Genre: Western / Actie
Geregisseerd door: Les Mayfield
Met onder meer: Colin Farrell, Scott Caan en Ali Larter
Plot American Outlaws
"Sometimes the wrong side of the law is the right place to be."
Jesse James en zijn vrienden komen terug van de afgelopen oorlog en willen zich vestigen in het stadje Liberty. Daar blijkt dat, voor de aanleg van een spoorweg, men voor weinig geld de grond van de boeren wil kopen. Omdat deze niet toegeven, worden hun huizen in brand gestoken. Dat is het begin van een nieuwe oorlog, waarin de James-Younger bende er alles aan doet, om de bouw van de spoorweg tegen te gaan.
Jesse James
Bob Younger
Doc Mimms, Zee's Dad
Etienne U
Weer eens een kewle Western
Had alleen wel wat betere dialogen mogen hebben.
Vyvre
Vergankelijk vermaak..ben hem nu al weer grotendeels vergeten. Vermaak telt meer dan de vergankelijkheid in deze, 3,5 ster
MFEO
Deze film is nu te koop op http://www.ricardo.nl/show_item.php?item=10919909
voor 1,75 euro!!! (veiling)
Veiling loopt tot do 13 mrt 2003 23:36:20 CET
eric™
Gister gekocht op DVD.
Relaxte film, heb me goed vermaakt, vooral om die Bob wanneer die zich buiten gesloten voelt, geweldig
Blijf zwijmelen bij Ali Larter, mooie vrouw
~
jassonn
Hou niet zo van westerns,maar deze was goed te pruimen. 3 sterren.
dartviper
Goeie film, leuke scenarios en colin bewijst weer dat hij een van de nieuwe aankomende top acteurs is :d
mafiabaas
Heel vermakelijke en goede western film. Ook heel erg leuk is dat Colin Farrell erin speelt. Lekkere western actie en is zeker de moeite waard om te kijken.
Beejeej
prima western inderdaad.
zojuist op canal+ gezien. lekkere film om de dag mee te starten
De Vries
Joh heeft Dalton nog meer films gemaakt dan James Bond.:D
Tja wat moet ik ervan zeggen... niet speciaal ofzo
lijkt wel of ze tegenwoordig niet echt goede westerns meer kunnen maken...tis allemaal een beetje te nep
2,5 *
xangadix
Best leuk, maar als publiek word je niet bijster slim ingeschat...
De GeuS
Aantal grappige stukjes, maar het simpele verhaaltje sloeg nergens op; 2,5*
Wel aardig, maar de film mist de Western-magie die z'n voorbeelden wel hebben. Een goede film voor een mindere western en een mindere film voor een goede western... 2,5*
Achilles
Een lekkere wegkijkfilm, maar de finesse van een echte western ontbreekt.
neo
Ondanks een Jesse James die verliefd wordt en trouwt (gut wat lief) is het allemaal wel aardig. Zitten ook een stel spectaculaire actiescenes in. 3 sterren
Purmerend
Als je een trage western film wilt kijken is deze niks. Lekker vlot, met veel explosies en gevechten.
Leno
Zeer matige western. De karakters zijn mal en slecht vertolkt door de matige cast. Bovendien zijn de dialogen belabberd en de humor is totaal mislukt. De actiescenes zijn erg onwaarschijnlijk, soms lachwekkend. De regisseur kan zich ook beter met andere genres bezig houden.
miha
Erg veel "van alles wat" deze western: wat redelijke muziek, wat aardige beelden, wat actie, wat drama, wat humor, wat historische (?) aspecten, etc ...... een duidelijke lijn zit er niet in.
Dit soort films kan veel mensen wellicht amuseren, maar heeft erg weinig te vertellen.
TheRisingSun
Is deze film ietwat te vergelijken met Texas Rangers uit 2001? Die film had namelijk ook een vrij jeugdige cast.
Beter, gelijk of slechter dan Texas Rangers? Wie?
Lola3
Leuk begin vooral wanneer hij daar de teugels in de mond neemt en begint rond te knallen, de ' afleiding'
Het enige wat mij daarin stoorde was de eerste soundtrack, die helemaal geen country was, maar erg modern. Soms wel dingen waar je ongelovig je ogen voor optrekt met de reactie van 'ok, OVERDREVEN!!!!' zoals die scene bij hun laatste overval, waar hij zo op zijn dooie gemak wegloopt van een zelfgeplaatste dynamiet:? en ook de eindscene op de trein Voor de rest goed acteerwerk van Colin maar de rest was maar matig. De verhaallijn was wel leuk, maar het bevatte, het ondertussen niet meer zo originele patriotisme, die veel gebruikt word in Amerikaanse films.
3,5 Voor de soms hersenloze actie.^O^
TheRisingSun
Leuke vermakelijke film. Vond hem wel iets weg hebben van Texas Rangers, zoals ik al dacht. Misschien dat het er hier iets méér western- achtig uitzag dan in Texas Rangers, maar qua niveau van het verhaal en de jeugdige cast zijn deze twee wel te vergelijken.
Royke04
De films van Collin Farrell gaan er bij mij altijd wel in. En deze was ook weer geslaagd. Hou niet zo van een Western maar heb hier toch met plezier naar gekeken.
erg vermakelijke western/ actie heb me vermaakt.
leuk verhaal en goede cast.
_::Astrid::_
Heel vermakelijk! Hou wel van western mits het niet alleen maar schieten is. Hoewel dit toch redelijk vaak voorkomt blijf ik het een leuke film vinden. Een film om zeker vaker te kijken. En mensen die Colin Farrell geweldig vinden zitten gebakken want ja hij is nou niet bepaald een lelijkerd in de film.
gizmo_o
Vermakelijke western, met een aantal zeer gave actiescenes.
Farrell speelt zijn rol goed net als de meeste anderen. Ik vond Larter vrij irritant af en toe. Van mij had die hele liefde rondom haar sowieso wel wat minder gemogen, vooral het trouwen.
Verder zater er een aantal grappige dialogen in.
Al met al heb ik me goed vermaakt.
feanaro surion
Heel vermakelijk! Hou wel van western mits het niet alleen maar schieten is.
Dit is de western waar de woorden "alleen maar schieten" het eerste in me opkomen...
Vandernagel
was wel een slappe film
Een dun verhaal, weinig sfeer, slap geacteerd door een matige cast, stereotiepe personages, vol clichés, slechte dialogen, romantisch zijverhaaltje erbij, ... En dan toch nog de volgende score kunnen geven. Ik ben er trots op
2,0 sterren
MarkFish
Erg vermakelijk, maar best wel een dun verhaaltje. Leuk geacteerd, de vaart blijft er constant in. Ik vond het wat dan aangaat eigenlijk meer een actiefilm dan een western. Ook met zo'n spectaculair (vrolijk) einde.

Leo Woodall en Rachel Weisz in nieuwe Netflix Original: alles over 'Vladimir'

'Bridgerton' is terug op Netflix: eerste deel van vierde seizoen nu te zien

The Bank Job
Misdaad / Thriller, 2008