Genre: Actie / Avontuur
Geregisseerd door: Ernest R. Dickerson
Met onder meer: Ice-T, Rutger Hauer en Gary Busey
Gesproken taal: Engels en Portugees
Plot Surviving the Game
"The Rules are Simple: Kill or Be Killed."
Mason, een zwarte zwerver, wil een einde aan zijn leven maken wanneer twee van zijn beste vrienden sterven. Een sociaal werker weet dit net op tijd te voorkomen en biedt hem een goedbetaalde job aan. Mason accepteert het aanbod om als gids te fungeren voor een groep zakenlui die in de Rocky Mountains eens op iets speciaals willen jagen. Hij ontdekt al gauw dat hij de prooi is. De jagers hebben echter geen rekening gehouden met zijn intelligentie.
Jack Mason
Hank
Security Guard
Taxi Driver
Jordy
Redelijk filmpje. Er zitten wel wat goede actiescenes in, maar echt denderend is het allemaal niet (het acteren bijvoorbeeld). 2 sterren.
neo
tjs het verhaal is dom,de actie is ook niet goed.ik vond zelfs rutger hauer niet echt goed spelen.1 ster
Noodles
Inderdaad; absoluut géén film die in de flop 100 hoort te staan!!! Op zich een leuk verhaal, met goede acteurs als Abraham, Busey en Hauer.
Mes-One
Ehm, dit is een klassieker.
Ondanks het feit dat het allemaal flinterdun is, is het wel zeker vermakelijk.
Daarnaast is Ice-T de man
tovenaar
Owwwwkeeeeej...
PartyMarty
Vind hem ook heel gaaf. Juist een stuk beter dan Hard Target.
Jack Sparrow
Redelijk actiefilmpje, geen topper maar prima te bekijken. Een film als dit is er al wel es veel beter gemaakt maar wat deze film toch redelijk maakt zijn de acteurs. Deze zijn goed gecast en maken de film net een voldoende waard.
2,5 ster
dje-em
Zeker geen hoogvlieger maar ook geen laagvlieger. Zie hem nu voor de zoveelste keer op tv en vind het nog steeds aardig. 3 sterren had ik en daar houd ik het op.
V
Ice-T is cool.
Nee, Rutger Hauer is cool.
Idd, zijn beiden cool. Maar Gary Busey is übercool
Captain Pervert
Ja, Gary Busey is echt mijn favoriete supporting actor in B-films.
Leno
Jammer dat Busey maar even meedoet, hij speelt weer heerlijk overdreven. Hauer is cool als altijd en John McGinley speelt ook een leuke rol. Verder is het best een vermakelijke film, maar niks bijzonders.
xangadix
Gary schijnt een beetje te veel van the white powder te (hebben ge)houden om het echt te maken in Hollywood. Ik vind het ook een prima acteur. In bijv. Point Break en Lethal Weapon is hij onmisbaar!
The_Game
echt een film als die er weer op is, dat je hem zult kijken. Heb hem zelf laatst nog gevonden op DVD, en moest hem gewoon kopen.
Vermakelijk, zeker geen topper...
djelle
Dit lijkt me een soort rip off van het "Hard Target"-verhaal. (zwervers die als jachtprooi gebruikt worden voor de rijken hun plezier) Of is dit gegeven nog eerder gebruikt in film(s)? (nog voor Hard Target bedoel ik dan...) ?
Veel eerder. De eerste met een vergelijkbaar thema was deze film. (al verraad het stukje op MM dat niet). Daarna kwam er een keer in de zoveel tijd wel een film uit met een variatie op dat thema. Volgens mij zijn er zeker meer dan tien (ik heb ooit ergens een rijtje gezien, kan het nu niet zo snel vinden).
djelle
Zo. Heb weer wat bijgeleerd! Dank u starbright...
U-96
- 2064 stemmen
Ik ben altijd al nieuwsgierig geweest naar deze film. Gisteren dan eindelijk gezien, maar het resultaat is nogal teleurstellend. Het verhaal is prima en had goed uitgewerkt kunnen worden, maar waar het allemaal om draait (de grote jacht op de zwerver) duurt veel te kort en is niet echt bijzonder gebracht, ondanks het mooie gebied waar zat had kunnen gebeuren. Ik verwachtte natuurlijk geen Rambo zoals in First Blood, maar de aktie en overlevingstruukjes hadden van mij wel wat dieper kunnen gaan. Ice-T is niet slecht, maar Rutger Hauer is memorabeler. Al met al een best leuke film, maar het had veel beter gekund. Ze hadden de nodige filmingrediënten wel...
Gewoon een enorme baggerfilm. Ik snap niet wat sommige mensen hier interessant aan vinden.
DeCol
Leuke film! Spant niet de kroon ofzo, maar is leuk om eens te zien, dat zou ik ook zeker doen dan. 3*
Funky Junky
Zeer vermakelijk filmpje naar mijn mening. Kan er zeker mee door op een saaie avond
Jaxxx
Zeer goede film,, de spanning loopt geleidelijk aan goed op! Te lage waardering hier helaas..
Burak18
Hauer als de bad guy was wel ff wennen natuurlijk maar wel een goed actie filmpje was dit.

Team van HBO Max blijft ook na overname Netflix gewoon bestaan

Misdaadserie 'Memory of a Killer' trekt de aandacht: 'Keerpunt voor Dempsey'

Kijkcijferhits op Netflix: deze tien films worden nu goed bekeken

Nu op Netflix: documentaireserie over Take That vanaf vandaag beschikbaar

Scarlet Street