• 8.844.264 stemmen

Geregisseerd door: J.B. Rogers

Met onder meer: Heather Graham, Chris Klein en Orlando Jones

• Google Play Bekijk via Google Play

Plot Say It Isn't So

Een jongen komt er achter dat zijn vriendin wel eens zijn biologische zus zou kunnen zijn. Nadat ze een einde aan hun relatie maken, ontdekt hij dat dit niet zo is. Hij reist het land door om haar op handen zijnde huwelijk te stoppen.

logo tmdbimagelogo tmdbimagelogo tmdbimagelogo tmdbimagelogo tmdbimage

Gilbert Noble

PsychoDonkey

Leuk voor een keertje.

avatar van clubsport

clubsport

het blijft natuurlijk erg platte en vaak flauwe humor , enkele stukjes zijn wel leuk , helaas zijn dat er te weinig om de film echt leuk te maken .

het eind dat hij zijn echte moeder ontmoet is wel weer aardig bedacht en wel hilarisch

avatar van Gang_Star

Gang_Star

Deze komedie, die inhoudelijk meer een romantische komedie is, is gelukkig niet echt bepaald romantisch of klef. Veel flauwe humor, wat mij deed denken aan een Farrelly film. Ik was dan ook verbaasd dat de Farrelly broers hier niet de regisseurs van zijn. Chris Klein speelt matig en Heather Graham speelt ook niet bijzonder. In de bijrollen zijn Orlando Jones en Richard Jenkins beter op dreef.

avatar van Dk2008

Dk2008

Farrelly broers zijn hier de producers. Maar inderdaad hadden ook de regisseurs kunnen zijn.

Nooit eerder gezien volgens mij. De trailer ziet er wel leuk uit. De film was geen succes, There's something about Mary was dan juist wel een heel groot succes. Best vreemd. Ik zie zelf niet zo heel veel verschil tussen beide films.

Chris Klein is hier beter dan in Election. Hij is hier op zijn plaats, in banale komedies (net als The Long Weekend). Heather Graham doet het ook leuk.

Verder is het een soort combinatie tussen Farrelly-komedie en romantische komedie. Wat romantische komedie betreft is de film aardig geslaagd. Humor over gebreken bij mensen ben ik niet zo weg van (de vader, collega's). Als het nou hier en daar gebeurd, zoals bij de therapie (pannekoeken) dan is het nog wel grappig maar hier is het toch weer overdadig. Dus dit voor de volgende keer ook weer wat negeren voor het beste vermaak.

Jongeman wordt verliefd op meisje, die kapster is maar het blijkt dat zij zijn zus is. Uiteindelijk blijkt dat hij toch niet de broer is. Daarom ziet hij zijn kans. Maar zij gaat ondertussen binnenkort trouwen met Jack, de vriend die ze al kende voordat ze Klein ontmoette. De moeder en Jack gaan Klein tegenwerken.

Begint leuk met aantal sterke grappen maar wordt daarna minder. Totdat Klein, piloot Orlando Jones, ontmoet. Vanaf dit gedeelte wordt het bijna tot het einde van de film wel weer leuk. Grappige gedeelten, vliegtuig/therapie/koe. Jammer dat ontknoping weer wat minder is. Ondanks veel overdadige humor/overacting toch nog best veel kunnen lachen. Combinatie Klein en Graham is goed.