Genre: Actie / Drama
Geregisseerd door: Danny Lerner
Met onder meer: Dean Cochran, Alan Austin en Brandi Sherwood
Plot Shark Zone
"Terror Has Surfaced"
Andrew Wagner vertelt een groepje toeristen en z'n zoon Jimmy het verhaal over de Santa Cruz, een Spaans galjoen dat ergens in de buurt zou zijn gezonken. De vracht van het schip bestond uit kostbare diamanten, die nog steeds op de bodem van de zee zouden moeten liggen. De toeristen maken spottende opmerkingen over het verhaal van Andrew, maar Jimmy gelooft hem op z'n woord. Het gezelschap besluit en duik te maken. Andrew waarschuwt de toeristen nog dan ze bij elkaar moeten blijven, maar ze zwemmen toch weg. Dat hadden ze beter niet kunnen doen. Op de plek van het scheepswrak huizen namelijk een paar zeer agressieve mensenhaaien die het op de toeristen gemunt hebben.
Jimmy Wagner / Young Jimmy Wagner
Vlad
Ilya
Riley
jordykuijt
wel een leuke film er zit een goed verhaal in enz. en nog wat me op viel bij al die andere haaienfilms lijk die haai zo nep maar hier hebbe ze dat sterk verbetert ik geef een 4
natje
ik vond het verhaal niet zo boeiend en best wel cliché maar de haaien'footage' was goed gefilmd.
moviefreak#1
Een goeie haaienfilm ! hoe is het mogelijk. Na Jaws en heel misschien Jaws 2 had ik niet verwacht nog ooit een leuke haaienfilm te zien maar deze was toch erg sterk.3 1/2*
Derek
die haaienaanvallen lijken helemaal nergens op...willekeurige beelden van haaien op disccovery gevolgd door wat bloedsporen en dat is het. voor de rest matige film met slecht acteerwerk 1,5 *
sash!
niet zo slecht maar kan nog altijd stukken beter vraagje brullen haaien onder water ik weet het nie ze raar een 2 oja en het is jaws5 die zal uikomen ben benieuwd
Ben_online
HAhaha dit was duzz wel een slechte haaien film naar mijn mening. Ik heb er in de afgelopen weken een aantal gezien en dit sloeg echt alles. Dit kan ik ook wel maken gewoon shark week op discovery tapen wat ketchup rond spuiten en daar t rex geluidjes onder plakken en het verhaal tja k ben bang dat na JAWS er echt geen betere haaien film komt...
sharky
Erg slecht geacteerd, meer heb ik er eigenlijk niet over te zeggen. Af en toe wel wat vermakelijke momentjes maar over 't algemeen slecht.
dray
Halverwege afgezet (en waarschijnlijk het beste gemist?) De haaiaanvallen waren best okay gemonteerd, maar om voor iedere aanval de zelfde beelden te monteren? Verder een ongelooflijk en belachelijk verhaal..
Marduk_fan
Ben ik dan de enige die het heeft opgemerkt?
Shark Zone heeft al haar haaienaanvallen beelden gestolen uit Shark Attack 2!
@ Dray, het is dus niet zo verwondelijk dat ze continue dezelfde beelden gebruiken.
Op de orginele cover durfen ze zelfs pictures uit Shark Attack 2 te plaatsen...
666south park
Een erge slechte film
waarom heb ik deze film gezien
bah een schande een 0,5
tyrannosaurus
ik vond hem niet zo slecht hij was wel beter dan Red water en shark attack 3. en zoals ik altijd al zeg kan deze film ook Jaws niet verslaan
2.5
JurassicPark
1,5. een erg slechte haaien film zeg. natju je hebt gelijk wie komt er nou op dat haaien grommen
Dark-Anacondas
ze moeten wat verzinnen om de film er ietsje beter te maken dan een flop te laten worden 1,5
Beste film ooit. Hierbij vergeleken stelt Jaws niks meer voor. De effecten zijn super, het acteerwerk is geweldig. Kortom anderhalf uur genieten.
