• 9.372.714 stemmen

Genre: Horror / Komedie

Geregisseerd door: Matt Jaissle

Met onder meer: Isaac Cooper, Steve Sheppard en Gary Browning

Plot The Necro Files

"The Only Files Worthy Of An "X""

Een kannibalistische verkrachter staat op uit het graf als een vleesetende zombie-seksmaniak. Twee politieagenten uit Seattle, een satanische sekte en een vliegende demonfoetus proberen de door lust beluste griezel te stoppen voordat hij weer kan doden.

Logan / Zombie Sex Fiend / That Scumbag Garcia

Detective Martin Manners (as Steven Sheppard)

Detective Orville Sloane

S&M Amazon

Doll lover

avatar van Mr Confused

Mr Confused

Ooit al een zombie gezien met een gigantische penis? Nee? Kijk hier dan maar naar. Ook een deel 2 van met penis inbegrepen.

avatar van dominion

dominion

Hilarisch slechte film.

De acteurs waren in deze film echt zoooo gigantisch slecht er werd constant onnodig gescholden en ze acteerde helemaal niet overtuigend.
Het lijkt dan ook net alsof ze van de straat geplukt zijn en dat ze zichzelf ook helemaal niet serieus nemen.
Vooral die agenten in het begin het enigste wat ze konden was schelden en van de rest niets .
Deze film komt ook zeker in me top 10 van films met de slechtste acteurs.
Het enigste wat een pluspunt was was de gore die er ook niet echt geweldig uitzag.
Het leek ook allemaal erg goedkoop zelfs voor een film van 13 jaar oud.
Soms was het wel lekker smerig maar toch heel erg nep.
Doet me toch veel denken aan het werk van Schnaas maar gelukkig is het nog niet zo slecht als Violent Shit maar het komt wel in de buurt.
Als je zin hebt in een B-film met heel veel naakt zit je hier denk ik wel goed.
De zombie met de gigantische penis en de vliegende plastic baby vond ik nog wel om te lachen.
Vooral dat stukje met die Satanische ritueel dat de priester allemaal spreuken zegt die nergens op slaan en dan steekt hij een plastic baby dood en dan komt hij klaar waardoor de zombies door het sperma uit hun graf opstaan en dan rukt die zombie zijn piemel eraf was echt een van de grappigste stukjes die ik in een serieuze Horror film heb zien voorkomen .
En de kostuums van de Satanische priesters en zombies waren ook wel heel erg vet .
Maar toch is dit wel heel erg Trashy dus je moet er ook van houden.

2,0

avatar van jordandejong

jordandejong

Wat een verschrikkelijk slechte film zeg.

Het beeld ziet eruit alsof het op een mobieltje is opgenomen. De acteurs zijn verschrikkelijk slecht.. Zeker die 2 detectives spelen als twee hondsdolle ratten.
Had een lekkere slechte film met erg over the top gore verwacht. Van deze verwachting kwam echter alleen het woord slecht uit. Wat je vaak ziet met zo'n slechte film is dat het zo slecht is dat het grappig en vermakelijk wordt. Necro Files is echter totaal niet grappig en ook niet vermakelijk. Heb mezelf erop betrapt dat ik een paar keer bijna in slaap viel..
De gore is ook van een erg laag niveau.
Dan heb je natuurlijk ook nog die scenes met die baby die ineens demonisch wordt en gaat vliegen. Als je dan al een speelgoedbaby gebruikt, doe dan wel eentje met een beetje kwaliteit want dit kan echt niet.

Enigste redelijke aan deze film was de zombie die er aardig uit zag.

Hoe heeft dit gedrocht ooit nog een vervolg gekregen

avatar van UmbraVitae

UmbraVitae

haha, heb ik mij kapot mee gelachen, zo slecht en wansmakelijk dat het uiteindelijk weer goed wordt steekt hier ook nog in mn collectie die vliegende baby, zo crap, zalig

avatar van galaxydriver32

galaxydriver32

Wauw, dit is geloof ik wel één van de meest slechte covers die ik ooit gezien heb O_o

Genre: Amateuristische Exploitatie Zombie Dark Comedy Splatter Slasher!!!!

