• 9.374.429 stemmen

Genre: Western / Actie

Geregisseerd door: Les Mayfield

Met onder meer: Colin Farrell, Scott Caan en Ali Larter

Plot American Outlaws

"Sometimes the wrong side of the law is the right place to be."

Jesse James en zijn vrienden komen terug van de afgelopen oorlog en willen zich vestigen in het stadje Liberty. Daar blijkt dat, voor de aanleg van een spoorweg, men voor weinig geld de grond van de boeren wil kopen. Omdat deze niet toegeven, worden hun huizen in brand gestoken. Dat is het begin van een nieuwe oorlog, waarin de James-Younger bende er alles aan doet, om de bouw van de spoorweg tegen te gaan.

Jesse James

Thaddeus Rains, President Rock Northern Rail Road

Doc Mimms, Zee's Dad

avatar van You_bastard

You_bastard

Goede actie western film maar niks nieuwers dan Young Guns.

avatar van darkcity

darkcity

Heeft dees al in Nederland gedraaid ?

avatar van Etienne U

Etienne U

Weer eens een kewle Western

Had alleen wel wat betere dialogen mogen hebben.

avatar van Vyvre

Vyvre

Vergankelijk vermaak..ben hem nu al weer grotendeels vergeten. Vermaak telt meer dan de vergankelijkheid in deze, 3,5 ster .

avatar van MFEO

MFEO

Deze film is nu te koop op http://www.ricardo.nl/show_item.php?item=10919909

voor 1,75 euro!!! (veiling)

Veiling loopt tot do 13 mrt 2003 23:36:20 CET

avatar van eric™

eric™

Gister gekocht op DVD.

Relaxte film, heb me goed vermaakt, vooral om die Bob wanneer die zich buiten gesloten voelt, geweldig

Blijf zwijmelen bij Ali Larter, mooie vrouw ~

avatar van jassonn

jassonn

Hou niet zo van westerns,maar deze was goed te pruimen. 3 sterren.

avatar van dartviper

dartviper

Goeie film, leuke scenarios en colin bewijst weer dat hij een van de nieuwe aankomende top acteurs is :d

avatar van mafiabaas

mafiabaas

Heel vermakelijke en goede western film. Ook heel erg leuk is dat Colin Farrell erin speelt. Lekkere western actie en is zeker de moeite waard om te kijken.

avatar van Beejeej

Beejeej

prima western inderdaad.

zojuist op canal+ gezien. lekkere film om de dag mee te starten

avatar van De Vries

De Vries

Joh heeft Dalton nog meer films gemaakt dan James Bond.:D

Tja wat moet ik ervan zeggen... niet speciaal ofzo

lijkt wel of ze tegenwoordig niet echt goede westerns meer kunnen maken...tis allemaal een beetje te nep

2,5 *

avatar van xangadix

xangadix

Best leuk, maar als publiek word je niet bijster slim ingeschat...

avatar van De GeuS

De GeuS

Aantal grappige stukjes, maar het simpele verhaaltje sloeg nergens op; 2,5*

avatar van gotti

Wel aardig, maar de film mist de Western-magie die z'n voorbeelden wel hebben. Een goede film voor een mindere western en een mindere film voor een goede western... 2,5*

avatar van Achilles

Achilles

Een lekkere wegkijkfilm, maar de finesse van een echte western ontbreekt.

avatar van neo

neo

Ondanks een Jesse James die verliefd wordt en trouwt (gut wat lief) is het allemaal wel aardig. Zitten ook een stel spectaculaire actiescenes in. 3 sterren

avatar van Purmerend

Purmerend

Als je een trage western film wilt kijken is deze niks. Lekker vlot, met veel explosies en gevechten.

avatar van Leno

Leno

Zeer matige western. De karakters zijn mal en slecht vertolkt door de matige cast. Bovendien zijn de dialogen belabberd en de humor is totaal mislukt. De actiescenes zijn erg onwaarschijnlijk, soms lachwekkend. De regisseur kan zich ook beter met andere genres bezig houden.

avatar van miha

miha

Erg veel "van alles wat" deze western: wat redelijke muziek, wat aardige beelden, wat actie, wat drama, wat humor, wat historische (?) aspecten, etc ...... een duidelijke lijn zit er niet in.

