• 9.375.261 stemmen

Met onder meer: Jennifer Lopez, Jane Fonda en Michael Vartan

Gesproken taal: Engels, Tsjechisch en Portugees

Releasedatum: 18 augustus 2005

Plot Monster-in-Law

"This relationship is going to be a real mother."

Het liefdesleven van Charlotte is een ramp. Tot ze op een feestje de knappe dokter Kevin Fields ontmoet. Hij lijkt de man van haar dromen en het jonge koppel besluit zo snel mogelijk te trouwen. Kevin's moeder Viola is daar echter helemaal niet blij mee. Zij heeft hele andere huwelijkskandidaten voor haar zoon op het oog. Bovendien is ze net haar baan als televisiepresentatrice kwijtgeraakt, wat haar humeur niet ten goede komt. Met een suikerzoete glimlach op haar gezicht besluit ze de trouwpartij op alle mogelijke manieren te dwarsbomen. Samen met haar assistente Ruby ontpopt ze zich tot een ware nachtmerrie voor de jonge bruid. Maar Charlotte piekert er niet over om haar geliefde zomaar af te laten pakken. Zo ontstaat er een hilarische strijd tussen Viola en Charlotte...

iluvmovies

Jennifer Lopez gaat de hoofdrol vertolken in een nieuwe komedie met Jane Fonda. Jane Fonda zal Lopez' verschrikkelijke aanstaande schoonmoeder spelen. Robert Luketic (Legally Blonde) is de regisseur. Dit project stond bekend als "Monster-In-Law", maar New Line Cinema schijnt de titel te willen veranderen. NL is nog op zoek naar de degene die Lopez' vriend/Jane Fonda's zoon Kevin zal spelen. Opname begint in april/mei en verwacht wordt dat de film in 2005 in de bioscopen zal draaien.

"Monster-In-Law" betekent de come back van Jane Fonda. Veertien jaar geleden kwam de laatste film van de tweevoudige Oscarwinnares uit.

Voor Jennifer Lopez betekent dat haar filmcarriere na de flop Gigli nog niet afgelopen is. Alleen dit jaar al komen 3 films uit waarin Jen een (hoofd)rol heeft (in de VS, dan): Kevin Smith's JERSEY GIRL, de remake van de Japanse film SHALL WE DANCE en de Lasse Hallstrom film AN UNFINISHED LIFE.

iluvmovies

Jane Fonda's comeback!!! Jane heeft een pauze van veertien jaar gehouden en nu is ze terug in een film met Jennifer Lopez.

Het schijnt dat er erg geheimzinnig over het script gedaan wordt.

Alias acteur Michael Vartan speelt Lopez' aanstaande echtgenoot.

avatar van JoeHallenbeck

JoeHallenbeck

Klinkt een beetje (veel) als Meet the Parents.

TEASER trailer

Ziet er veel belovend uit. Ik hou wel van de droge humor. Jane Fonda... welcome back!

iluvmovies

Nu al een officiële website (met twee versies van de trailer)!

avatar van moviemike

moviemike

vind de trailer waarin Lopez de taart in het gezicht krijgt het leukst.

iluvmovies

Het afgelopen weekend de bestbezochte film in de VS!

avatar van w.rutjes

w.rutjes

Ik vond het een leuke film !!!!

goed gespeeld ik geef een 6,5 voor deze film

Leuke zaterdag avond film

avatar van movielauxje

movielauxje

De regisseur van deze film geeft echt zo een vrouwenkantje(ik heb dat gezien in een special op yahoo.com)

avatar van wimspeedy56

wimspeedy56

Gisteren op dvd gezien, maar de smaak van mijn vrouw en mij is blijkbaar erg afwijkend, want na 30 minuten hebben we hem uit de dvd speler gedaan. Jane Fonda (de a.s. filmschoonmoeder van J. Lopez) was volgens ons bezig met de stijl: "Van dik hout planken zagen"- kortom enorm overdreven-aaanstellerig -totaal ongeloofwaardig acteren. Helaas haalt deze film het niet bij het niveau van: Meet the parents (wel een aanrader) , terwijl zelfs het niveau van: Meet the fockers nog hoger is dan dit cliche-gedrocht van een film. Smaken ......................

avatar van tdrost

tdrost

Gisteren in de sneak preview gezien..............echt een film voor Net5 op de dinsdag avond.

avatar van Quatro

Quatro

wimspeedy56 schreef:

Idem hier, mijn vriendin vond het een erg goede film, en eindelijk weer eens film die zij ook leuk vond terwijl ik het wel aangenaam vond om naar J-Lo te kijken maar niet echt warm of koud van de film werd.

