• 9.379.095 stemmen

Oorsprong: Canada

Geregisseerd door: Timothy Bond

Met onder meer: John Rhys-Davies, David Warner en Eric McCormack

Plot The Lost World

Twee rivaliserende wetenschappers, de excentrieke Challenger en de sceptische Summerlee, trekken door de Afrikaanse jungle samen met verslaggever Malone en diens vriendin. Ze zijn op zoek naar een hoger gelegen plateau waar nog een aantal levende dinosaurussen zouden verblijven. Het wordt een tocht die niet zonder gevaren blijkt te zijn.

logo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm still

avatar van EmDee

EmDee

Hoeveel Lost Worlds zijn er wel niet?

avatar van BoordAppel

BoordAppel

Heila! Volgens mij heb ik deze film gezien. Komen ze hier op een gegeven moment niet een Apatosaurus moeder en kind tegen waarvan de moeder op t eind dood gaat?

avatar van roda

roda

waardeloze special-effects.

avatar van EmDee

EmDee

roda schreef:

waardeloze special-effects.

Weet je zeker dat je niet deze Lost World bedoeld?

Die was nl een poosje terug nog op TV.

avatar van roda

roda

ik weet zeker dat het deze film was.

avatar van JohnWilliams

JohnWilliams

Wat lijkt mij deze slecht zeg.

avatar van kirk douglas

kirk douglas

een simpele televisie-film lijkt mij. hoewel de film op het begin het boek vrij precies opvolgd.behalve de verandering van locatie dan.wijkt de film steeds verder van het boek af.de jager roxton werd compleet geschrapt.daarvoor gaan een vrouw en een jochie mee op reis wat al gelijk aanduid dat het hier om een kinderfilm gaat.de dinosaurussen zijn door handpoppen vormgegeven.desondanks heeft deze film met john rhys davis een erg goede challenger te bieden maar voor de rest is deze film gewoon overbodig.