• 9.371.574 stemmen

Paradise, Hawaiian Style (1966)

Muziek / Komedie | 91 minuten

Genre: Muziek / Komedie

Geregisseerd door: Michael D. Moore

Met onder meer: Elvis Presley, Suzanna Leigh en James Shigeta

Plot Paradise, Hawaiian Style

"His newest! His Biggest!"

Deze keer speelt Elvis een helikopterpiloot die geschorst wordt en vervolgens een chartermaatschappij runt met makker Danny (Shigeta). Tussendoor is er voldoende tijd om de lokale schoonheden goed te leren kennen.

Rick Richards

Mr. Cubberson

Betty Kohana

avatar van Theatertje

Theatertje

Zoals gewoonlijk vind ik niet veel aan de films van Elvis Presley. Het verhaal (als er dan al één is) vind ik te mager en de karakterdiepgang onuitgewerkt. Het is voor de liedjes dat je dergelijke films kijkt, en hier valt dan ook mee te smullen in deze film. Toch vind ik de film voor de rest niet veel waard. 1.5 sterren.

avatar van Zinema

Een enigszins vermakelijke film met Elvis wederom gesitueert op Hawaii, vanwege het grote succes van Blue Hawaii. Leuke liedjes, leuke grapjes maar niet heel bijzonder. De film stevent af op een vrij abrupt en goedkoop einde. Gemiddeld.

avatar van powerman

powerman

Presley is (alweer) een piloot op (alweer) Hawaii waar hij (zoals altijd) met een aantal mooie meiden flirt en (zoals altijd) een flink aantal (zoals altijd) grotendeels slappe liedjes speelt, waaronder 'A dog's life', 'Dating' en 'Drums of the island'. Volstrekt formulematige pulp vol mooie plaatjes van Hawaii, maar van een plot is nauwelijks sprake. Pas in het laatste half uur valt er iets van een verhaal te ontwaren. Niettemin is Betty Kohana charmant als het meisje Jan, dat een aantal liedjes (mede) voor haar rekening neemt.

avatar van teigertje

teigertje

• 2076 stemmen

Deze vrolijke en vermakelijke film met Elvis Presley en die zich ook afspeelt in het prachtige Hawaii.

Is een eenvoudige en onschuldige film en blijft een gezellige en prima muzikale film.

avatar van Bobbejaantje

Bobbejaantje

• 2062 stemmen

Derde en laatste Elvisfilm die zich afspeelt op Hawaii. In deze fase van zijn carrière zie je er wel aan hoezeer het allemaal drijft op routine. Het verhaal ontwikkelt zich volgens de gekende formule met gekende elementen. Dit keer is de romantische affaire toch wel wat onderontwikkeld vind ik. Maar het grootste minpunt is de vocale bijdrage van kind actrice Donna Butterworth. Maar al met al valt er wel nog genoeg te genieten met het natuurlijke charisma van El, de locaties, enkele liedjes (je moet wel voor easy listening zijn) en gelukkig duurt het ook niet te lang. Routineus maar toch genoeg fun.