Het perfecte voorbeeld van een film die in het straatje Low Budget, Exploitation, B-Horror, Extreem Cinema en Controversial/Disturbing Films thuis hoort die wel goed uit de verf komt en ontzettend vermakelijk is om naar te kijken + heerlijk smerige gore van hoog niveau.

Big D zombie on a rape & killing spree!

De film begint gelijk aardig gestoord (verkrachting doormiddel van coïtus en messteken in de romp) en laat gelijk merken met wat voor film je te maken hebt. De film geeft in het begin een exploitation en fake snuff vibe (een beetje zoals de vibe die Nekromantik geeft en bijvoorbeeld weer een minder dominante fake snuff vibe dan August Underground: Mordum).

Het ritueel op het kerkhof is te hilarisch voor woorden maar wat kan ik er van genieten want wat een heerlijke speech (en weer heerlijk slecht opgenomen om het vervolgens er over heen te plakken)...een baby word een aantal keer gestoken, in een gat gegooid en vervolgens word er overheen gepist om het ritueel te voltooien. Behoorlijk krankzinnig en hilarisch. Ja dit is allemaal te zien.

Er gebeurt zo veel gestoorde shit en ik hou daar van! Het overdreven slechte acteerwerk complimenteert de film juist enorm en dit maakt de film nog vermakelijker dan dat ie al is naast het vele grove, zieke en smerige geweld!

De gesprekken tussen de 2 agenten zijn ronduit belachelijk maar oh zo hilarisch en geeft een leuke "sketch" achtige draai aan de film. Waarvan ééntje helemaal doorflipt, een steeds heftigere drugsverslaving krijgt en voor nog meer zinloos geweld zorgt.

De zombie ziet er geniaal uit en loopt met een unit van een boner rond en gebruikt die af en toe zeker om een vrouwelijke slachtoffer het leven zuur te maken in combinatie met flinke mutilatie.

Vliegende demonische foetus alert! In 1 woord: Prachtig!

Ik krijg lichte Braindead (Dead Alive) vibes van de film en dat komt voornamelijk door de krankzinnigheid en hoeveelheid gore (en natuurlijk de baby) maar The Necro Files is natuurlijk wel een treedje lager dan Braindead maar desalniettemin ben ik fan van deze film geworden! Simpelweg bijna identiek aan hoe ik mijn B-Films het liefst wil zien! Als het om dit soort films gaat....near flawless!!

Gevecht tussen de zombie en de demonische foetus is prachtig en uiteraard op de muur hangen er wat foto's van onze vriend: Anton Szandor LaVey

De film krijgt een ontzettend hoog cijfer voor creativiteit met een duidelijk gematigde budget en vermaak van de eerste tot de laatste minuut!

In mijn ogen is deze film een hoogstaand low-budget macaber kunstwerkje!

☆4,5

Dit is echt een secret gem voor alle gorehounds!

avatar van alexspyforever

alexspyforever

Ja, dit is er eentje in de categorie zo slecht dat ie bijna goed wordt. Het verhaal en het acteerwerk zijn bedroevend. We hebben een een seriemoordenaar-verkrachter die door twee agenten (waarvan eentje langzaamaan helemaal begint door te flippen) is vermoord. De crimineel wordt maanden later door een satanische sekte weer tot leven gewekt (bij klaarlichte dag). Hiervoor wordt een baby geofferd. Het is duidelijk een pop maar dat zorgt voor hilarische momenten later. De moordenaar nu een zombie vermoordt enkele satanisten, 2 kunnen echter ontsnappen. Samen met de agenten proberen deze gasten de zombie te stoppen die zijn moordtocht hervat. En dan is er nog de baby die ook terug tot leven komt en bovendien kan vliegen! Bij momenten behoorlijk gory en gewelddadig, De regisseur lijkt een fetish te hebben voor seksspeeltjes en BDSM. De actrices lijken ook eerder van een pornoset te zijn gehaald. Een van die dames speelt trouwens met een vrouwelijke opblaaspop...

