• 9.377.044 stemmen

Met onder meer: Jennifer Lopez, Jane Fonda en Michael Vartan

Gesproken taal: Engels, Tsjechisch en Portugees

Releasedatum: 18 augustus 2005

Plot Monster-in-Law

"This relationship is going to be a real mother."

Het liefdesleven van Charlotte is een ramp. Tot ze op een feestje de knappe dokter Kevin Fields ontmoet. Hij lijkt de man van haar dromen en het jonge koppel besluit zo snel mogelijk te trouwen. Kevin's moeder Viola is daar echter helemaal niet blij mee. Zij heeft hele andere huwelijkskandidaten voor haar zoon op het oog. Bovendien is ze net haar baan als televisiepresentatrice kwijtgeraakt, wat haar humeur niet ten goede komt. Met een suikerzoete glimlach op haar gezicht besluit ze de trouwpartij op alle mogelijke manieren te dwarsbomen. Samen met haar assistente Ruby ontpopt ze zich tot een ware nachtmerrie voor de jonge bruid. Maar Charlotte piekert er niet over om haar geliefde zomaar af te laten pakken. Zo ontstaat er een hilarische strijd tussen Viola en Charlotte...

avatar van moviegirl2

moviegirl2

je moet er van houden.

ik vond hem niet echt 'iets' hebben, het had geen doorslag, maar het was wel grappig.

avatar van Mirelly

Mirelly

het was geen slechte film, Maar ook niet echt een film die je 2 x achterelkaar wilt kijken lijkt mij,,

Gewoon een vrij normaal standaard film..

af en toe vond ik de film wel wegvallen, Waardoor hij op sommige momenten een beetje saai werd.

goed geacteerd ook j.lo en jane Fonda.. Je kon echt duidelijk zien dat ze elkaar niet mochten en elkaar liever zien gaan dan komen..

Verder moet je er niks achter zoeken, .. Er zijn wel betere films.

2,5 sterren

avatar van bih

bih

dit is een goede lach film! wel een aanrader, je herkent je zelf of iemand in je omgeving hierin! het typische verhaal; de moeder heeft maar een zoon en is de enige vrouw in zijn leven die belangrijk voor hem is en dan komt er een andere vrouw in zijn leven die belangrijk voor hem is en staat zijn moeder niet meer in het middenpunt. een goede film is het wel heb me kapot gelachen! goede film voor met je familie of wat vriendinnen te kijken!

een 3,5

avatar van Guinness

Guinness

Vond het niet echt een geweldige film, maar om nou te zeggen dat hij slecht was vind ik ook weer te ver gaan.

Af en toe had ik het idee dat ik al weet ik hoelang naar de film was het kijken, met andere woorden: best wel saai.

Al met al toch 2 1/2 ster.

avatar van depp_addiction

depp_addiction

Ik vond deze film niet zo leuk.

Ik dacht dat die eigelijk wel grappig was, maar totaal niet.

Wél vond ik dat J.LO goed acteerde!

avatar van Liesjj_x

Liesjj_x

Heel grappig... Vooral J-Lo speelde goed, die vrouw zal je schoonmoeder maar wezen... Wel nogal cliché maar daar hou ik wel van...

avatar van Kisje

Kisje

Een gewoon, simpel filmpje..

avatar van Gerritj

Gerritj

In het begin was ik van plan te kappen met deze film. Overdreven en beetje dom.
Gelukkig ben ik blijven kijken en heb mij kostelijk geamuseerd. Vooral toen Jennifer wraak begon te nemen.
Geen hoogvlieger, maar toch ..............

avatar van --jlo--fan

--jlo--fan

Heel erg grappig vond dat jennifer lopez goed acteerde en ik vond de rol van jane fonda de heksachtige schoonmoeder maar ik vond de ruby in het film het grappigst michael vartan speelde redelijk.ben grootste fan van jennifer dus een 5

avatar van Wes18

Wes18

Op het feit dat het verhaal wel erg voorspelbaar is na moet ik zeggen dat ik de film op sommige momenten erg komisch vond. In andere films met Jennifer Lopez erger ik me wel eens aan haar, maar in deze film niet. Dit genre kan ze wel hebben.

avatar van The Oceanic Six

Ik hou altijd wel van dit soort films waarin men elkaar op een komische manier voor gek wilt zetten.

Lopez is verre van een topactrice, maar ze zet best een leuke rol neer. Al hoeft ze vaak alleen maar mooi te zijn, wat ze zeker is. Jane Fonda zet een goede rol als bitch van een schoonmoeder neer. De confrontaties en dialogen tussen beiden zijn best de moeite waard. De rol van Ruby zorgt er gelukkig voor dat er ook nog wel sterke one-liners in de film zitten die net wat pittiger zijn dan de rest. De film was best voorspelbaar en dat maakt ervan dat ie nooit hoog zal scoren bij mensen die een beetje neutraal naar zon film kijken.

