The Langoliers (1995)
Genre: Thriller / Sciencefiction
Geregisseerd door: Tom Holland
Met onder meer: David Morse, Patricia Wettig en Dean Stockwell
Plot The Langoliers
Tijdens een nachtvlucht naar Boston komen een aantal passagiers erachter dat ze zich helemaal alleen in het vliegtuig bevinden. Alle andere passagiers en de crew zijn spoorloos verdwenen. Het toestel vliegt op de automatische piloot. Paniek breekt uit totdat Brian, een ex-piloot, de kist veilig in Bangor aan de grond weet te zetten. Echter daar blijkt ook alles verlaten te zijn...
Laurel Stevenson
Albert Kaussner
Harker
Rudy Warwick
gimli f
Ja, Mypos! Mykonos is een bestaand eiland, Mypos volgens mij een fictief eilandje... Al weet je dat niet zeker met zoveel eilanden...
ik ben behoorlijk bekend in Griekenland en kan je verzekeren dat Mypos fictief is
gimli f
Vandaar je naam wellicht...
gimli f
Ben daar eens op vakantie geweest, was er erg warm...
Wel erg leuk trouwens.
Miniserie
Was Perfect Strangers ook een miniserie dan?
He Kos, heb jij toevallig een broer die Corfu heet?
Miniserie
Was Perfect Strangers ook een miniserie dan?
[/quote]
Ik bedoel dus die miniserie van The Langoliers...
narva77 (crew films)
Aha oke. Ik ken de miniserie ook, of wist je dat al?
gimli f
Maar er is dus een tv-serie van...?
Van The Langoliers dus...
U-96
- 2081 stemmen
Zeer relaxe film, misschien wel wat lang, maar dat kan wel vind ik. Het verhaal is wel origineel, maar om dat nou te mengen met hongerige bitterballen?!.
Die Dinah Bellman kan soms heel irittant zijn, en het acteerwerk van Craig Toomy is heel goed en humoristisch gespeeld.
Het einde is nogal slap eigenlijk....
chrissie
zwakke film naar een voor Kings normen zwak boek, althans in mijn ogen en ik heb ze bijna allemaal gelezen
Mik
Ik vond het juist een sterke film (athans de eerste 2 delen van de miniserie zoals ik hem gekeken heb).
Nadat die "langoliers" kwamen, toen haakte ik ook af haha..
Thegunner
beetje lang, grappig eind, slecht graphics, maar toch steen goed.
****Sterren
narva77 (crew films)
Vreemd, het is al bijna een etmaal geleden dat ik mijn 5* heb veranderd, en ik heb er nog niemand over gehoord. Een goed teken dus
JohnDoe
Het wordt wel spannend gebracht in het begin, je leeft mee met de angst van de hoofdpersonen. Na lang wachten (lange film) ben je erachter wat er gaat gebeuren en verwacht je heel wat. Krijg je dat
slecht geanimeerde pacmannetjes volk dat zogenaamd alles opeet in het
alles verpestende einde en is het goede verhaal van de film behoorlijk ingekakt.
WB
Ondanks de enorme kloteanimatie (opt eind bijvoorbeeld) is deze film toch goed! Zeer leuk/mooi verhaal, die alles goed maakt!
4 sterren...
SSeagal
Een goede thriller die zeker 3 uur lang boeit, met de heerlijke mysterieuze gebeurtenissen in combinatie met vasthoudende spanning maakt dit voor mij 1 van de leukere/betere van Stephen King. Alleen jammer dat het einde net als in IT de gehele film weer iets verpest. Vandaar net geen 4 maar 31/2 .
MaTtIeBoY
Nadat die Langoliers kwamen werd de film een stuk minder. Maar voor de rest was het erg spannend. Je leeft echt met de karakters mee. Dat had ik dan in ieder geval. 3,5 ster
Thriller
Zoals iedereen al zo'n beetje vermeld heeft zijn de effects waardeloos, de rest niet meer dan aardig. 2,5*
Grsbk
Ooit eens gezien als miniserie. Drie weken lang één uurtje was deze film wel leuk, maar drie uur achter elkaar lijkt hij me al een heel stuk minder.
Beejeej
tis erg jammer van het einde, dat kost em helaas de volledige score.
ik heb em als mini-serie gezien lang geleden, toen hij in 4 delen op TV werd uitgezonden. wat vond ik het destijds briljant zeg. ik ga em zeker nog een keertje huren binnenkort
vooralsnog een 8 = 4 *
boogie
bah ik zit al weken te wachten tot ik deze film eens binnen krijg. had hem vroeger ooit als miniserie op tv gezien, zou hem graag nog eens helemaal zien. Vond het toen vet wazig..
Quido
Wel aardig. Niet alles klopt, maar toch... een goed verhaal, aardige spanningsopbouw en vooral goede muziek. Alleen jammer dat sinds de komst van de Langoliers het niveau van de hele film daalt en overgaat in zielig sentimenteel gedoe en wel erg neppe beelden. De graphics zijn dan ook om te huilen. Die vergelijking met hongerige bitterballen is niet eens zo gek.
Acteerwerk van de cast was redelijk. Er zaten een aantal missers in. De man die de piloot speelt, wist me het meest te overtuigen. Hij had toch wat kalms, straalde ook echt rust en gezag uit.
In het begin heb ik me vooral geergerd aan de soms domme dialogen. Over het geheel: Paar montagefoutjes, continuïteitsfouten en soms gewoon té voorspelbaar, maar toch een zeer onderhoudende en 'relaxe' film. Misschien hou ik meer van horror/suspense films waarbij dingen gebeuren die ik me ook echt kan inbeelden en niet iets dat eigenlijk onmogelijk is. Vandaar ook waarschijnlijk dat ik het eerste deel veel sterker vond dan het tweede. Het einde is een beetje zwak, maar dat was te verwachten. 3*
Dan nog iets (kun je de film niet aanrekeken). Op de dvd staan een aantal fouten in de ondertiteling.
Best storend zoiets. Lijkt me toch niet zo moeilijk om dat even na te gaan...
Quido
Ja, ik was zijn naam vergeten
. In The Green Mile speelt ie ook 'speciaal' ja. Zal eens wat meer van zijn werk gaan kijken.
U-96
- 2081 stemmen
De muziek in de film is ook geniaal...
Trouwens ongelooflijk dat Quido de DVD heeft... Zowel in winkels als op het elektronische web is deze bijna nergens te vinden...
Thriller
Ik heb hem anders ook, geen idee alleen meer hoe ik eraan kom. Fouten zijn me ook niet opgevallen, misschien heb ik een andere versie.

Nederlandse komedieserie 'Moedermaffia' scoort op Videoland

Duitse spionageserie 'Unfamiliar' nu beschikbaar op Netflix

Netflix-hit 'Finding Her Edge' zeker van een tweede seizoen
gebaseerd op boektime warptijdreizenairplane trip