avatar van UmbraVitae

UmbraVitae

alexspyforever schreef:

Sowieso, het is werkelijk zo abominabel, dat het ergens weer in andere lade terecht komt, dan een simpele 'dit is slecht'. Een echte 'Nacht vd Wansmaak' film

avatar van Theunissen

Na afgelopen vrijdagavond de "shot-on-video" film "The Necro Files 2 (2003)" te hebben gezien, was ik ook benieuwd naar dit eerste deel (eveneens een "shot-on-video" film) en eerlijk gezegd vond ik deze minder vermakelijk. "The Necro Files 2" bevat namelijk zeer veel naaktheid en seks en dat is in dit eerste deel nauwelijks aanwezig en ook de vrouwen zijn niet bepaalde de mooiste (zo zit o.a. het gezicht van een vrouw vol met piercings). In "The Necro Files" draait het vooral om de gore en de humor (o.a. een vliegende baby, of beter gezegd een vliegende pop).

Beide films lijken ook op elkaar (o.a. door dezelfde hoofdrolspelers) en dat geldt zeker voor een aantal scènes, zo is de opening van beide films vrijwel hetzelfde, hebben beide films een SM scène en een scène in een bos met een vrouw in een tent. Regisseur Matt Jaissle is schijnbaar ook een liefhebber van nazi's, want in beide films is nazisymboliek te zien. Zo draagt in dit deel de serieverkrachter / kannibaal een wit masker met daarop een hakenkruis en in "The Necro Files 2" (daar was Matt Jaissle in bepaalde scènes de regisseur) zien we iemand in een SS-uniform.

De film volgt twee rechercheurs, te weten Manners (Steve Sheppard) en Sloane (Gary Browning), die op de hielen zitten van een serieverkrachter / kannibaal, te weten Logan (Isaac Cooper), die zich toevallig ook vergreep aan de zus van rechercheur Sloane. Ze sporen eindelijk de zieke klootzak op terwijl die zit te kauwen op een nieuw slachtoffer en rechercheur Manners schiet hem dan dood. Er gaan 9 maanden voorbij en een satanische sekte gebruikt dan een boek en offert een baby op om Logan weer uit het graf op te wekken. Niet alleen hebben de twee rechercheurs nu te maken met een ondode verkrachter, maar de opgeofferde baby wordt ook weer te leven gewekt en vliegt rond om af te rekenen met de ondode verkrachter en de satanische sekte.

Na de opening credits van circa één minuut, zien we een vrouw (Theresa Bestul) een douche nemen (dan zien we dus Theresa Bestul naakt) die van boven door een raam begluurd wordt door Logan met een masker. Als ze uit douche stapt en zich afdroogt (o.a. haar borsten), hoort ze geluiden, wordt ze bang en sluit ze alles af. Toch weet Logan binnen te komen en valt hij haar aan met een touw en wurgt hij haar ermee op de vloer tot ze bewusteloos is. Hij bindt haar daarna met een handboei vast aan de deur van de koelkast, doet zijn masker af, trekt zijn shirt uit en pakt daarna een mes en steekt haar dan dood. Hij haalt dan o.a. haar ingewanden eruit en begint in een borst te snijden en te steken en snijdt dan de tepel eraf, die hij begint op te eten. Het valt hem zichtbaar slecht op de maag, want hij moet er namelijk van kotsen. Op dat moment vallen de twee rechercheurs (van te voren zag je ze in een auto praten) het huis binnen en wordt Manners door Logan neergeslagen met een fles. Rechercheur Sloane houdt Logan dan onder schot, arresteert hem en doet hem handboeien om. Als Manners weer bijkomt zegt hij tegen Logan "You fucking shit bag, you piece of shit, fuckin' piece of shit!", valt hij hem aan en flipt hij helemaal uit als Logan herhaaldelijk zegt:

"I want pussy."

