• 8.902.148 stemmen

Met onder meer: Goldie Hawn, James Keach en Swoosie Kurtz

Releasedatum: 9 oktober 1986

• iTunes Bekijk via iTunes

Plot Wildcats

"Her dream was to coach high school football. Her nightmare was Central High."

De blonde Molly McGrath droomt van een baan als footballcoach op Central High. Als ze de kans krijgt aangeboden, twijfelt ze geen moment, pakt haar spullen en vertrekt naar de grootste probleemschool van Chicago. Maar al snel merkt ze dat het geen goeie beslissing was, aangezien de spelers het haar onmogelijk maken normaal te trainen.

Molly McGrath

Levander 'Bird' Williams

Phillip Finch

avatar van Blindfold

Blindfold

Erg lang niet meer gezien, maar heb er nog goede herinneringen aan.

avatar van Purmerend

Purmerend

Ik had hem al eens eerder gezien. Er zitten leuke grappen in en een stelletje goede acteurs. En trouwens wat een lekkere cheerleaders

avatar van Nomak

Nomak

Deze heb ik al enkele keren gezien, heb hem ook op video. Is nu wel al een tijdje geleden, maar ik heb er goede herinneringen aan.

3,5 sterren

avatar van Waku

Waku

Goedlachse Goldie Hawn opnieuw in een frisse,vermakelijke en leuke komedie.

Het blijft allemaal heel luchtig maar plezierig om naar te kijken.

avatar van Hectometerpaal

Hectometerpaal

De eerste film met Woody.

avatar van Nick Doumen

Nick Doumen

Geweldige film,echt nostalgie en Goldie is fantastisch als zeer naieve en daarbij grappige coach.

avatar van scorsese

Matige film over een vrouw die footballcoach wil worden. Een leraar/leerling-film waarvan er destijds meerdere waren. Typisch een product van zijn tijd. Clichématige personages en het verhaal is maar matig uitgewerkt. Goldie Hawn doet het wel leuk, maar weet het geheel niet te redden. Verder betekende deze film het filmdebuut van zowel Woody Harrelson als Wesley Snipes.