Genre: Drama / Thriller
Geregisseerd door: Scott Ziehl
Met onder meer: Kerr Smith, Kristina Anapau en Nathan Wetherington
Plot Cruel Intentions 3
"The 3rd time's a charm..."
Cassie, Jason en Patrick zijn drie amorele studenten die er een hobby van maken het leven van hun medestudenten te ruineren. Eenmaal verveeld door deze gemakkelijke prooien beslissen Jason en Patrick nog een laatste weddenschap, een spel van verleiding en wraak, aan te gaan. De winnaar krijgt Cassie.
Cassidy Merteuil
Valeria Caldas
Assistant Registar
Cop
Sparkle
Inderdaad, een derde deel. En waarom? Ik denk aan dezelfde reden als bvb bij Tremors, Children of the corn etc: cult fans.
Cruel Intentions heeft een sterke aanhang - groot genoeg om "Straight to vid" producties winstgevend te maken, en zolang het winstgevend blijft....
Sparkle
Ja, maar als je nu denkt aan een stormloop naar de winkel wanneer de film uitkomt - dan nee.
Ik vond deel 1 goed, en had deel 2 recent nog op tv gezien voor de tweede keer. Hij smaakte me al beter - genoeg om op een verveeld moment eens meer er over op te zoeken (zo ben ik erop gekomen dat deel drie volgt). Ik ben via Buffy en Ryan sites doorgesukkeld naar nieuwsgroepen en vond inderdaad heel wat positieve reacties op het feit dat deel 3 eraan komt. Meer negatief dan positief natuurlijk - anders zouden het bioscoop releases zijn. Blijkt dus dat er inderdaad mensen dwepen met het beeld dat de film voorstelt.
Als je er dan nog bij nadenkt dat in een videotheek een leuk hoesje en een aantrekkelijke tekst vaak voldoende is voor een verhuur - dan verbaasd het me inderdaad niet dat er een deel drie komt.
xodix
Ik snap niet dat zoveel mensen de Cruel Intentions serie zo slecht vinden. In mijn ogen is deel 1 de beste film die er bestaat en is deel 2 een zeer goede opvolger. Waarschijnlijk gaat de ironie totaal voorbij aan de meesten, jammer want het is echt een ontzettend goede film/serie. Het feit dat de serie in het genre "drama" zit verduidelijkt dit niet (het genre ironie bestaat niet, ik weet het).
Deel 3 moet ik nog zien en ik kijk hier dan ook echt naar uit, want zoals bij veel films is het eerste deel het best en is het vervolg altijd minder (alleen bij The Godfather en bij Cruel Intetions is dit niet het geval).
Bloompje
En Jack uit Dawson`s creek had toch wel een andere film kunnen uitkiezen om zijn post dawson`s creek carriere te beginnen.
bioscoopzaal
ik kan de trailer niet vinden. Iemand?
Hier. Bekijken op eigen risico.
kevke1990
as
bioscoopzaal
Vertaling:
De eerste twee (delen) waren heel goed, en het tweede deel was best wel smerig (kweenie oe voos = ik weet niet hoe voos = met veel seks)
as
Vertaling:
Bedankt jongens!
amco
Deze was zelfs slechter als de 2de, acteerprestaties waren echt zooo slecht.
Justice4All
Beter dan deel 2. Ze hadden de slachtoffers beter in beeld moeten brengen, kwamen niet echt reeël over. Alleen de verkrachtingsscene vertoonde wat spanning, rest van de film was niet echt bijzonder. 2,5 sterrretjes
chris_1
Elisabeth MC Donald Speelt de rol van The leggy blonde. Er is geen Info over haar te vinden. Weet iemand Info???
Vindt deel 1 nog steeds het beste!! Maar in het algemeen doen Cruel Productions het heel goed met deze drie films!!!
Patrickvanschaik
- 2096 stemmen
Cruel Intentions 1 was geweldig maar deze deel is ook best goed helaas was deel 2 de minste
Miss
Ik moet zeggen dat ik dit deel wel mee vond vallen, het is niet zo goed als het 1e deel, maar ook zeker niet zo slecht als het 2e deel!!!
Ik zou er alleen niet naar kijken samen met n 6 jarige ofzo
stan
Ik vond deze zo veel slechter als het eerste, het 1e deel kon je nog wel gemakkelijk volgen maar dit deel is een beetje onoverzichtelijk. het word gewoon uitgemolken!!
Nightstalker
Deze was een stuk beter dan het 2e deel. Maar ik wist al dat het 1ste deel niet te overtreffen was. Toch wel een leuke film om te zien.
movielauxje
heeft deze eigenlijk iets te maken met de eerste 2?
Cassie is het nichtje van Sebastian en Katryn
$@@$
Idd, Deel een was super, deel 2 matig en deel 3 maakt weer veel goed. 3,5 *
donnie darko
je spreekt je eigen de hele tijd tegen. Je vindt Cruel intentions de beste film ooit gemaakt, maar toch vind je het vervolg beter. En als het de beste film is die je ooit hebt gezien, waarom staat hij dan niet in je toptien?
Gehenna
Deze is niet gek veel anders dan zijn 2 voorgangers..er is wel een compleet nieuwe cast met wederom lekkere eye-candy maar het principe blijft hetzelfde: 90 minuten twists in een lekker tempo totaal onbelangrijk of het origineel is of niet, het is en blijft vlotte entertainment 3* omdat ie gewoon heel lekker wegkijkt voordat je gaat slapen
HeatWave
Wat een slaapverwekkende film is dit zeg.
Gelukkig maakt Cassie het enigzins nog goed, omdat zij leuk is om naar te kijken, maar dan houd het ook ver op.
Het teleurstellendst aan deze film vind ik dat het allemaal maar wat voortkabbelt zonder dat er echt een hoogtepunt in de film zit. Het verhaal zelf is opzich wel leuk bedacht.

Cruel Intentions 2
2000

Cruel Intentions
1999

Bijzonder veel series verlengd: zit jouw favoriet er ook tussen?

Cruel Intentions
Romantiek / Drama, 1999