• 8.711.239 stemmen

100 Days in the Jungle (2002)

Oorsprong: Canada

Geregisseerd door: Sturla Gunnarsson

Met onder meer: Michael Riley, Aidan Devine en Jonathan Scarfe

Gesproken taal: Engels en Portugees

• Claim tot 100 euro bonus bij Jacks.nl

• Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Plot 100 Days in the Jungle

Deze film 100 dagen in jungle vertelt ons het verhaal van een groep Canadase werknemers van een olie maatschappij die door de Columbiaanse rebellen worden gegijzeld en op een tocht van 100 dagen door de jungle gevoerd zijn.

Krissy Dunbar

Steven (Skunk) Brant

Barry Meyer

avatar van De Knip

De Knip

Mooie verfilming van een 100 dagen durende gijzeling en Michael Riley acteert uitstekend. De film wist me op het einde te raken:

***1/2

avatar van mikey

mikey

Soms een beetje sentimenteel, maar verder een aangrijpend en realistisch beeld van de rumble in the jungle. 3.5

avatar van film_kaza

film_kaza

deze film vond ik doodsaai. geen humor, ik vond het niet dramatisch. deze film is een van de slechtste die ik ooit heb gezien. 0,5

avatar van X__Liesjj

X__Liesjj

Is dit niet de film waar de vader van de hoofdrolspeelster een speer of iets recht door zijn nek krijgt?

avatar van Mescaline

Mescaline

Was best onder de indruk van deze film.

Soms dreigde de spanning een beetje weg tevallen maar dat gebeurde gelukkig niet. verhaal is mooi in beeld gebracht en op de juiste manier uitgevoerd en geacteerd.

4 sterren wel verdiend.

Ik ben deze film al aan het zoeken op bol.com omdat ik deze wil kopen maar ik kan deze nergens vinden staat deze ook nog bekend onder een andere naam..?

avatar van DeCol

DeCol

De film kon mij niet echt boeien. Wel een goed beeld van de gijzeling in de jungle.

avatar van garlic senior

garlic senior

Vrij saaie film met enkele hoogtepunten. Michael Riley laat soms zien dat hij in staat is om goed uit te voeten te komen, met wat acteerwerk. Verder gebeurt er in de film vrij weinig. De overlevingsstrijd is wel aardig in beeld gebracht, maar spanning is nauwelijks merkbaar en het einde wordt al verklapt door de titel van de film, wat absoluut de doodsteek genoemd mag worden.. Vanwege redelijke acteerprestaties toch nog een krappe voldoende.