• 9.369.514 stemmen

Genre: Komedie

Geregisseerd door: Jenniphr Goodman

Met onder meer: Donal Logue en Greer Goodman

Plot The Tao of Steve

"Why do women find this man irresistible?"

De hoofdpersoon van The tao of Steve is de dikke dertiger Dex, die in weerwil van zijn omvang bekend staat als een heuse Don Juan en vrolijk van de ene leuke dame naar de andere vlindert. Zijn geheim: een drie stappenplan waarmee hij iedere vrouw weerloos maakt voor zijn charme, genaamd The tao of Steve. Waarbij de naam Steve staat voor alles wat goed en mannelijk is, zoals bijvoorbeeld acteur Steve McQueen (die nooit indruk probeerde te maken maar toch altijd het meisje kreeg). Maar dan wordt Dex tegen al zijn principes verliefd op setontwerper Syd.

Lijkt me erg grappig

avatar van dttom

dttom

mij ook, daarom ook toegevoegd maar ik heb hem nog nergens te huur gezien, wel te koop bij mediamarkt maar 20 euro durf ik er niet voor uit te geven.

avatar van petey

petey

• 1901 berichten

damn, wil ik hem kopen, heeft nog niemand hem gezien. Weet ik nog niet of hij het waard is.

avatar van moviefreak#1

moviefreak#1

Ik vond het helaas niets bijzonders. Veel van hetzelfde en eigenlijk weinig verrassende momenten. 1 1/2 toch nog wel maar dat is ook echt het uiterste.

avatar van SzJoowNiejCah

SzJoowNiejCah

Vond 'm wel koel! Zeer vermakelijk voor zo een donderdagavond, niet te lang ook. Krijgt van mij 'n 7 (ofwel: 3,5 *)

avatar van wal

wal

Erg leuke komedie. Sommige stukjes in de film waren zelfs verrassend grappig; hardop gelachen wat dat betreft.

Boeiend van begin tot het eind. Een aanrader!

4 sterren!!

avatar van BlueVelvet

BlueVelvet

Onderhoudende, maar vrij oppervlakkige en cliché-rijke film. 3*

avatar van mrklm

mrklm

Het komt niet vaak voor dat een scenarist een hoofdpersoon zo nadrukkelijk op zichzelf heeft gebaseerd, maar de aftiteling maakt expliciet duidelijk dat Dex [Donal Logue], een aan overgewicht lijdende kleuterleider die zijn eigen filosofie heeft bedacht waarmee hij vrouwen met speels gemak lijkt te kunnen versieren, toch écht gebaseerd is op Duncan North, die het scenario schreef samen met regisseur Jenniphr Goodman en diens zus (tevens vrouwelijke hoofdrolspeelster) Greer Goodman.

Logue is zeer charismatisch als de 'self-styled ladies' man' en de chemie tussen hem en Goodman maakt dit tot een vermakelijke komedie, maar het duurt een uur voor het verhaal een beetje op gang komt.