Dit soort films kan veel mensen wellicht amuseren, maar heeft erg weinig te vertellen.

avatar van TheRisingSun

TheRisingSun

Is deze film ietwat te vergelijken met Texas Rangers uit 2001? Die film had namelijk ook een vrij jeugdige cast.

Beter, gelijk of slechter dan Texas Rangers? Wie?

avatar van Lola3

Lola3

Leuk begin vooral wanneer hij daar de teugels in de mond neemt en begint rond te knallen, de ' afleiding' Het enige wat mij daarin stoorde was de eerste soundtrack, die helemaal geen country was, maar erg modern. Soms wel dingen waar je ongelovig je ogen voor optrekt met de reactie van 'ok, OVERDREVEN!!!!' zoals die scene bij hun laatste overval, waar hij zo op zijn dooie gemak wegloopt van een zelfgeplaatste dynamiet:? en ook de eindscene op de trein Voor de rest goed acteerwerk van Colin maar de rest was maar matig. De verhaallijn was wel leuk, maar het bevatte, het ondertussen niet meer zo originele patriotisme, die veel gebruikt word in Amerikaanse films.

3,5 Voor de soms hersenloze actie.^O^

avatar van TheRisingSun

TheRisingSun

Leuke vermakelijke film. Vond hem wel iets weg hebben van Texas Rangers, zoals ik al dacht. Misschien dat het er hier iets méér western- achtig uitzag dan in Texas Rangers, maar qua niveau van het verhaal en de jeugdige cast zijn deze twee wel te vergelijken.

avatar van Royke04

Royke04

De films van Collin Farrell gaan er bij mij altijd wel in. En deze was ook weer geslaagd. Hou niet zo van een Western maar heb hier toch met plezier naar gekeken.

avatar van 606

erg vermakelijke western/ actie heb me vermaakt.

leuk verhaal en goede cast.

avatar van _::Astrid::_

_::Astrid::_

Heel vermakelijk! Hou wel van western mits het niet alleen maar schieten is. Hoewel dit toch redelijk vaak voorkomt blijf ik het een leuke film vinden. Een film om zeker vaker te kijken. En mensen die Colin Farrell geweldig vinden zitten gebakken want ja hij is nou niet bepaald een lelijkerd in de film.

avatar van gizmo_o

gizmo_o

Vermakelijke western, met een aantal zeer gave actiescenes.
Farrell speelt zijn rol goed net als de meeste anderen. Ik vond Larter vrij irritant af en toe. Van mij had die hele liefde rondom haar sowieso wel wat minder gemogen, vooral het trouwen.
Verder zater er een aantal grappige dialogen in.

Al met al heb ik me goed vermaakt.

avatar van feanaro surion

feanaro surion

_::Astrid::_ schreef:

Heel vermakelijk! Hou wel van western mits het niet alleen maar schieten is.

Dit is de western waar de woorden "alleen maar schieten" het eerste in me opkomen...

avatar van veertjebrug

veertjebrug

was wel een leuke film

avatar van Vandernagel

Vandernagel

was wel een slappe film

Een dun verhaal, weinig sfeer, slap geacteerd door een matige cast, stereotiepe personages, vol clichés, slechte dialogen, romantisch zijverhaaltje erbij, ... En dan toch nog de volgende score kunnen geven. Ik ben er trots op .

2,0 sterren

avatar van MarkFish

MarkFish

Erg vermakelijk, maar best wel een dun verhaaltje. Leuk geacteerd, de vaart blijft er constant in. Ik vond het wat dan aangaat eigenlijk meer een actiefilm dan een western. Ook met zo'n spectaculair (vrolijk) einde.