• 9.370.388 stemmen

Geregisseerd door: Matt Codd

Met onder meer: Grand L. Bush en Christian Toulali

Plot Shark Hunter

"Danger In The Deep"

De Megalodon-haai is een prehistorische haai die bijna 20 meter lang is en 20.000 kg weegt. Het is het meest dodelijke, meest effectieve roofdier dat ooit in onze oceanen leefde. Wetenschappers gingen er altijd van uit dat dit roofdier duizenden jaren geleden al was uitgestorven. Blijkbaar hadden ze het mis. Wanneer een wetenschappelijk station, dat zich onder water bevindt, geen teken van leven aan de bewoonde wereld geeft, gaat een team van onderzoekers onder leiding van Spencer Northcutt en Will Tchenko op onderzoek uit. Al snel maken ze kennis met de aanwezigheid van de haaiensoort die als uitgestorven werd omschreven en moeten ze deze uit het gebied rond het onderzoekstation verdrijven. Een monster van deze omvang is echter niet zo snel onder de indruk van een mens in een onderzeeboot...

avatar van Ben_online

Ben_online

Whooo ik ben de eerste Umm lijkt me wel grappig haaien zijn wel boeiend

BIG fishy

avatar van Ben_online

Ben_online

Mmmm t voorkantje is mooier:Z

avatar van sharky

sharky

De film is echt donker en slecht te zien. Bovendien komt de 20 meter lange haai weinig in beeld. mh....acteerwerk is wel ok.

avatar van Ghecko

Ghecko

film niet gezien maar dit lijkt me dus typisch zo'n film die het gewoon net niet doet, als de haai al amper in beeld komt dan denk ik niet dat ik deze hoef te zien. haaien zijn prachtige dieren en n film erover kan echt mooi zijn, maar heb d'r nog nooit n goeie film van gezien helaas

avatar van goudkuip

goudkuip

Geen echte goeie film. Verhaal is niet sterk. En niet erg veel actie.

avatar van Ravenstein

Ravenstein

Totaal voorspelbaar, op het slot na.

De zin "We need a bigger boat" zag ik aankomen vanop 100 meter...

Slechte film met voor dit soort B-film degelijke speciale effecten

avatar van tommyf

tommyf

laat maar

avatar van zeus

zeus

Slechte film met een niet al te beste kwaliteit (en dat origineel!!). Heel mager verhaal, zonde van de tijd. 1,5*.

avatar van 666south park

666south park

Hmm best beetje vermaakt de haai kwam niet zo helder in het beeld en ook niet helemaal wel groote haai het agter werk is wel ok daar sluit ik me aan bij Sharky

avatar van JurassicPark

JurassicPark

een 2,5. veel beter dan shark attack 3. leukere haai ook

avatar van Noesje

Noesje

JurassicPark schreef:

een 2,5. veel beter dan shark attack 3. leukere haai ook

Mmm, nou, dan laat ik deze maar aan m'n voorbijgaan, moest wel lachen om jouw "leukere haai"...

avatar van uberjason

uberjason

voor computer effect is deze Megalodon knap nagebootst, beter dan de bluppies uit Deep blue sea, vond de soundtrack wat dood, en Sabato een creep, maar de film heeft een realistische plot wat betreft de uitgestorven haai, die een kans zou hebben om te overleven.

het einde had ik zeker niet zo verwacht, maar de film gaf wel een claustrofobische sfeer onderwater.

avatar van Jan Vanhulle

Jan Vanhulle

ik ga hier niet stemmen, heb hem daarstraks gehuurd en geen kaskraker zie ik...

avatar van boogie71

boogie71

zit wel wat te wachten op een echt goede "megalodon" haai

avatar van kirk douglas

kirk douglas

helaas weer geen topper.

alsnog staat de film een graat hoger dan bijv. ''shark zone'' of ''shark attack 2+3''die gewoon haaien uit een of andere documentaires knippen.

de effecten zijn acceptabel de haai ziet er goed uit.

en er wordt redelijk geacteerd.

de film sleept zich echter maar een beetje voort zonder dat er iets interresants gebeurd.

avatar van movie acteurs

movie acteurs

Destijds toen we nog VHS banden huurden ooit eens gezien. Kan me nu niet veel herinneren behalve dat het slecht is. 1,0.

avatar van Phantasm

Phantasm

Wat een waardeloze film, de haai komt maar amper in beeld en de film is ook nog eens veelt te donkere op verschillende momenten. Weg ermee.

avatar van K. V.

K. V.

Eigenlijk is hij beter meegevallen dan gedacht. Qua filmtitel en hoesje blinkt hij niet echt uit, maar omdat 'k deze had gekregen dan toch maar eens bekeken.

'k had eigenlijk gedacht dat deze aartslelijk ging zijn, maar al bij al viel hij nog goed mee. De speciale effecten kunnen er zeker door en de haai ziet er redelijk realistisch uit. Ook het acteerwerk viel nog reuze mee. Het verhaal is natuurlijk niet zo bijzonder, maar wist toch de volledige speelduur te boeien. Het einde vond 'k toch nog redelijk origineel en gelukkig niet cliché.

Al bij al toch nog een redelijk goeie film. Verwacht natuurlijk geen meesterwerk als Jaws, maar toch een behoorlijke B-haaienfilm.

avatar van IceTigerGhost

IceTigerGhost

It's a damn train with teeth!

In navolging van genrevoorbeeld Jaws zijn er al een hele reeks haaienfilms te voorschijn gekomen. Maar net zoals de sequels haalden ze nooit het niveau van Spielbergs klassieker. Ondertussen heeft men, om het nog grootser aan te pakken, zelfs de préhistorische voorganger Megalodon boven water gehaald. Meteen ook de vijand in deze 'Shark Hunter'.

Nadat Leonardo DiCaprio en Robert de Niro wegens overmacht bedankten voor de hoofdrol*, koos men voor Antonio Sabato Jr., gekend van oa 'Bad Girl Island'.

Maar serieus. Shark Hunter is ontegensprekelijk een grijze B-film die je normaal gezien aan je laat voorbijgaan, tenzij je voor €1 eens wil zien hoe het er in het lowbudget-circuit aan toe gaat. Op dat vlak is Shark Hunter zelfs nog niet eens de ergste in zijn soort; de haai is betrekkelijk realistisch (hoewel hij eigenlijk niet meer doet dan gewoon maar wat rondzwemmen in het duister) en het verhaal (ook al is het saai) wordt redelijk verteld. Bijkomend voordeel is ook dat dergelijke films ook niet veel langer duren dan 90 minuten. En eens per jaar mogen die verspild worden, bij wijze van sympathie, aan goedbedoelde amateurfilms.

*fictief

You know that story of David and Goliath? Well me in this mini-sub is like Bambi vs. Godzilla.

avatar van blackwolves

blackwolves

goede en toch zeker geen slechte haaien film redelijk wat spanning

dus neen toch zeker wel wat 3.5 sterren

avatar van blondiefilmfreak

blondiefilmfreak

leuke pulp**in feite beroerd slecht**maar voor de pulp verzameling wel leuk**gewoon een kans geven**iemand zei eens tegen mij slechte muziek bestaat niet**zo is het met films ook**ieder zijn smaak