• 9.375.076 stemmen

Alternatieve titel: Vampires - Out for Blood

Geregisseerd door: Richard Brandes

Met onder meer: Kevin Dillon, Lance Henriksen en Vanessa Angel

Plot Out for Blood

"It takes one to kill one."

Detective Hank Holten heeft drankproblemen en is geobsedeerd door zijn ex-vrouw Susan Hastins, een bekend schrijver van vampierboeken. Dan krijgt Hank van zijn baas Captain John Billings de taak om de vermiste Layla Simmons op te sporen. Als Hank er dan in slaagt om Layla te vinden, neemt deze Hank mee naar een orgie. Maar daar ontdekt Hank dat hij in een vampierennest is gekomen en hij wordt gebeten door de leider. Niemand wil Hank uiteraard geloven en dus heeft hij geen keuze. Hij moet de hulp inroepen van Susan.

Detective Hank Holten

Susan Hastings

Layla Simmons

Captain John Billings

Talk Show Host

Jake Vincent

Vampire Leader (as Ismail Kanater)

Doctor Blake

normaal hou ik niet zo van zulk soort films. Jodi Lyn O'Keefe is inderdaad een groot pluspunt, als Jodi er niet had ingespeeld had ik m niet gekocht

avatar van Film Pegasus

Onvoorstelbaar dat dit dezelfde Kevin Dillon is uit Platoon en The Doors. Vampierfilms heb je met hopen, en dan moet je wel goed zijn om op te vallen. Ook al is de lat laag bij dergelijke films, het moet toch een beetje leuk zijn voor de kijker. Probleem is dat de hoofdrolspeler Kevin Dillon enorm irritant en slecht is en dat de make-up ook niet echt veel van het budget heeft gevraagd. Het mooie volk kan helaas niet veel goed maken, maar is toch een pleister op de wonde.