Rechercheur Manners schiet Logan dan dood, waarna we 9 maanden later een satanische sekte zien op het kerkhof waar hij ligt begraven. Ze gebruiken een boek, offeren een baby op (de leider van de sekte steekt de baby, of beter gezegd de pop, dood met een mes en gooit hem daarna in een gegraven gat in de grond, waarna er weer grond op gegooid wordt en daarna plast, dan zien we een rubberen penis, de leider erop) en plassen op zijn graf, waarna Logan weer tot leven komt als een zombie met een enorme grote rubberen penis. Logan doodt dan een aantal sekte leden (dan is ook wat gore te zien), waaronder de leider (Todd Tjersland) en twee van hen, te weten Barney (Jason McGee) en Jack (Christian Curmudgeon), weten te ontkomen en vluchten.

Daarna zien we een man (Jeff Nelson) en een vrouw (Jenn O. Cide, die veel piercings in haar gezicht heeft) bezig tijdens een SM scène (waarbij de vrouw wordt vastgebonden met handboeien en touw op een bed en daarna geslagen wordt op haar billen, ze heeft een flinke kont, met een zweep), waarbij zombie Logan de man aanvalt die op het punt staat om de vrouw te bevredigen met een flinke dildo. Hij doodt de man (trekt ingewanden uit zijn lichaam) en verkracht daarna de vrouw (dan zien we ook de borsten van Jenn O. Cide) met zijn enorme rubberen penis en begint dan van haar rug te eten, waardoor ze doodgaat. Daarna zien we Barney en Jack op het kerkhof en proberen ze wat ze eerder hebben aangericht ongedaan te maken via het boek. Ze denken dat dit niet gelukt is en vertrekken dan weer. Ook zien we beide rechercheurs weer in de auto zitten, en dan in de haven van Seattle, die met elkaar praten en dan zien we ook rechercheur Manners voor het eerst drugs snuiven en dan wordt er ook gezegd:

Sloane: What the Hell is that?
Manners: It's nothing, man, it's a cold medicine. Don't worry about it.

Meestal is ze in de auto zitten, gaan ze daarna ook eten halen en wordt er o.a. gezegd "Now let's go get some donuts" en "Come on, let's go get some tacos".

Daarna bevinden we ons in een bos en zien we een jong stel in een tent welke ruzie met elkaar krijgt. Als de man (Jonas Arke) dan boos de tent verlaat en wegloopt en de vrouw (Dru Berrymore) alleen achterblijft, valt zombie Logan haar aan en verkracht en doodt hij haar (dat laatste is overigens niet te zien) en schrijft hij met haar bloed het woordje "Slut" op de tent. Als de man terug komt met een pistool (hij zag namelijk op afstand dat zijn vriendin verkracht werd door zombie Logan), vechten ze met elkaar en pakt zombie Logan zijn pistool af en schiet hij de man dood door zijn hoofd.

Daarna zien we dat op het kerkhof de baby weer te leven komt (die kan vliegen), die dan achter Barney en Jack aangaat (beter gezegd vliegt). Als de baby aankomt bij de ruimte van de sekte waar Barney en Jack zich bevinden, valt de baby hen aan en bijt hij Jack dood. Barney weet dan te ontkomen en vlucht en stuit dan langs een weg op de twee rechercheurs die aan het rijden zijn. Omdat rechercheur Manners denkt dat Barney aan de drugs is (omdat hij volgens hem wartaal uitslaat), slaat hij hem dood (beukt o.a. zijn hoofd op het asfalt).