Het is overigens geen kwelling om naar deze film te kijken, leuk om je vriendin een plezier te doen

namens haar 3,5 *

avatar van Bramweer

Bramweer

ik laat me invriezen totdat J-Lo geen films meer maakt

avatar van gotti

Dan zou ik even wachten tot de nieuwe Hallström uit is.

avatar van friends

friends

gisteren op DVD gezien het is een helel euke film 3,5 ster.

Ik geef alleen nog een 2.5 voor Jane Fonda en Ruby.

avatar van vicky

vicky

ik heb 2,5 gegeven maar dan alleen voor Jane Fonda. Voor JL is elk punt teveel

avatar van Vive La Fête

Vive La Fête

Pure bagger deze film!!

Het acteerwerk is totaal waardeloos, vooral dat van Jennifer Lopez.

avatar van Megan_74

Megan_74

Wat een slecht geacteerde film, J Lopez kan zich beter bij het zingen houden ivp acteren, wat was dit verschrikkelijk.

2 *

avatar van movielauxje

movielauxje

JoeHallenbeck schreef:

Klinkt een beetje (veel) als Meet the Parents.

en guess who dan????Dat is gewoon heel hetzelfde.

avatar van [Preketero]

[Preketero]

In Roeselare (België) is deze al in de bioscopen.

Ik zou hem graag zien.

avatar van chiquita

chiquita

Deze draait ook tijdens de Istanbul-Amsterdam vlucht.

is er maar 1 vlucht tegenwoordig?

avatar van Jimske

Jimske

Die moeder (jane Fonda) vond ik echt hylarisch heb mij soms in een breuk gelachen hoe dat die bezig was! dankzij haar kwam de film boven het gemiddelde uit. ook zo die momenten dat ze iets heel erg wou doen maar uiteindelijk dan bleek da ze da maar dacht heel funny! ***

avatar van Naomi Watts

Naomi Watts

Wat ik al verwachtte, weer een film waar Lopez de laatste jaren alleen maar mee komt. Dat deze film voor veel dames vermakelijk is kan ik ook nog wel begrijpen.

Erg jammer dat Lopez als actrice weinig goeds meer neerzet want van haar rol in U Turn ben ik nog steeds erg kapot, geweldige performance laat ze daar zien. Jammer genoeg is ze nu niet meer dan een aantrekkelijke vrouw met een goede uitstraling. 1,5*

avatar van chiquita

chiquita

kos schreef:

is er maar 1 vlucht tegenwoordig?

Oh gosh, how rude of me! Turkish Airlines, de gehele maand augustus... maar dan alleen in de A-340, A-310 and Boeing 737-800 vliegtuigen.

avatar van lijz

lijz

lees de recensie in de telegraaf..als daar maar 1/3 van waar is het zonde van je tijd ..jane fonda......> out!

avatar van Vera

Vera

Ik heb net de trailer bekeken...vond um erg grappig moet ik zeggen; ik ben dan ook erg benieuwd hoe de film is!

Misschien geen geweldige film, maar ik vind het toch wel een kijkje waard

avatar van schorpio1970

schorpio1970

Ik heb deze film op een vrijdag-avond samen met mijn vrouw gekeken, onze meningen waren nogal verschillend. Zei vond hem helemaal te gek, en ik vond het wel aardig. Er zaten zeker een paar leuke scenes in, maar over het algemeen voel je de clue al van ver aankomen.

Omdat we beide een eigen cijfer hebben gegeven komt ons gemiddelde op 3*.

Met de blik op oneindig en niet te veel bij nadenken is deze film best te kijken.