Genre: Komedie / Misdaad
Verenigd Koninkrijk / Duitsland / Verenigde Staten / Canada
Geregisseerd door: Danny DeVito
Met onder meer: Robin Williams, Edward Norton en Catherine Keener
Plot Death to Smoochy
"Get ready for an unexpected hit."
De film vertelt het verhaal van Rainbow Randolph (Williams), de corrupte ster van een populair kinderprogramma op TV. Hij wordt ontslagen vanwege een omkoopschandaal, en wordt vervangen door de vriendelijk pluizige paarse neushoorn Smoochy (Norton). Terwijl Smoochy steeds populairder wordt, is hij meerdere malen het doel van de pogingen tot wraak van Randolph, die zijn status van lieveling van het land terug wil.
Rainbow Randolph
Spinner Dunn
Merv Green
Buggy Ding Dong
Jordy
dit klinkt echt te grappig voor woorden: Williams als wraakzuchtige kindervriend, Edward Norton in een paars dino-kostuum... ben benieuwd
lindastuurman
Zoals verwacht een reactie van mij. I zit al heel lang op deze film te wachten. Robin als een "moordenaar', ik kan niet wachten. Ik weet toch al dat ik deze film 5 sterren ga geven, maar ik zal even wachten tot 9 mei als ik hem gezien heb.
lindastuurman
De trailer van DtS is nu online!!! Het is echt een geweldige trailer en ik kan er maar geen genoeg van krijgen. Dit wordt echt een superfilm!!! De trailer is nu te zien bij Yahoo! movies, maar ik denk dat www.comingsoon.net snel met betere kwaliteit trailers zal komen (net als met Insomnia).
lindastuurman
De officiële site is nu actief. Die is echt waanzinnig en vol met zwarte comedy!!!! Je moet deze site echt zien. <A href="http://deathtosmoochymovie.warnerbros.com" target=new>url</A>
Check it out!!!!
lindastuurman
Er zitten idd leuke wallpapers op. Het is dat allen de computer van m'n vader internet heeft, anders had ik ze ook allang als wallpaper gebruikt. Zet wel het geluid aan als je naar de officiële site gaat!!!
lindastuurman
De release datum is één dag naar voren opgeschoven. Dit is dus op een woensdag en nu wil ik vragen of dat als er iemand is die weet waar deze film als eerste gaat draaien, om dat even te laten weten. Ik kan echt niet wachten!!
Jordy
Ik hou (voor de duidelijkheid) toch de donderdag aan als releasedatum...
NERD
Norton als pluizige paarse dinosaurus????
Geweldig lijkt het me, Norton doet echt alles: Neo-Nazi, Kantoorpik met een slaapprobleem en nu dit......kan niet wachten!!! Klinkt allemaal te gek voor woorden
Obiwannes
Weet niet, de trailer vond ik niet erg goed. Maar ik zie Norton en Williams wel graag, maar het verhaal ziet er eigenlijk stom uit.
dttom
de reviews die ik tot nu toe gelezen heb zeggen dat er het veel meer zwarte humor in had kunnen zitten en er meer had moeten zijn, maar dat het geen slechte film is alleen dat hij beter had gekunt.
lindastuurman
Ik heb net een aantal mailtjes gekregen met het bericht dat de release verschoven is naar een nader te bepalen datum of de film komt helemaal niet in de bios. SHIT!
Phooze
Haha, die trailer is echt supervet als die Williams de deur opent en zegt: Wazzzuppp !!
jeroentje125
Ik zag op de filmsite van veronica dat de film nu voor 13 juni gepland staat. Ik ben erg benieuwd!!
lindastuurman
Dat zou echt geweldig zijn als ie toch in de bios komt!! Ik heb 'm wel gedownload, maar de kwaliteit was zo ongelooflijk slecht dat ik 'm niet echt heb kunnen kijken. Ik kan dus ook nog geen sterren geven. Wat ik er wel van heb kunnen zien is dat ik begrijp dat Amerikanen deze film niets vonden. Ik denk/hoop dat het bij Europeanen anders ligt. Ik ga nog wel even zoeken of de release date echt 13 juni is geworden.
lindastuurman
Nee, zeer waarschijnlijk zullen we moeten wachten tot ie uitkomt op DVD
Jordy
Erg leuk. Lekker bot en duister, en grappig om Norton en Williams eens in totaal andere rollen te zien.
lindastuurman
Eindelijk binnen op DVD. I don't need to say more!
lindastuurman
Tuurlijk! Wat dacht jij dan?!
Film is beter dan ik in eerste instantie dacht. Ik had maanden geleden een gedownloade versie gezien, maar nu ik hem zo op DVD heb gezien is ie zo slecht nog niet.
Jordy
om één of andere reden rijm ik "zo slecht nog niet" niet helemaal met een beoordeling van 4,5 sterren...
lindastuurman
Okay, er wordt weer om verantwoording gevraagd zie ik.
In eerste instantie vond ik de film niet zo goed, eigenlijk omdat ik teleurgesteld was dat Robin zo weinig in beeld is. Dat haalde mijn beoordeling naar beneden. Naar ****, want Norton is ook geen slechte acteur.
En nu ik hem op DVD heb gezien, merkte ik dat ik veel vaker in een deuk lag en echt van de film genoten heb, vandaar nog een halve * erbij, dus 4 1/2.
Vandaar "zo slecht nog niet", want ik had de film anders (minder goed) in m'n hoofd zitten.
Ik had het misschien anders moeten zeggen: de film is beter dan ik dacht
lindastuurman
Bij de Razzie Awards zijn ze het niet met je eens

Spaanse Netflix-film '100 Metros' doet het ontzettend goed: 'IJzersterk drama'

The Painted Veil
Drama / Romantiek, 2006

One Hour Photo
Drama / Thriller, 2002
corruptiemoderatorsuccessirish mobduringcreditsstingerchildren's showchildren's entertainer