik
Alsof de film na een kwartier beter word zeker. Nee, deze film is gewoon te flauw voor woorden. Helaas, had veel beter gekund.
sydney
Gewoon te schandalig voor woorden, dat ze getracht hebben om de pink panther weer te laten herleven. Er is maar 1 Clouseau en die leeft helaas niet meer.
joe black
Martin is geweldig. het accent gaat er soms over maar sommige moppen zijn gewoon geweldig. "the wheather is nice today, I wonder if..."
Bizu has been shot in the head - was is fatal? - yes - how fatal? - completely - I want to talk to him!
héérlijk absurd
Alleen speelt Jean Reno de erbarmelijkste rol van zijn leven. Tegen het einde toe worden de moppen ook schaarser en slechter. je wilt het einde dan wel weten en daarom verveelt de film toch niet. 2.5
moviegirl2
vermakelijk verhaal, vermakelijk filmpje, niet bijzonder, maar wel met redelijk acteerwerk en leuke humor.

The Pink Panther 2

The Return of the Pink Panther
Komedie, 1975

Heaven & Earth
Oorlog / Drama, 1993
parijs, frankrijkfrankrijkdiefstaldiamantonderzoekinspectorvoetbalmoordenaarclouseaupink panther murder hunt