De film vond ik wel voldoende, 3* dus.

avatar van Brucas

Brucas

Vind dit echt een heel leuke film, in tegenstelling tot de vele anderen!

avatar van notorious_kim

notorious_kim

De humor in deze film valt nog redelijk mee, maar het is niet steeds even goed geacteerd. Jane Fonda vind ik zowat de enige deftige actrice in film.

Het verhaal is middelmatig.

avatar van Lennon

Lennon

Heb deze film na 45 minuten uitgezet (ben ook nog halverwege in slaap gevallen....)

Gaap.. erg saaie film ,absoluut geen aanrader!

avatar van Brunetti

Brunetti

Grappige film, goed geacteerd en vaak erg komisch

avatar van willieL

willieL

middelmatige film.

Vond Lopez te oud voor de rol die ze speelde.

avatar van Najade

Najade

Heerlijke film, kan hem blijven kijken! Ik vind echt dat Jane Fonda schittert in deze film en niet Jennifer, zij was een leuke ondersteuning. Ik ging helemaal stuk van Viola acties en ook van haar assistente! Ze passen perfect bij elkaar.

Als ze voodoo doet, omg, hahaha!

avatar van Zinema

1000 cliché's in één kopje en de oude Fonda doet weer mee. De inmiddels geplastificeerde vrouw doet haar best, maar het verhaal wil nergens hilarisch worden. En we weten het nu zo langzamerhand wel.

avatar van kimmie131195

kimmie131195

Ziet er wel grappig uit zo aan de poster te zien !

avatar van nachtraafje

nachtraafje

Irriteerde me aan die vrouw joh!! AArgh! Vond dat j.lo goed in haar rol was! Maar toch een te saai filmpje, vooral het einde is echt onwaarschijnlijk!

avatar van Hubertien

Hubertien

Ik vond het een leuke, maar wel voorspelbare fiml. Maar ik denk ook dat de verwachtingen voor romkoms niet te hoog moeten zijn, want ze lijke toch allemaal op elkaar. In het genre vond ik het een wel een leuke film. 3.5*

avatar van Tag84

Tag84

ik vond het geen verkeerde film, maar ook geen hoogvlieger.

avatar van Horrorfreak12

Horrorfreak12

een gezellige komedie met een prachtige jennifer lopez

zeker eens bekijken op een gezellige avond

echt leuke film ^^

avatar van Katharina

Katharina

Ik ben geen fan van Jennifer Lopez, en ik vind haar acteerwerk altijd vreselijk, maar nu was het eigenlijk best wel goed! Verder een doorsnee verhaal. Deze film is leuk om een keertje gezien te hebben.

avatar van AFCALS

AFCALS

Geen hilarische film, maar leuk om een keer op een regenachtige dag te kijken, vooral bekeken door Jennifer Lopez. Goede actrice!

avatar van jovisambo

jovisambo

simpele feel good movie, lekker luchtig, kijkt lekker weg...

avatar van chameau 1

chameau 1

Echt lachen deze film,vooral als Viola in huis komt en dat de honden in huis zijn.Goed geacteerd.Ook tijdens de repetitie van het huwelijk.Leuk gevonden allemaal,met toch een mooi einde

avatar van scorsese

Matige comedie waarin een aanstaande schoonmoeder er niet tegen kan dat haar zoon gaat trouwen en er dus van alles aan doet om dit tegen te houden. Op zich een leuk uitgangspunt, maar de film wordt nergens echt grappig. Ook wordt het al snel eentonig, en heb je het op een gegeven moment wel gezien. Leuk om Jane Fonda weer eens terug te zien, na 15 jaar afwezigheid, maar had haar toch liever in een andere rol gezien.

avatar van K. V.

K. V.

Een leuke komedie met enkele goeie vondsten om het bloed van onder de nagels te halen. Jane Fonda speelde overtuigend de bitcherige schoonmoeder. 'k vond het nog een tof filmpje die niet verveelde.

avatar van Friday the 13 th

Friday the 13 th

• 2023 stemmen

Zeer leuke komedie. Vooral Jane Fonda is geweldig goed op dreef als grand chique evil schoonmoeder.

Best wel wat afgelachen. Niet zo zeer om de situaties, maar vooral om de leuke dialogen. De interacties tussen Viola en haar assistente Ruby zijn erg grappig.

Hilarisch is het stuk met de commentaar van Viola op The Nightmare on Elmstreet movie.

Mooie terugkeer van Jane dus!