oftewel 5,0 *
PS: lees mijn reactie tegenovergesteld en je weet precies hoe ik over deze film denk
Hopelijk komt de film een keer op televisie, want de film blijft maar onbekend en dat terwijl deze film juist een kans is om zo je flop 10 lijst in te duiken
funland
wrm haat iedereen deze film???
ik vond 'm best goed en spannend
de haai was niet al te nep
en het was een goed verhaal
normaal een 4 maar omdat deze film weinig punten heeft een 5
normaal een 4 maar omdat deze film weinig punten heeft een 5
Da's niet de bedoeling natuurlijk. Geven wat je van de film vind, niet hoger omdat je het gemiddelde te laag vind. Ik heb je stem verwijderd.
kirk douglas
een belachelijke prutsfilm van het ergste soort. het is niet de slechtste haaien film. maar gaat wel in die richting. vooral die haaien beelden waren erg vooral als je shark attack 3 voor deze kijkt.valt het op dat telkens dezelfde beelden gebruikt worden.
ecnaegnev
Gisterenavond opgezet, na de eerste haaienaanval heb ik het al voor bekeken gehouden
FMHZ
Ik zat er over na te denken of ik hem bij de ex-rentals neer zou zetten. Blijkbaar niet een film die je in het assortiment hoeft te hebben. Vanaf vandaag voor €1,- bij mij op te halen
Phantasm
Ik vond deze wel vermakelijk en onderhoudend met een aardig verhaal.
xxERWINxx
Vermakelijke film! Deze haaienfilm valt me niet tegen, zit een leuk verhaal in en is ook redelijk spannend, het eind viel wel een beetje tegen, maar al met al zeker een voldoende!
FILM!BOY!
Als fan van haaienfilms stond Shark Zone al een tijdje op mijn lijst. Van haaienfilms hoef je nooit een hoog niveau te verwachten, maar tot nu toe heb ik van elke haaienfilm die ik heb gezien genoten dus ik verwachtte dat deze wel in dat rijtje zou aansluiten. Helaas is Shark Zone minder dan dat ik had verwacht.
Om te beginnen bij de openingsscène: het is niks nieuws dat er geen complete schepen worden nagebouwd om volgens gelijk te laten zinken maar dat ze daar miniatuurschepen voor gebruiken. In de meeste films die ik heb gezien weet je wel dat ze een miniatuur laten zinken, maar hebben ze het zo mooi verwerkt dat het echt lijkt. In Shark Zone was a de storm al te nep voor woorden b zag je bij het zinken van het schip overduidelijk een miniatuurbootje zinken. Het is een lowbudget film, maar dit was wel heel slecht.
Na deze slechte openingsscène wordt de film niet veel beter: het acteerwerk is zelfs voor een haaienfilm slecht, een aantal van de losse shots van haaien komen overduidelijk ergens anders vandaan (ik vermoed van Discovery) en er zitten zelfs shots in uit de film Shark Attack 3: Megalodon, die een jaar eerder uitkwam.
En dan het verhaal nog: ik heb de synopsis gelezen (die overigens ook niet best was), maar ik weet zeker dat ik zonder de synopsis nog meer vraagtekens bij het verhaal had gezet, want het is ronduit rommelig uitgewerkt.
Waar draait het in de meeste haaienfilms ook om? De aanvallen, en die waren redelijke vermakelijk. Helaas leken alle aanvallen wel heel erg op elkaar, wat ik jammer vind.
En als laatste puntje: de editing. Ik heb nog nooit een film gezien die zo slecht ge-edit is.
Als je niet van dit soort film houdt: overslaan.
Als je een haaienfilm liefhebber bent: verstand op nul, blik op oneindig en dan is Shark Zone nog aardig vermakelijk rommel.

Netflix-hits ingehaald door dramafilm 'Materialists' van Celine Song

Big Trouble in Little China