• 9.369.601 stemmen

Oorsprong: Canada / Verenigde Staten

Geregisseerd door: Marcus Spiegel

Met onder meer: Jodi Lyn O'Keefe, Jsu Garcia en Katherine Kendall

Plot Teacher's Pet

"She gets whatever she wants..."

Debbie is vastberaden te ontsnappen uit de psychiatrische instelling waarin ze verblijft. Op een dag brengt ze twee personeelsleden op koelbloedige wijze om het leven en slaat ze op de vlucht. Ze krijgt een lift aangeboden van de knappe Tracy, een studente uit een gegoede omgeving die op weg is naar de universiteit.

Debbie Strand

Tracy Carley

Nigel Danby

Jim Sykes

Snoepie

Jodi Lyn O'Keefe acteert goed, maar de film is maar matig.

De film heeft dan ook de bioscoopzalen niet gehaald(Ik denk toch van niet, anders zou er wel meer commentaar gestaan hebben.)

avatar van darkcity

darkcity

Echt slecht, nooit spannend en de 'moordscenes'waren nogal lachwekkend, het moest allemaal nog een beetje opwindend gemaakt worden door wat erotische scenes wat ook al niet hielp. 2 sterren.

avatar van alexis

alexis

redelijk vermakelijk wegkijkfilmpje... de moordscenes zijn wel flauw ja. het is geen origineel verhaal maar de verschijnign van jodi compenseert dat redelijk.

avatar van xxc

xxc

op zich wel een oké film..

ze hadden er alleen veel meer van kunnen maken

sommige momenten waren gewoon erg vaag..

maar heb m wel snel weggekeken, dus daarom een 3,5

avatar van Noodless

Noodless

Blijkbaar beetje in de mood voor typische tv-films die je kunt verwachten op bepaalde zenders

Deze ook maar eens bekeken waarin een fatal women alles zal doen om haar plan te laten lukken , ook al vallen daar doden bij. De hoofdrolspeelster is leuk en niet alleen omwille van haar uiterlijk, maar ook qua invulling van haar rol. De andere rollen zijn toch een stuk minder. Al is haar nieuwe vriendin, de nerd, ook wel een leuke personage. Voor de rest is het allemaal redelijk voorspelbaar, behalve dat gekke einde dan. Niet verveeld. 5/10

avatar van Shadowed

Shadowed

Regisseur Marcus Spiegel bemoeide zich drie jaar lang met de regiewereld, maar pakte daarna klaarblijkelijk zijn biezen weer. Met een film als Teacher's Pet zal je spijtig genoeg ook geen opmerkelijke indruk achterlaten, laten we dus hopen dat het maken van deze film leuker was dan het uitbrengen ervan. De hoofdrol van Jodi Lyn O'Keefe is overtuigend als antiheld, maar het overige verloop oogt weinig verrassend. O'Keefe mengt zich met een aantal figuren (die allemaal amper kunnen acteren) en vanaf daar escaleert de boel langzaam, dat zich uiteindelijk toewerkt naar een "spannende" finale. Het moraal en de handelingen van Jsu Garcia's personage zijn werkelijk zo absurd en stompzinnig dat het voor de kijker alle vorm van empathie in een klap wegneemt, waardoor de uiteindelijke slotfase vooral zoutloos en oninteressant oogt. Zowel de erotische spanning als de thrillerelementen komen verder totaal niet van de grond en de synopsis oogt compleet doelloos, maar de film opent best vermakelijk en O'Keefe zelf komt een heel eind. Teacher's Pet is geen gebeuren dat me langer dan twee uur zal bijblijven.