• 9.370.389 stemmen

Genre: Sciencefiction / Actie

Geregisseerd door: Damian Klaus

Met onder meer: Don Wilson, Meg Foster en Chris Penn

Plot Future Kick

Nancy Morgan huurt premiejager Max Walker, een cyborg, in om te onderzoeken wie haar man vermoord heeft. Het spoor leidt uiteindelijk naar de sinistere coöperatie New Body, die handelt in menselijke organen.

logo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm still

avatar van mister blonde

mister blonde

erg slap aftreksel van bladerunner. Of het eind nu belachelijk of aardig is ben ik nog steeds niet uit. (als alles een droom bleek)
1,5 sterren.

avatar van sinterklaas

sinterklaas

Beetje een vaag filmpje maar soms best wel leuk.

Gewoon een 'onderuit op de bank' filmpje

2,0

avatar van 606

poster is afgekeken van terminator

avatar van Wing Chun

Wing Chun

wel geinig filmpje. niet super maaar ook niet slecht. gvechten waren wel okee.

avatar van robertinho

robertinho

Verplicht om te zeggen dat ik dit gezien heb op BUT Film Festival in het bijzijn van Don "THE DRAGON" Wilson. Hij introduceerde de film kort, deelde nog even mee dat het maken van deze film een jaar in beslag nam en dat er drie regisseurs doorheen zijn gegaan. Eén van die dingen zie je goed terug tijdens het kijken van de film.

Ik vond het bijzonder ingewikkeld om te volgen waar de film nou over ging, waar we waren, en waarom er bepaalde dingen gebeurde. Wat wél duidelijk was, was wie de good guys waren en wie de bad guys. Daar heb ik me de rest van de film aan vastgehouden. Leuk om Chris Penn te zien als cyborg, of robot, of was ie gewoon heel sterk? Meg Foster deed wat ze als geen ander kan: indringend en vol intens verdriet haar rol neerzetten - met die ogen he!

En "The Dragon" natuurlijk! Tegen het einde zag ik 'm nog twee keer naar de man naast 'm buigen, iets fluisteren, één gevolgd door een gulle lach. Ik kan me niet eens voorstellen welke filmgeheimen daar zijn blootgegeven. Zelden ben ik zo jaloers geweest.