• 9.370.976 stemmen

Alternatieve titel: Mayhem

Geregisseerd door: John D. Hancock

Met onder meer: Alex McArthur, Rebecca Harrell Tickell en Laura Esterman

Plot Suspended Animation

Tom Kempton's snowmobiel-vakantie dreigt op een drama uit te lopen als hij door een ongeluk gewond raakt en verdwaalt. Wanhopig zwerft hij rond, tot hij een afgelegen hut vindt. Twee zusters bieden hem onderdak voor de komende storm. Maar de zusjes blijken kannibalen, die Tom als hun feestmaal denken te kunnen gebruiken. Tom weet ternauwernood te ontsnappen, de zusjes en zijn vrienden voor dood achterlatend. Hij reist naar Los Angeles, maar kan de gruwelen niet vergeten. Is zijn nachtmerrie voorbij of juist begonnen?

Tom Kempton

Vanessa Boulette

Ann Boulette

Sandor Hansen

Jack Starr (as Dan Riordan)

Cliff Modjeska

Clara Hansen

Philip Boulette

kneuckeretto

waar is deze te huur? ik kan hem nergens vinden namelijk

Horrorfanaat

Bij Free Record shop ligt ie gewoon volgens mij.

Horrorfanaat

En hier bij ons ook bij videoland.

kneuckeretto

dank voor de mededeling! bij moviemax en filmclub heb ik hem namelijk niet zien liggen. Zo jammer

Horrorfanaat

Graag gedaan. Hebben ze een videoland bij jou in de stad/dorp?

avatar van iivan

iivan

ik vind deze film dus echt niks.

de cast is erg slecht.

het begint onbenullig, en dan dat afgehakte vinger gedeelte in de film, egt waardeloos.

ik had hem gehuurd en na 10 minuten moest ik hem terug brengen want niemand vond er iets aan, gewoon bagger.

een 0.5 dus

avatar van kijkert

kijkert

iivan schreef:

een 0.5 dus

Dan moet je natuurlijk niet stemmen, maar ik heb deze film helemaal uitgezeten, en de eerste tien minuten zijn de enige waar nog een glimp van spanning in te bespeuren is.

Jammer dat die spanning ook niet spannend is, omdat die in de beschrijving op de hoes, en hierboven, al teniet gedaan wordt.

Een film die werkelijk nergens over gaat.

avatar van Spartaan1986

Spartaan1986

De Los Angeles Times zei het: 'Scary,Stylish and compelling!

Ben het daar gedeeltelijk mee eens.

Het begin is erg goed en spannend en heel smerig.

Helaas haalt de rest van de film het niveau van het begin niet. Maar aan de andere kant verveelt de film nooit en dus vindt ik 3* wel op zijn plaats.

avatar van kelu

kelu

Wat een BAGGERBAGGERBAGGERBAGGER slechte film is totaal niks aan kijk deze niet een onderste plank b-film vind ik. Gaat helemaal nergens over.

kneuckeretto

Nou, ik heb het weer gezien en het slaat als k*t op Jan Willem. Het begint als een leuke en redelijk spannende horror en het eindigt als een woensdagavondrtl4drama... ik ben redelijk teleurgesteld. Dit gaat echt werkelijk helemaal nergens over. Kan ook niet uitleggen waar het dan wel over gaat omdat het gewoon helemaal nergens over gaat. Vaag. En ook niet leuk.

avatar van Waku

Waku

Verrsassende film.

Met behoorlijk wat ziekelijke scenes.

En dat geldt evenees voor de zusjes die behoorlijk wat persoonlijkheidsprobleempjes hebben.

Na de ontsnapping wordt het allemaal wel een beetje

ongeloofwaardig maar toch is deze(vrij onbekende)griezeldrama best wel vermakelijk.

3,5

avatar van chiquita

chiquita

De film begint inderdaad erg goed en krijgt op een gegeven moment - na 20 minuten - een verrassende switch. Vanaf dat moment gaat het bergafwaarts. De film gaat wel ergens over, namelijk genetische overdraagbaarheid van kannibalisme. Of het idee goed is uitgewerkt, is een ander verhaal. Er is gewoon geen duidelijke richting gekozen, gebrek aan sfeer en spanning en de acteurs zijn ook niet goed te noemen.

avatar van Materny

Materny

Chiquita zegt het al.

Het gaat wel ergens over, maar de uitwerking is te zwak.

avatar van MrHorror

MrHorror

opzich wel een vette film, maar tis alweer tijdje geleden dat ik 'm heb gezien. desondanks is ie me toch wel bijgebleven.

avatar van MovieQueen

MovieQueen

zoals veel mensen al zeggen..het gaat ergens over, maar de uitwerking is zwak!

avatar van daxclusive

daxclusive

Spannende thriller, kijkt lekker weg.. alleen was het iets te lang!

Goede verhaallijn, had opzich wat langer mogen duren het eerste stuk.

avatar van Clapboy

Clapboy

Redelijk spannende en onderhoudende film, vond het eerste gedeelte wel wat beter dan het laatste maar ook dat was goed uitgewerkt, alleen iets te lange speelduur naar mijn smaak.