• 8.711.239 stemmen

No Retreat, No Surrender 3: Blood Brothers (1990)

Actie | 101 minuten

Gesproken taal: Engels en Duits

• Claim tot 100 euro bonus bij Jacks.nl

• Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Plot No Retreat, No Surrender 3: Blood Brothers

"The first was for honour, The second for his country, This time it's family."

Twee broers die al jaren niet meer met elkaar hebben gesproken, moeten noodgedwongen samenwerken in het onderzoek naar de moord op hun vader. Het tweetal komt erachter dat hun vader door de maffia van kant werd gemaakt en samen besluiten ze wraak te nemen op de gangsters.

logo tmdbimagelogo tmdbimagelogo tmdbimagelogo tmdbimagelogo tmdbimage

Will Alexander

Casey Alexander

John Alexander

Russo - Franco's Henchman

Terrorist

avatar van roda

roda

gruwelijk slecht dit, noem maar op; acteerwerk, verhaal, aktie etc. is waardeloos.

0.5 sterren.

avatar van Captain Pervert

Captain Pervert

• 1974 stemmen

Deze film is wel slecht maar die badguy, Franco, is wel enorm cool

avatar van savi_7

savi_7

deel 3 van karate tiger en klopt franco was echt goed ja speelde en erg goeie badguy maar mis wel deel 2 van deze serie hier

avatar van U-96

U-96

Is dit die film waarbij de vader van de gebroeders op zijn eigen verjaardag langzaam vermoord wordt? Zoja, dan is dit die film waar ik al tig jaar naar op zoek ben/was.

avatar van soboer

soboer

U-96 schreef:

Ja dat is deze film.

avatar van Disk

Disk

Wat een schijt titel trouwens.

avatar van U-96

U-96

soboer: Bedankt!

Wat een schijt titel trouwens.

Klinkt erg B inderdaad.

avatar van Bobby Digital

Bobby Digital

leuke vechtscenes, alleen daarom genietbaar

avatar van damon

damon

Mensen die hier niet van genieten moeten gewoon

niet dit soort films kijken

Dit is echt 1 van de betere martial-arts films (a la van Damme movies). Goede vechtscenes 3,5*

avatar van snelleneddy

snelleneddy

Loren Avedon is onbedoeld grappig maar heeft wel de martial arts moves,al vond ik hem in king of the kickboxers beter.

Keith Vitali kon beter op de karate mat blijven,want met zijn wannabe lowbudget James Bond vertoning ( de autos zij lelijk en de chicks leeghoofdig met de nodige voorgevel gehalte en dan die arm in het gips de hele tijd,later komt dat nog van pas...

Die scene dat ze de vader langzaam afmaken is te gek voor woorden ,die ouwe heeft overal wel een wapen ergens in huis verstopt en boobytraps geplaats.

De schurk van de film is Franco de albino met sadistische trekjes en zijn dodelijke werpmesjes.

Heel de film is het een vraagteken of de badguys nu Russen waren of niet? Ik geloof dat ze het wel over de KGB hadden dus...

Die electrische schock scene was ook over de top met die effecten erbij.

De vechtscenes zijn te verteren maar al dat gedoe blijkt aan het eind voor nix te zijn want wie redden ze .... Bush,ze hadden Franco beter hun gang laten gaan met die bazooka,dan waren er meer problemen opgelost in de wereld. Nen goeie film se

avatar van eka81

eka81

ik heb de complete trilogy orgineel en ook alle delen los.

wie o wie zou deze triology willen hebben

p.s. niet NL ondertiteld.

mijn e mail [email protected]

avatar van jankiebold

jankiebold

in die tijd was ik helemaal weg van deze film.....de final fight staat bij mij in het lijstje allertijden

avatar van Iron Maiden

Iron Maiden

eka81 schreef:

ik heb de complete trilogy orgineel en ook alle delen los.

wie o wie zou deze triology willen hebben

p.s. niet NL ondertiteld.

mijn e mail [email protected]

Hoeveel wil je ervoor?

€ 20

avatar van DragQueen

DragQueen

Als jonge snuiter had ik altijd een zwak voor dergelijke low budget Martial Arts films als deze. En op de een of andere manier is deze film altijd in mijn geheugen blijven hangen. En dan met name de badguy met zijn witte coupe, en natuurlijk het eindgevecht op het vliegveld. Dat waren de dingen uit deze prent die vroeger nogal indruk op me hebben gemaakt. Vervolgens heb ik door de jaren heen nog weleens tevergeefs gezocht naar deze film, maar kon ik met geen mogelijkheid meer op de titel komen. Tot gisteren in ieder geval, want toen stuitte ik er tot mijn eigen verbazing ineens op, terwijl ik wat struinde door de site van IMDB. Ik besloot hem diezelfde avond meteen maar eens te herzien, omdat er voor mij toch tamelijk wat jeugdsentiment aan deze film kleefde. Bovendien bleek die in zijn totaliteit op Youtube te staan. Het zal geen verrassing zijn dat ik de film nu anders beleefd heb dan toen ik nog een jongeling was. Want objectief gezien is er natuurlijk weinig goeds aan. Het acteerwerk is ondermaats, evenals het script en camerawerk en dergelijke. Misschien had ik de film gewoon in mijn herrinnering moeten laten voor wat het was, want de magie van vroeger had het natuurlijk lang niet meer. Dat is ook niet gek natuurlijk, aangezien je belevingswereld als jonge knul nog heel anders is. En toch moet ik stiekem bekennen dat ik er nog best van genoten heb. Al is het maar omdat dit films zijn uit een vervlogen wereld die niet meer bestaat. Het is dan ook deels vanwege het sentiment dat ik de film dan toch een wat hogere score toebedeel dan hij eigenlijk verdiend. 3 Sterren.