• 9.372.844 stemmen

Criminally Insane 2 (1987)

Horror | 70 minuten

Genre: Horror

Alternatieve titel: Crazy Fat Ethel 2

Geregisseerd door: Nick Millard

Met onder meer: Priscilla Alden

Plot Criminally Insane 2

"Fatty, fatty 4X4, can't get in the kitchen door!"

Ethel Janowski is dik en gek op snacks. Ze zit opgesloten in een inrichting na de moord op haar grootmoeder. Omdat Ethel te veel eet, en de inrichting het budget daar niet voor heeft wordt ze overgeplaatst naar een gevangenis waar de beveiliging laag is en het eten goed. Zodra ze het eten in die gevangenis heeft geproefd wil ze meer, en er is niemand die haar in de weg kan staan.

Ethel Janowski

Edgar Stanley

Hope Bartholomew

avatar van brucecampbell

brucecampbell

Nr 1 staat nog niet op MM?

avatar van kirk douglas

kirk douglas

wat een maffe film.

het beeld is waardeloos. en het verhaal nog veel slechter dan in de eerste film.

alleen trash-fans zullen dit leuk vinden.

avatar van ipman-99

ipman-99

"Time for your medication, Ethel. I don't want any damn pills. I want a snack, Granny!" ... " !!!

'Chit' !!! Priscilla Alden alias Ethel Janowski is terug in vervolg.

Tja we zien veel beelden terug uit deel 1 ..., maar als je deel 1 gezien hebt en je weet

dat er een deel 2 is ..., dan heb ik deze maar even meegepikt e !

Zeer zeer low budget met zoals hierboven gezegd ..., heel veel uit deel 1 kwam terug via flashbacks.

avatar van Shaky

Shaky

hoe moet ik hier iets zinnigs over zeggen? De film is gewoon een herhaling van zetten van deel I Criminally Insane (1975). Waar deel I voor de trash-liefhebber echt een prima film is, slaat dit tweede deel nergens op.

We volgen Ethel die met vraatzucht kampt. Zo zien we haar de eerste vier minuten van de film een puddinkje eten... that's it.. gewoon een puddinkje eten. Dan krijgen we een flashback naar deel I en ik bedoel letterlijk een flashback: allerlei fragmenten uit deel I. En zo gaat deze film verder: af en toe zien we Ethel eten, af en toe zien we haar slapen en verder krijgen we fragmenten uit deel I . Het is te hilarisch en tevens te triest voor woorden.

De film deed me dan ook erg denken aan The Hills Have Eyes Part II (1985), waar ze dat vreselijke trucje ook al uithaalde.

Ik weet niet goed hoe ik hier een cijfer aan moet geven. Qua kwaliteit, verhaal, gore, acteurs, etc. zit ik op 0,5. Van de andere kant heb ik ook met open mond zitten kijken hoe iemand zo'n troep heeft durven afleveren.

Met deel I in mijn hoofd geef ik nog wel 1,5* hiervoor. Als je die niet gezien hebt en niks met trash hebt, dan kom je waarschijnlijk ergens beneden de 0 sterren uit.