• 9.376.911 stemmen

Geregisseerd door: James Keach

Met onder meer: Leslie Nielsen, Lochlyn Munro en Vanessa Angel

Gesproken taal: Engels, Tsjechisch en Frans

Plot Camouflage

Jack Potter is een norse privé-detective die een jonge collega op sleeptouw neemt. Samen proberen ze een zaak op te lossen in het smerige stadje Beaver Ridge. Maar de zaken zijn niet wat ze lijken!

Marty Mackenzie

Bearded Guy - Trussberg

Christie - Trussberg

avatar van Justice4All

Justice4All

Zeer saaie film. Als ik zeg dat ik paar keer heb geglimlacht, is zeker een leugen. Geen humor, geen verhaal. Nada, nie, niente. nopes.... helemaal leeg, empty, leer etc.

Jammer voor Leslie Nielsen, vindt 'em best een goede acteur. Volgende keer beter voor hem.

Laat die opa eens met pensioen gaan. Dat lijkt me het beste voor hem, en voor ons.

avatar van Justice4All

Justice4All

kappeuter schreef:

Nou. niet flauw doen zeg.... dat zeg je toch niet tegen de andere opa's, toch

avatar van Sparkle

Sparkle

Vreselijke film - totaal niet grappig. En het ergste vind ik dan nog dat ze ons wijs maken dat het Leslie Nielsen is zoals in bvb The Naked Gun of zelfs 2001 Space Travesty.... niet dus - totaal niet.

avatar van Chainsaw

Chainsaw

Met Leslie Nielsen had ik verwacht dat er nog wat te lachen viel. Want ja, de Naked Gun- ster weet zelfs werkjes als Spy Hard nog leuk te maken. Maar jammer genoeg mocht het hier niet zo zijn, de film is zo humorloos als de pest. Geen grap te bekennen. Hopen dat Nielsen's volgende project een stuk leuker is in ieder geval.

avatar van Ralfke

Ralfke

• 2075 stemmen

Mwa... geen meesterwerk, maar **1/2 wil ik er toch best voor uitloven. Een absurd plot, maar toch heus geen broddelwerk...

avatar van nickvanzutphen

nickvanzutphen

Zwakke film van Leslie Nielsen , langer na niet zoveel grappen als in bijv. the Naked Gun of Airplane

avatar van Elric

Elric

Slecht verhaal, slechte acteerwerk en gewoonweg saai. Ik kan niks goeds aan deze film bedenken, ik heb mezelf geforceerd de film af te kijken hopend op nog iets leuks, maar ook dat was tevergeefs.

Bugssje

Echt een vreselijk saaie niet grappige film. Het kijken van deze film is gewoon tijd verspilling.

film_kaza

dat deze film nou een lage waardering heeft betekend niet dat ik hem niet hoef te kijken.

avatar van otherfool

otherfool

Hmm had wel zin in een Nielsen filmpje maar het geheel gaat niet door ('technische problemen').

had ik helaas ook.

Amateurs bij Veronica.

Bugssje

Het is ook zonde van je tijd om deze film te bekijken. Dus jullie hebben niks gemist vind ik.

TimD

Vind jij, vindt ik niet ik wilde hem zien .

Bugssje

oke ik snap dat je hem wil zien. Maar ik zei ook "vind ik".

avatar van kArIzMa_TuRk

kArIzMa_TuRk

een redelijke film. Leslie Nilsen kan wel beter. 2½*

TimD

Eurootje bij de zwarte boekenmarkt.

avatar van Horrordude

Horrordude

avatar van D-ark

D-ark

Horrordude schreef:

kan je dit vergelijken met Naked Gun & Spy hard ???

Nee, zelfde idee maar veel te slecht uitgewerkt spy hard en de naked gun films zijn leuk omdat ze goed grappen hebben iets dat deze film helemaal mist.

1,0

avatar van veron35

veron35

Ik houd wel van films met Leslie nielsen maar deze is echt slecht.

1/2 ster

avatar van LazyJohn

LazyJohn

Is dit nu een superslechte komedie of een barslechte thriller? Of wat moet ik er mij bij voorstellen?

avatar van Yuma Q.

Yuma Q.

Horrordude schreef:

Kan je doen.

avatar van The Oceanic Six

Ik weet niet waarom er komedie bij staat, want ik heb niet 1x gelachen. En dat in een film met Leslie Nielsen. De film was gewoon een detectiveverhaaltje maar dan wel serieus en niet grappig. Het verhaal was trouwens heel erg slecht, het acteerniveau was heel erg slecht....Leslie Nielsen speelde matig en de andere personage idem. Dat was Bobby uit Scary Movie 1, die patserige.

Conclusie, zware B film, geen aandacht aan besteden, jammer dat ik hem voor 3 euro eens heb gekocht.

film_kaza

Inderdaad. Nielsen = erg leuk. Maar dit komt erg sirrieus over waardoor zowel iedereen als Nielson niet mooi overkomt.

Waar ik me vooral aan ergerde was het taalgebruik van Nielsen. Veel brutalen, groffer, "stoerder" dan normaal. Ik hou juist van de bizarre nergens opslaande maar brave Nielsen. Er waren voor mij helaas wel 2 lachmomentjes van Nielsen die commentaar had over wat Munro zei. Jammer want ik dacht dat de gehele film zo zou zijn.

1 ster

avatar van GinolaEHV

GinolaEHV

Erg matige film. Leslie Nielsen blijft echter nog steeds mijn favoriete comedy-acteur (samen met Lloyd Bridges). In deze film is het echter allemaal wat minder.

avatar van Betamax

Betamax

Niet leuk!

Maar... ook niet zo slecht als er gezegd word.

Aardig verhaal, helaas is het acteren matig.

Een comedy is het echter absoluut niet.

avatar van Kraay

Kraay

Ik verwachtte eerst wel wat van de film, Leslie Nielsen (als detective ook nog eens) en Vanessa Angel, dus ik hoopte op een film die in de buurt kwam van naked gun-niveau, niks bleek minder waar, saaie film, zonder enige humor en nog even doorstemmen en hij zit in de flop100

avatar van GinolaEHV

GinolaEHV

Leslie Nielsen had zich gewoon niet moeten verlagen tot dit soort films.

De Naked Gun-reeks en de twee Airplane-films zijn de films waarin hij thuishoort.

avatar van Lad

Lad

Vreemd dat ik niet echt heb moeten lachen in een film met Leslie Nielsen, ik heb hem zelfs na een tijdje uitgezet.