• 9.370.316 stemmen

Genre: Komedie

Geregisseerd door: Jared Hess

Met onder meer: Jon Heder, Jon Gries en Aaron Ruell

Plot Napoleon Dynamite

"He's out to prove he's got nothing to prove."

Napoleon Dynamite is een zonderling die het zwaar heeft op school. Hij is erg op zichzelf en iedereen vindt hem een loser. Dan krijgt voor het eerst in zijn leven een vriend: Pedro Sanchez. Pedro wil hoofd van de leerlingenraad worden, maar moet het opnemen tegen de populaire Summer. Napoleon besluit hem te helpen.

avatar van (matthijs)

(matthijs)

Hmm, eindelijk weer eens een leuke komedie?

trailer op

avatar van titia

titia

zag ik in de trailer een logotje van Cannes? Is deze film een kanshebber voor een GOUDEN PALM? gottobekidding! Ik zoek het even op.

avatar van titia

titia

Ah, Sundance festival. Al die logotjes lijken op elkaar (tuurlijk, en naar de opticien gaan is een slecht idee)

avatar van TheWolf

TheWolf

Deze wil ik zien . Blijkt goed te zijn volgens een paar Amerikaanse vrienden .

avatar van Diesel

Diesel

Wat is dit nou..

avatar van moviefreak#1

moviefreak#1

Fantastische film ik kan niet anders zeggen. Overigens heeft Haylie Duff ook een vrij grote rol en dat is dan schijnbaar weer de zus van onzer allen Hillary (Lizzy McGuire) Duff.

avatar van MichelZ

MichelZ

ik vond het een hele droge film maar afentoe moest ik echt wel om die domme acties lache

voor de rest geen super slecht film

avatar van v1ce

v1ce

geweldige film!! Als je gewoon de fotoos kijkt van hoe de hoofdpersonage er in het echt uit ziet, dan verbaast het me echt!

Wat kan die gast goed acteren!

*8,5

avatar van eerdekes

eerdekes

een ietsje te enthousiaste score meen ik

avatar van Wicked

Wicked

Geniale film.

Geen idee waarom, misschien was het zijn manier van bewegen/praten/doen, misschien was het het 'ontzettend' spannende verhaal, maar de film was echt ontzettend leuk.

avatar van stinissen

Of je vind dit prachtig of je vind dit niets...... ik vond het niets....

avatar van empirekees

empirekees

Nee, het is erg matig.

avatar van Jordy

Jordy

stinissen schreef:

Of je vind dit prachtig of je vind dit niets......

Ik vond het erg aardig

avatar van stinissen

Jordy schreef:

Ik vond het erg aardig

Ieder zijn meug

avatar van Goodfella

Goodfella

Meug schmeug. Nu weet ik nog steeds niets.

avatar van pin0

pin0

wat een slechte film... Het moest grappig zijn waarschijnlijk, maar er kon bij mij geen glimlachje vanaf:S Als dit bioscoopwaardig is weet ik het ook niet meer...

avatar van gemaster

gemaster

Ik heb toch redelijk vaak moeten lachen. De film is af en toe gewoon té droog. De Pimp My Ride actie met de chatverslaafde broer was erg geestig en het montage stukje met daaronder de A-Team tune was ook leuk 3,5 ster.

avatar van Blokland

Blokland

Hoe kan je deze film nu niet grappig vinden? Die weke broer van Napoleon alleen al:

"You're just jealous, Napoleon, because I've been chatting to hot babes on the internet all day."

avatar van Don Gregorio

Don Gregorio

Wat een bagger film, film voor IQ 45 en lager zonde van je tijd

avatar van Remcork

Remcork

Aan de ene kant een te saaie film waar echt niks in gebeurd. elke scene lijkt overbodig...

maar ik denk als je 2 oerwouden aan paddo`s, of 24 vellen LSD hebt weggezogen je de humor er ineens van inziet...

+ puntje is dat de nerd ook echt zou kunnen bestaan... enkel is dat dus weer niet zo boeiend om een film over te maken

avatar van LeeGer

LeeGer

Doodsaaie film wat mij betreft.

Kon er echt niet om lachen.

avatar van freakn

freakn

Is het aan te bevelen om hem af te kijken? Ik ben gestopt, want ik kon er geen fun inzien eerlijk gezegd!

Maar als er nog een onverwachts einde komt ga ik hem een andere keer nog wel af kijken

avatar van Prips

Prips

een te droge film..

de hele film zit je te wachten tot er wat gebeurd, maar de hele film gaat gewoon echt nergens over..

Ik vond m leuk

avatar van pardalis

pardalis

betere nerds hadden ze ni ten tonele kunnen brengen. Alleen mocht er wel wat meer versnelling inzitten. Heeft me niet echt kunnen bekoren al ben ik niet in slaap gevallen daarom een 2,5

avatar van Wiedes

Wiedes

Hilarisch! Zo dom dat het weer leuk is. Een geniale variant van Beavis and Butthead. De karakters zijn geweldig. Minpunt is het verhaal, dat weinig om het lijf heeft.

avatar van tamira

tamira

wat een suffe film, gebeurd helemaal nix.

die nerd is in het begin wel grappig, maar na 20 minuten begint ie me mateloos te irriteren.

avatar van Maurice

Maurice

82 minuten lang zitten wachten of er misschien nog iets zou gebeuren, Maar NIETS!!!

er zaten een paar scherpe dialogen in maar voor de rest vond ik m SAAI.

1.5 ster

avatar van Wizzing

Wizzing

Er had meer in deze film gezeten. Na het zien van de trailer dacht ik echt dit gaat een grappige film worden. Maar ik kon er echt niet om lachen. Werd er eerder chagerijnig van.

Er miste zeker dingen in de film maar weet niet precies wat.... o.a. muziek kon de film ook versterken maar deed dit niet naar mijn mening.

avatar van snakie

snakie

Wat een k.. film !!!!!

Dit is een film die je OF zwaar klote vindt, OF best grappig. Ik ga voor de laatste, heb me best vermaakt.