• 9.371.759 stemmen

Geregisseerd door: Claudio Fragasso

Met onder meer: Alice Cooper, Victoria Vera en Carlos Santurio

Gesproken taal: Spaans

Plot Leviatán

"The fear… the nightmare… the terror… they will never forget it!"

Vincent Raven (Cooper) is een pop-ster, die met zijn band naar zijn geboortestad gaat om een videoclip op te nemen. De sheriff van de stad (Ricardo Palacios) waarschuwt hen dat er een aantal moorden in de buurt hebben plaatsgevonden, waarbij de lichamen werden verscheurd. De politie denkt dat de moorden zijn gedaan door een groep wilde honden, maar Vincent weet beter...

avatar van robertus65

robertus65

Matige Spaanse B horrorflm, die in de versie die ik gezien heb, volledig in het Engels nagesynchroniseerd is (zelfs Alice Cooper). En dat is nou precies het meest opvallenste aan deze film, de aanwezigheid van rock ster Alice Cooper. Alice speelt in feite zichzelf, als popster die een clip wil opnemen. maar lastig gevallen word door weerwolven. Alice Cooper carriére bevond zich in die tijd in een dieptepunt, waarschijnlijk heeft hij daarom meegedaan. Identity chrisis heet het toepasselijk liedje en de bijbehorende clip is dan ook het beste wat Alice laat zien en horen.

avatar van Quentin

Quentin

Zitten overigens stukken soundtrack in die regelrecht uit De Lift zijn gejat.

avatar van zombie

zombie

Claudio Fragasso tekende ook voor Troll 2, één van 'slechtste' horrorfilms ooit. Met Monster Dog heeft hij in ieder geval goed kunnen oefenen. De effecten zijn belabberd, net als de acteerprestaties. Zelfs Alice Cooper fans zullen zich hier doorheen moeten worstelen.

avatar van ILDIB

ILDIB

Het duurde even voordat ik wist dat de foute gast alice cooper was. Gelukkig duurt ie niet al te lang en zijn de special effects verschrikkelijk slecht. Acteer technisch was het ook niet veel. Beetje cult, dat dan weer wel, vandaar de 2.

avatar van Aapje81

Aapje81

Ik ben een groot fan van Alice Cooper en ben blij dat ik dit filmpje eindelijk gezien heb. Het acteerwerk en de effecten zijn verre van goed maar de typische B-horror stijl is wel erg vermakkelijk en de aanwezigheid van Alice maakt veel goed. Vooral de clips voor Identity Crisis en See you in the Mirror zijn erg leuk gedaan. Vol zelfspot laat Alice hier zien wat hij kan.

Als acteur komt Alice wat minder uit de verf maar het is wel een rol die bij hem past. Het verhaaltje zit in de stijl van een tweederangs Welcome To My Nightmare en dat het slecht is maakt niet veel uit. Het belangrijkste is de sfeer en het gevoel dat je naar een cultfilm zit te kijken.

Het mag misschien een van de mindere periodes van Alice zijn geweest maar voor de fans van Alice en goedkope horror is dit verplichte kost. Alleen al voor de twee songs moet deze film bekeken worden.

Voor de mensen die niets met het werk van Alice Cooper hebben is dit een goedkope horrorfilm waar af en toe hard om gelachen kan worden. De liefhebbers weten hier wel raad mee .

Boven gemiddeld.

avatar van Richard_Voorhees

Richard_Voorhees

Een middelmatige horror waarin Vincent (Alice Cooper) zo'n beetje zichzelf speelt.
De effecten zijn wat goedkoop en het weerwolf subplot komt niet geweldig over.
Hier en daar nog wel wat bloederigheid, maar niet genoeg om mij als kijker te bekoren. Verder is het acteerwerk ook benedenmaats.
Hier had meer in kunnen zitten als je het mij vraagt.

avatar van blackwolves

blackwolves

zeer slechte film had al eens een horror film gezien waarin alice cooper in mee speelt maar deze neen

alles behalve goed deze film zouden mijn nog gratis mogen aanbieden ik zou bedanken voor de eer de acteer prestaties zijn erg slecht geen enkele van allen zou een contract krijgen. alice cooper zou het ook beter houden met het zingen want dat gaat hem helemaal niet af het acteren. enkel het vrouwelijk gezelschap in deze film is nog iets waard maar voor de rest neen heb slechte horror films gezien maar het acteren daar kenden ze iets van maar hier neen.

avatar van wendyvortex

wendyvortex

Cooper gaat met zijn vrienden naar zijn geboortehuis om er een nieuwe videoclip te schieten. Vrij duidelijk een B-film, vol met blauwe filters en rookmachines. Met de beroemde "acteur" Alice Cooper in de hoofdrol. Iets met honden en mogelijk een weerwolf, dat geloven de dorpsbewoners tenminste. Was even populair in de 80s dat weerwolf-gebeuren met An American Werewolf in London en The Howling. Best vermakelijk filmpje als je er niet teveel van verwacht verder.

avatar van alexspyforever

alexspyforever

Het weerwolventhema is niet zo meteen aan mij besteed. De enige die ik echt goed vind in dit genre is The Company of Wolves. Bij bovenstaande film met de zanger Alce Cooper in de hoofdrol die ook een zanger speelt had ik nogal een American Werewolf in London bij. Sfeer moet het niet hebben van verhaal of interessante personages maar van de typische 80s videoclip sfeer a la Thriller van Michael Jackson. Een leuk tussendoortje als je in de mood bent voor wat nostalgie maar er zijn betere genrefilms.