• 9.373.163 stemmen

Geregisseerd door: Mark L. Lester

Met onder meer: Jenya Lano, Daniel Baldwin en Coolio

• YouTube Bekijk via YouTube

Plot Stealing Candy

"The crime of a lifetime. Live on the net."

Drie mislukte criminelen die geld nodig hebben vatten het plan op een bekende filmster te ontvoeren. Ze willen haar dan dwingen om een hardcore pornofilm te maken, die ze op internet willen aanbieden.

logo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm still

Candy Tyler

xangadix

Slecht!!

avatar van Yuma Q.

Yuma Q.

Zo slecht dattie toch nog een beetje grappig werd. Vooral het onzinnige plot en de uitvoering is grappig. Maar ook de titel doet een goede poging. Eigenlijk een draak van een film verder.

avatar van rensie32

rensie32

Dit is echt waar een van de slechtste films die ik in mijn leven heb gezien. De acteurs leken van de straat te zijn geplukt en de muziek was ook al 3 keer niks. Daarnaast rommelt het verhaal ook nog aan alle kanten.

0,5 sterren voor deze schandalige film.

avatar van DragQueen

DragQueen

Een zeer matige film, die een verhaal bevat dat rommelt aan alle kanten. over het acteerwerk nog maar te zwijgen. dit is namelijk niet echt denderend. met name coolio, kan het maar beter bij rappen houden. 1,5 ster.

avatar van Valii

Valii

Drama. Zegt ook een hoop dat ze dit midden in de nacht uitzenden, hier kijkt natuurlijk geen hond naar.

avatar van decicco

decicco

Leuk filmpje voor tussendoor maar verder nix speciaals.
Zaten een paar super baggere scenes bij.
Denk aan; Wanneer Candy word achtervolgd in het bos, en probeert terug te rennen naar het huis is ze binnen 1 seconde alweer terug en staat de auto al kaar zo onwerkelijk. Wel echt een mooie meid die Candy

avatar van rep_robert

Zo, veel mensen hier die vannacht k1 hebben gekeken en daarna deze film?

Zonde van je tijd moeten we allemaal gedacht hebben inderdaad, het is namelijk diep en diep triest, zeer matig acteerwerk en de vele clichés komen weer langs.

Het einde zou zogenaamd verassend moeten zijn, al zie je tijdens de film al 1 gote zogenaamde "hint". Dikke onzin natuurlijk want het is gewoon een weggevertje.

En dan moet je zogenaamd ook nog medelijden/sympathie krijgen met het gezinssituatie van Baldwin, welke Baldwin het ook moge zijn, ze lijken allemaal op elkaar. Kom op zeg, zijn we retards of zo?

Zeer povere film, met slecht camerawerk, script en een cast wat er werkelijk waar niets van bakt. Ze proberen het nog goed te maken door de boobies van Jenya Lano te showen, maar die maken de film echt niet beter dan dramatisch.

Volgende keer niet meer 's nachts na K1 dit soort onzin kijken!

avatar van aburex

aburex

Zeer matige film met acteurs die er werkelijk niets van bakken. Het einde is al van ver voorspelbaar (hint tijdens het midden van de film).

Film om vlug te vergeten