Napoleon Dynamite (2004)
Genre: Komedie
Geregisseerd door: Jared Hess
Met onder meer: Jon Heder, Jon Gries en Aaron Ruell
Plot Napoleon Dynamite
"He's out to prove he's got nothing to prove."
Napoleon Dynamite is een zonderling die het zwaar heeft op school. Hij is erg op zichzelf en iedereen vindt hem een loser. Dan krijgt voor het eerst in zijn leven een vriend: Pedro Sanchez. Pedro wil hoofd van de leerlingenraad worden, maar moet het opnemen tegen de populaire Summer. Napoleon besluit hem te helpen.
Napoleon Dynamite
Grandma
Rex
(matthijs)
titia
zag ik in de trailer een logotje van Cannes? Is deze film een kanshebber voor een GOUDEN PALM? gottobekidding! Ik zoek het even op.
titia
Ah, Sundance festival. Al die logotjes lijken op elkaar (tuurlijk, en naar de opticien gaan is een slecht idee)
TheWolf
Deze wil ik zien
. Blijkt goed te zijn volgens een paar Amerikaanse vrienden
moviefreak#1
Fantastische film ik kan niet anders zeggen. Overigens heeft Haylie Duff ook een vrij grote rol en dat is dan schijnbaar weer de zus van onzer allen Hillary (Lizzy McGuire) Duff.
MichelZ
ik vond het een hele droge film maar afentoe moest ik echt wel om die domme acties lache
voor de rest geen super slecht film
v1ce
geweldige film!! Als je gewoon de fotoos kijkt van hoe de hoofdpersonage er in het echt uit ziet, dan verbaast het me echt!
Wat kan die gast goed acteren!
*8,5
Wicked
Geniale film.
Geen idee waarom, misschien was het zijn manier van bewegen/praten/doen, misschien was het het 'ontzettend' spannende verhaal, maar de film was echt ontzettend leuk.
Of je vind dit prachtig of je vind dit niets...... ik vond het niets....
Jordy
Of je vind dit prachtig of je vind dit niets......
Ik vond het erg aardig
Ik vond het erg aardig
Ieder zijn meug
pin0
wat een slechte film... Het moest grappig zijn waarschijnlijk, maar er kon bij mij geen glimlachje vanaf:S Als dit bioscoopwaardig is weet ik het ook niet meer...
gemaster
Ik heb toch redelijk vaak moeten lachen. De film is af en toe gewoon té droog. De Pimp My Ride actie met de chatverslaafde broer was erg geestig en het montage stukje met daaronder de A-Team tune was ook leuk 3,5 ster.
Blokland
Hoe kan je deze film nu niet grappig vinden? Die weke broer van Napoleon alleen al:
"You're just jealous, Napoleon, because I've been chatting to hot babes on the internet all day."
Don Gregorio
Wat een bagger film, film voor IQ 45 en lager zonde van je tijd
Remcork
Aan de ene kant een te saaie film waar echt niks in gebeurd. elke scene lijkt overbodig...
maar ik denk als je 2 oerwouden aan paddo`s, of 24 vellen LSD hebt weggezogen je de humor er ineens van inziet...
+ puntje is dat de nerd ook echt zou kunnen bestaan... enkel is dat dus weer niet zo boeiend om een film over te maken
freakn
Is het aan te bevelen om hem af te kijken? Ik ben gestopt, want ik kon er geen fun inzien eerlijk gezegd!
Maar als er nog een onverwachts einde komt ga ik hem een andere keer nog wel af kijken
Prips
een te droge film..
de hele film zit je te wachten tot er wat gebeurd, maar de hele film gaat gewoon echt nergens over..
Ik vond m leuk
pardalis
betere nerds hadden ze ni ten tonele kunnen brengen. Alleen mocht er wel wat meer versnelling inzitten. Heeft me niet echt kunnen bekoren al ben ik niet in slaap gevallen daarom een 2,5
Wiedes
Hilarisch! Zo dom dat het weer leuk is. Een geniale variant van Beavis and Butthead. De karakters zijn geweldig. Minpunt is het verhaal, dat weinig om het lijf heeft.
tamira
wat een suffe film, gebeurd helemaal nix.
die nerd is in het begin wel grappig, maar na 20 minuten begint ie me mateloos te irriteren.
Maurice
82 minuten lang zitten wachten of er misschien nog iets zou gebeuren, Maar NIETS!!!
er zaten een paar scherpe dialogen in maar voor de rest vond ik m SAAI.
1.5 ster
Wizzing
Er had meer in deze film gezeten. Na het zien van de trailer dacht ik echt dit gaat een grappige film worden. Maar ik kon er echt niet om lachen. Werd er eerder chagerijnig van.
Er miste zeker dingen in de film maar weet niet precies wat.... o.a. muziek kon de film ook versterken maar deed dit niet naar mijn mening.
[email protected].=-
Dit is een film die je OF zwaar klote vindt, OF best grappig. Ik ga voor de laatste, heb me best vermaakt.

Záhrada

Garden State
Drama / Komedie, 2004

South Park: Bigger, Longer & Uncut
Komedie / Animatie, 1999
underdogbroer of zus relatieidahomiddelbare schoolchat tienerschool dance social outcastpost-credits scenecomforting