• 9.377.311 stemmen

Met onder meer: Michael Herbig

Gesproken taal: Engels en Duits

Releasedatum: 8 juli 2004

Plot Back to Gaya

In hun land Gaya beleven Boo en Zino voortdurend heldhaftige avonturen. Wanneer de duistere professor N. Icely de 'Proto Plasma Transporteur' uitvindt, gaan ze hun grootste avontuur tegemoet. Het apparaat sleept hen namelijk samen met de mooie prinses Alanta uit hun eigen vertrouwde Gaya, naar de 'echte' wereld van de mensen. Tot overmaat van ramp volgen ook hun eeuwige vijanden de 'Snurks'. De twee trio's zitten elkaar natuurlijk flink in de haren, maar het blijkt al snel dat ze alleen terug naar Gaya kunnen ontsnappen als ze samenwerken...

logo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm still

Buu (stemrol)

Alanta (stemrol)

Zino (stemrol)

Mayor (stemrol)

avatar van Film Pegasus

Op zich geen slecht verhaal met een leuk avontuur. De personages vallen ook wel mee, maar de animatie is niet echt mooi. In een tijd van gedrochten als Happy Feet, Chicken Little en andere miskleunen kan dit er zeker door en ben je blij dat er toch nog ietwat 'leuke' animatie is. 2.5*

avatar van belizard

belizard

Leuke familiefilm. Het verhaal was leuk en natuurlijk met een happy end. De animatie was niet heel geweldig, maar zeker ook niet slecht. Ik vond het wel een beetje jammer dat de film af en toe heel voorspelbaar is, maar bij een familiefilm vind ik dat dat wel mag.

avatar van Fran

Fran

• 1953 berichten

Ik vond het echt een leuke animatie. Ook echt een familiefilm want vader, moeder en dochter hebben heel geamuseerd zitten kijken. De personga's zijn heel realistisch en ook hun bewegingen en gezichtsuitdrukkingen vond ik heel levensecht. Er zat ook van alles wat in: avontuur, actie, romantiek, spanning .... Ik ben wel enthousiast !

avatar van baspls

baspls

Toch is dit wel een leuke film. Erg goede muziek van Micheal Kamen.

Typisch en cliché verhaaltje dat erg lijkt op dat van Masters of the Universe maar daardoor juist erg leuk is. De animatie was wel erg slecht.

Erg lang geleden gezien (wel pas trailer gezien en soundtrack geluisterd).