Vervolgens zien we een vrouw (Anne R. Key, welke tevens de mooiste vrouw was) bezig op de bank met een rubberen sekspop, die o.a. tegen de sekspop zegt "Mm, you want it here?" (doelend op de vagina), "Oh, do you want it here?" (doelend op de mond) en "Or do you want it here?" (doelend op de kont). Ze raapt daarna een dildo van de grond op en steekt die lachend in de anus van de sekspop en zegt daarbij:

"Bad girls must be punished."

Daarna valt Zombie Logan de vrouw aan die hij gedeeltelijk ontkleedt (dan zien we de borsten van Anne R. Key) en doodsteekt met een mes. Als Zombie Logan dan de rubberen sekspop ziet, is hij verliefd en vrijt en zoent hij met de sekspop, waarna hij de sekspop oppakt en vertrekt. Hij neemt de sekspop mee naar een bos om ermee te neuken, maar zover komt het echter niet, want de sekspop wordt lek gebeten door de vliegende baby Zombie Logan is dan enorm boos en achtervolgt dan de vliegende baby en als rechercheur Sloane dat ziet, achtervolgt hij hen. Die achtervolging zag er wel komisch en "Benny Hill" achtig uit. Ze komen dan terecht in een ruimte van de satanische sekte waar ze met elkaar vechten (eerste de baby met de zombie) en daar wordt dan de baby met een mes gedood door zombie Logan, die daarna door rechercheur Sloane in stukken wordt gehakt met een bijl.

Je zou dan zeggen "eind goed al goed", maar daarna valt Jack (die ook een zombie is geworden) rechercheur Sloane aan en schiet rechercheur Manners hem dood. Manners die aan de drugs is en aan het doordraaien is, krijgt dan ruzie met Sloane en dood hem. En de laatste seconden van de film zien we dan rechercheur Manners door een straat lopen en horen we geschiet en zien we daarna onderstaande tekst in beeld:

"Following a lengthy internal investigation, Detective Manners was cleared of all charges surrounding the Logan case. Having become interested in the supernatural as a direct result of this case. Detective Manners elected to quit the Seattle Police Force.

He joined the Federal Bureau of Investigation as a special agent, where he was assigned to oversee the re-opening of several unsolved cases involving serial killers with paranormal overtones. Due to their especially brutal and disturbing nature, these cases would come to be known as...
THE NECRO FILES
"

Daarna is de film ook na circa 64 minuten afgelopen en dat vond ik zeker niet erg.

Het is duidelijk dat "The Necro Files" op geen enkele manier serieus kan worden genomen en de film probeert het ook niet eens. Want op een gegeven moment dwaalt onze rottende verkrachter door de straten van Seattle met zijn enorme slurf die uit zijn broek hangt en niemand kijkt naar hem. Het verhaal springt gewoon van de ene belachelijke scène naar de andere. De cast speelt dramatisch slecht en de naamloze vrouwelijke personages, worden tijdens de aftiteling geïdentificeerd als Shower Girl (Theresa Bestul), Camping Girl (Dru Berrymore), Doll Lover (Anne R. Key) en S&M Amazon (Jenn O. Cide) en fungeren in de film vooral als slachtafval (met name Theresa Bestul).

Al met al vond ik dit eerste deel dus minder vermakelijk dan "The Necro Files 2". Er valt wel meer gore en humor te zien, maar dat weegt niet op tegen de hoeveelheid naaktheid en seks welke te zien was in "The Necro Files 2". Ook in dit deel ziet alles er zeer goedkoop uit. Het bloed is het hoogtepunt van de effecten en de pop die een baby moest voorstellen is het dieptepunt van de effecten, want het is niet meer dan een pop aan een draad. Het meeste leuke van deze film vond ik nog de openingsscène en de scène met de sekspop en de vrouw, want daarin valt tenminste nog de meeste naaktheid te zien en dat zelfs van een rubberen sekspop (borsten, vagina en anus)