• 9.372.056 stemmen

Geregisseerd door: Edward Buzzell

Met onder meer: Esther Williams, Ricardo Montalban en Red Skelton

Gesproken taal: Engels en Italiaans

Plot Neptune's Daughter

"With a Great Cast of Stars! Bathing Beauties! Songs and Spectacle!"

Eve Barrett is een succesvol zwemster die furore maakt wegens haar onverslaanbaarheid en de badpakken die ze draagt tijdens wedstrijden. Op een dag komt een beroemd waterpoloteam uit Zuid-Amerika naar het stadje waar ze woont en haar zusje Betty is vast van plan het hart van José Rourke, de sterspeler van het team, te veroveren. Eve vindt de Don Juan echter geen geschikte partner voor haar zus en probeert een overslaande vonk te voorkomen. Maar voordat ze het weet wordt ze zelf verliefd.

avatar van DonLeone

DonLeone

geweldige film, en dat Esther en Ricardo in het echte leven zouden trouwen maakt alles zo ontzetten romantisch... the Don likes

avatar van Dutchfan

Dutchfan

DonLeone schreef:

Esther Williams was niet met Ricardo Montalban getrouwd, ze was met Fernando Lamas getrouwd.

Montalban was 63 jaar lang getrouwd (tot haar dood) met de zus van actrice Loretta Young, Georgina.

avatar van Dutchfan

Dutchfan

Vrolijke, kleurrijke musical.

Esther Williams en Ricardo Montalban zijn een mooi paar in deze film.

Betty Garrett (haar personage in de film heet Betty Barrett!) is ook leuk, ze zingt ook nog een paar leuke liedjes.

Red Skelton vind ik ontzettend flauw; De scene waar hij op het paard geholpen moet worden is werkelijk te flauw voor woorden.

Verder schitterende waterballetten, het lijkt me best moeilijk om "iets"van zo'n waterballet te maken,maar het is goed gelukt!

Esther,Ricardo,Red en Betty zingen het legendarische (en nu verboden) ; liedje "Baby, it's cold outside".