Genre: Drama / Romantiek
Geregisseerd door: Luis Mandoki
Met onder meer: Meg Ryan, Andy Garcia en Ellen Burstyn
Releasedatum: 29 september 1994
Plot When a Man Loves a Woman
"Through the good times. Through the bad times. When a Man Loves a Woman it's for all times."
Alice en Michael Green, een hartstochtelijk echtpaar dat hard gewerkt heeft voor een goed leven voor henzelf en hun twee dochtertjes. Maar een duister geheim uit het verleden van Alice dreigt boven water te komen. Een geheim dat hen dreigt te vernietigen als geliefden, als gezin en als mensen.
Michael Green
Walter
Pam
Madras Tie Guy
andolini
Redelijke film. Ik denk dat de meeste vrouwen (mijn vriendin in ieder geval wel) hem geweldig vinden. Ik vind Garcia beter in het misdaadgenre.
neo
de film paktte beter uit dan ik gedacht had. beetje standaard verhaal, maar door de cast nog wel genietbaar. 3 sterren
Justice4All
Soundtrack "When A Man Love A Woman (klasisieke versie)" is heel erg goed. Het slaat wel erg op de film. Dus krijgt hij 3 sterren van mij.
roda
rustige en onderhoudende dramafilm, met een verhaal dat veel lijkt op een woensdagavond waargebeurde rtl4 film.
maar de film kent een uitstekende cast, waar metname Andy Garcia en het oudste dochtertje zeer sterk acteerwerk afleveren.
verder heeft de film een uitstekende soundstrack. 3*
filmo
Misschien lag het aan mijn bui, maar ik vond de film goed. Wat mij betreft 3 sterren
joeri15
mooi film, goed gespeld, ontroerend... een 3,5*
hier sluit ik me compleet bij aan
erg mooie film
Dead01
- 1977 stemmen
Mooie film.zeker ontroerend verhaal.Goede film ook omdat je ziet wat alcohol allemaal kan doen.Niet echt een film om regelmatig te zien want is zoals vele zeggen wat ontroerend maar goede film voor is rustige te bekijken.
3sterren
Kan iemand mij vertellen hoe groot de rol van Philip Seymour Hoffman is?
Linda
Hij heeft een heel klein rolletje. Ik dacht dat hij maar in 2 of 3 scenes voorkwam en dan gaat het ook maar om een paar zinnetjes.
soom
zeker weten een toffe film! Meg en Andy Garcia hebben de klik weten te krijgen, en de filmdochters zijn prachtig om naar te kijken.
hinie
Vond die scene dat vader aan beide dochters ging vertellen dat hij weg gaat voor een tijdje zo mooi in beeld gebracht!!
mooie film!!
Stephan
Een echte tranen trekker, maar ik heb Ryan nooit meer zo goed zien spelen. Garcia speelt altijd goed.
Fran
- 1953 berichten
Hele mooie dramatische film. Meestal vind ik de films van Meg Ryan gemiddeld, maar deze film vind ik echt schitterend.
De scene met een dronken Meg Ryan die haar dochter een klap geeft, is zo fantastisch gespeeld door dat kleine meisje.
De meesten vinden dit een typische vrouwenfilm, maar tot mijn verbazing vond mijn man dit ook een hele mooie film.
En even iets typisch vrouwelijk: Andy Garcia, jammie jammie.
marich
Je mag een film wat mij betreft niet beoordelen op je smaak maar op het genre en hoe het is neergezet.
Wat dat betreft is deze film meer dan geslaagd. Fantastisch neergezet door de cast. Zeker de oudste dochter.
Linn
Erg mooie, tragische film. Heb wel meegeleefd met deze film vooral omdat de kinderen ook een geweldig acteerwerk hebben weggegeven.
De film blijft tot het einde boeiend en heb zelfs bijna een traantje weg kunnen pinken 3,5*
Fran
- 1953 berichten
Ehm , het feit dat ik dit soort films meestal gemiddeld vind (dus niet mijn smaak), maar dat ik deze film wel schitterend vind, geeft toch aan dat ik juist niet beoordeel op smaak, maar puur op de film zelf !?!
Sifra
Hele mooie film zoals alles uit de film in het echt ook gebeurt. Meg Ryan is weer fantastisch in deze film, maar bijna aan het einde begon ik toch een beetje verveeld te raken..
Charlotteke
Een film met een voorspelbaar plot ... standaard verhaal. Toch erg onderhoudend
***
Hilarious
Onderhoudende film. Heel goed gespeeld, vooral door de 2 dochtertjes en dan vooral Tina Majorino. Zeker in de scene als ze een klap in haar gezicht kreeg van haar moeder. Dat was heel ontroerend.
Alastor
Ik zie hier veel lofuitingen voor het acteerwerk van het oudste dochtertje. Die begrijp ik niet zo goed, ik vond het namelijk een staaltje overacting pur sang. Haar teksten waren ook ontzettend slecht, dat zal de reden wel zijn..
kArIzMa_TuRk
vond deze een goeie dramatische romantiek film
top.. 3½* ster..
Theatertje
Mooie film over de negatieve gevolgen van drankgebruik. Wist mij echter niet te bekoren. Enkel Andy Garcia kon mij vertederd maken. Zo'n schat van een man!!!
moviegirl2
Mooie film die me echt aangreep!
Vooral over het verdriet van Alice en Michael en dat liefde toch alles overwint uiteindelijk!!!
Goede acteerprestaties in mijn ogen van Meg Ryan
florinho
Hii
Hoe noemt da liedje da erin voorkomt?.
gelieve te antwoorden via deze zelfde weg. x

Bijzonder veel series verlengd: zit jouw favoriet er ook tussen?

Dit is de ultieme kijkvolgorde voor alle Marvel-films tot 2026

Netflix voegt in maart 'The Invisible Man' toe: waar kijk je de horrorfilm nu?

WOII-klassieker 'A Bridge Too Far' over slag bij Arnhem zondag op televisie

The House of the Spirits