• 9.376.398 stemmen

The Beautician and the Beast (1997)

Komedie / Romantiek | 118 minuten

Genre: Komedie / Romantiek

Geregisseerd door: Ken Kwapis

Met onder meer: Fran Drescher, Timothy Dalton en Ian McNeice

• Netflix Bekijk via Netflix

Plot The Beautician and the Beast

"Once upon a time..."

De Amerikaanse visagiste Joy Miller wordt door een misverstand aangezien als een scheikundelerares. Ze krijgt een baan aangeboden om de kinderen van de Oost-Europese dictator Boris Pochenko les te geven. Eenmaal in het land aangekomen, probeert de visagiste het land warm te maken voor haar westerse ideeën.

logo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm still

Boris Pochenko

Masha Pochenko

Karl Pochenko

avatar van FisherKing

FisherKing

wat een ongelooflijke tijdverspilling.

avatar van Claus

Claus

Het maken of het kijken van de film?

avatar van empirekees

empirekees

Allebei, lijkt me.

avatar van savi_7

savi_7

Fran Drescher is wel erg HOT jongens!!!!!

avatar van Angrod_Pallanén

Angrod_Pallanén

Nou.

avatar van savi_7

savi_7

ze is echt heerlijk Angrod en ook nog Joods mmmm

avatar van Angrod_Pallanén

Angrod_Pallanén

Ieder zijn smaak, maar dat Joods doet er dan weer bar weinig toe...qua uiterlijk dan..

avatar van XxXDEPPFANXxX

XxXDEPPFANXxX

Hele leuke film Fran Drescher en Timothy Dalton zijn beide heel goed en grappig in deze film

Ja dit is voor mij echt een toppertje!

****

avatar van mazdalfa

mazdalfa

Timothy Dalton is hier weer volledig zichzelf, zoals altijd: een stijve en stijlloze hark die geen idee heeft wat 'ie eigenlijk aan het doen is.

Fran Drescher heeft in haar leven één leuk rolletje gedaan, maar dat komt vooral omdat die rol kort was en in een schitterende film zat: This is Spinal Tap.

Verder is deze troela totaal oninteressant. Mooi doen is iets anders dan mooi zijn, overigens. Maar dat terzijde

Ik weet niet wat erger is: dat ik de film zowaar ooit heb gezien, of dat ik er nu nog moeite voor neem om er iets over te typen?

avatar van SmuttWars

SmuttWars

Is drecher dat wijf uit The nanny? Als dat zo is zal ik deze film nooit kijken! Wat een irritante stem heeft die snol!

avatar van stan

stan

Ja dat is zij

avatar van Respekked

Respekked

brrr 118 minuten afzien.. zelfs met oordopjes in gaat dat stemgeluid door alles en iedereen heen om een verwoestende chaos achter te laten..

avatar van stan

stan

Hahaha, ja ze heeft een irritante stem ja

avatar van Chilli

Chilli

Vond het wel een mooie film itt wat de anderen zeggen, maar ben dan ook gek op The Nanny. Goed idee ook om hetin Oost-Europa te laten afspelen.

Ze speelt natuurlijk wel dezelfde rol als in The Nanny (was ook de bedoeling), maar de sfeer was toch iets anders. De rol van de kinderen hier was veel kleiner, behalve dan de oudste dochter die dezelfde rol als de oudster dochter in the Nanny speelde (wel andere actrice).

avatar van Nitra

Nitra

Fran Drescher... ieeeeeh die stem...

avatar van Gothepica

Gothepica

Geweldige film en die stem is juist leuk vet grappig. Ik moet altijd lachen als ik die film zie

4 sterren..

avatar van seanpuffy

seanpuffy

net gezien op tv het valt wel mee. nooit geweten dat fran zo mooi is:o ben er zo van verschoten.

3.00

avatar van *San*

*San*

Haha Ik vind die stem wel grappig

avatar van Diana...

Diana...

*San* schreef:

Haha Ik vind die stem wel grappig

Ik eerst ook wel maar later werd het nogal irritant ..

avatar van v.i.c.t.o.r.

v.i.c.t.o.r.

Erg erg erg treurig!

avatar van J.Bell

J.Bell

Ik vond dit juist wel meevallen, ik vindt haar wel leuk...

Die 1,96 is echt te laag!

avatar van nietdatdus

nietdatdus

Jeetje, wat vreselijk.

Ik vind The Nanny echt leuk, (ja, echt) Maar dit is een ongelooflijke misser van Drescher.

avatar van Lady_Movie

Lady_Movie

Ik vind het helemaal geen misser.

Een leuke film, ik denk meer een meidenfilm.

Leuk om lekker samen met je vriendinnen te kijken.

Fran kan echt goed acteren, ik vind zo een rol heel goed bij haar passen.

Daarom dus een 3.5

avatar van moviegirl

moviegirl

Ik vond dit een vermakelijke film. Het was wel af een toe een beetje voorspelbaar maar je kan er wel om lachen het grapje met de navelstreng zag ik niet aankomen, alhoewel die wel grappig was

avatar van Dianaa`

Dianaa`

Leuke film, Fran Drescher doet het erg leuk in deze film. Haar stem blijft mij toch altijd het meest bij.

Het verhaal is wel wat voorspelbaar, maar de film blijft toch vermakelijk. Het is vooral leuk om te zien hoe de dictator veranderd in de loop van het verhaal door haar.

avatar van film_kaza

film_kaza

Een groot minpunt voor de titel. Want dit is bijna heiligschennis... Hetzelfde met Beauty & The Nerd alleen is die in alle opzichten vreselijk.

De film zelf was niet heel erg. Het word wel meer gewaardeerd door meisjes - vrouwen dan jongens-mannen.

Vermakelijk en hier en daar wel gelachen.

avatar van Katharina

Katharina

Oef, wat een foute film! En toch vind ik het jammer dat deze film zo'n laag gemiddelde heeft. Hij was eigenlijk best wel leuk om te kijken, en daarom toch nog 2,5 sterren.

avatar van Legan

Legan

Een luchtige en ook wel vermakelijke romcom. Het verhaal is matig en hetzelfde geldt voor het acteren. Fran borduurt verder op haar rol in The Nanny, maar ik moet zeggen dat die serie toch wel wat leuker is. Verder is de film erg dunnetjes, matig en cliché. Maar toch ook ergens onderhoudend.

avatar van roherium

roherium

leuke film beetje simpel maar wel de moeite waard

avatar van Timothyvdmeer

Timothyvdmeer

Opzich wel grappig maar die stem 118 minuten aanhoren is het grootste minpunt van de film.