• 9.374.037 stemmen

Genre: Drama / Horror

Geregisseerd door: Larry Fessenden

Met onder meer: Larry Fessenden, Meredith Snaider en Aaron Beall

Plot Habit

"It can catch up to you"

Sam en zijn vriendin gaan tijdelijk uit elkaar en omdat zijn vader net is overleden, raakt hij aan de drank. Gelukkig vind hij troost in de armen van de mooie Anna. De aantrekkelijke vrouw blijkt echter een vampier te zijn en nadat ze hem gebeten heeft, raakt Sam steeds verder verwikkeld in een net van moord, intrige en verslaving.

avatar van Bas I.

Bas I.

Niemand die deze film gezien heeft? :-o

avatar van Bas I.

Bas I.

Ik heb hem vandaag gezien en ben er erg over te spreken. Volledige recensie is hier te lezen.

avatar van ajacied4life

ajacied4life

Ik ga deze binnenkort ook maar eens kijken, nu eerst de Uninvited kijken.

avatar van alexspyforever

alexspyforever

Drama met wat horrorelementen. Of Anna nu echt een vampier was of dat Sam zich het allemaal inbeeldde doet denk ik uiteindelijk niet ter zake. Volgens mij draaide het vooral om de depressie van Sam die op een surrealistische, hallucinante manier wordt vormgegeven. Dit is het soort type film dat boor mij te lang is voor wat het te vertellen heeft en dat is eigenlijk niet veel. Misschien dat liefhebbers van Romero's Martin er wel iets aan hebben. Dit is niet aan mij besteed. Horrorchallenge en de keuze voor een bepaald thema zijn dan ook de reden dat een film als deze op mijn kijklijst is beland. En 2 uur lang naar die lelijke smoel van Fessenden kijken is helemaal geen pretje. Hij regisseerde de film ook zelf. Zou het autobiografisch zijn? Och het maakt me geen fluit uit.