• 9.375.076 stemmen

Geregisseerd door: C.B. Harding

Met onder meer: Larry the Cable Guy, Bill Engvall en DJ Qualls

Gesproken taal: Spaans en Engels

Plot Delta Farce

"In this war the wind doesn’t blow… It hurls."

Drie reservisten worden door het leger gemobiliseerd en naar Irak gestuurd. Wanneer hun transportvliegtuig in een zware storm terechtkomt, worden zij, samen met hun drilsergeant, gedropt boven Mexico. Terwijl zij denken in Irak te zijn geland, beginnen zij met hun militaire acties en als eerste zuiveren zij een Mexicaans dorpje van bandieten. Deze bandieten, die de dorpsbewoners terroriseren, behoren tot de bende van Carlos Santana. Nee, hij is niet de zanger, maar de grootste schurk van heel Mexico.

logo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm still

avatar van The Oceanic Six

Geweldige film...het concept is geweldig Denken dat je in Irak zit maar in het echt in Mexico zit en de grappen waren op zijn tijd zeker geslaagd. Heb me er ieder geval prima mee vermaakt.

avatar van tsjidde

tsjidde

Uitermate flauw en vol met niet leuke grappen. Een paar keer moest ik even lachen, maar meer dan 2* vind ik het niet waard. En trouwens, iemand die zichzelf zonodig Larry The Cable Guy moeten noemen, verdient m.i. sowieso niet veel meer.

avatar van Captain Pervert

Captain Pervert

Kwalitatief niet slecht. Het acteerwerk is oké, de stunts prima, de regie in orde.

Alleen het script is vreselijk saai en de grappen totaal afwezig. Ik verwachtte juist een slechte film met dijenkletsers van grappen, maar ik kreeg een degelijk geproduceerde film maar dan zonder humor.

Het hoogtepunt is tegelijk het dieptepunt van de film: Danny Trejo die karaoke zingt.

1 ster

avatar van blurp194

blurp194

Guilty pleasure.

Wel erg flauw, maar hier en daar ook weer geniaal grappig. Danny Trejo als Carlos S... Spoiler, zal ik maar zeggen, hier en daar wat grappige knipogen naar de echte films uit het genre. Maar het blijft wel een film met een blooper-reel tijdens de aftiteling. Meer moet je er ook niet van verwachten.