• 9.234.692 stemmen

How to Make a Monster (2001)

Sciencefiction / Horror | 91 minuten

Genre: Sciencefiction / Horror

Geregisseerd door: George Huang

Met onder meer: Steven Culp, Clea DuVall en Tyler Mane

• iTunes Bekijk via iTunes

Plot How to Make a Monster

"What started out as a simple game... became a virtual nightmare."

Drie programmeurs wedijveren om het meest angstaanjagende karakter in een computerspel te ontwerpen. Als één van de karakters tot leven komt en zijn meester niet meer gehoorzaamt, kan slechts de stagiaire de boel redden.

logo tmdbimage

Eldarion

Inderdaad.

avatar van jeronimus72

jeronimus72

gezien op veronica, matige film

avatar van Ithildin

Ithildin

Zat de hele film lang aan een welverdiende 0,5* te denken, maar het einde, dat de hele betekenis van de titel van de film omdraait, was zó sterk dat ie toch een mooie ronde 1* verdient.

avatar van eavymetal

eavymetal

Compleet gesjeesd.

avatar van Boeikens

Boeikens

Pfff, echt geflipt en toch niets aan.

avatar van Tonypulp

Tonypulp

LOL. Echt het ultieme voorbeeld van een film die al verouderd was toen 'ie uitkwam. De manier waarop game-development wordt neergezet is héérlijk cheesy en vol met stereotypes. Grappig om Tyler Mane (speelde o.a Michael Myers in de Zombie-films) hier te zien, met de toepasselijke naam 'Hardcore'. Über foute killer ook, deed mij een beetje denken aan crappy schroothoop-designs zoals Jigsaw (2002) ... het zal vast niets te maken hebben met de periode waarin beide films uitkwamen . How to Make a Monster voldoet precies aan de verwachtingen op gebied van kwaliteit (slecht), maar is tegelijkertijd ook veel leuker dan ik had verwacht.