• 9.377.673 stemmen

Geregisseerd door: Greg Beeman

Met onder meer: Daniel Stern, Brad Sullivan en Jon Polito

Gesproken taal: Engels en Duits

Plot Bushwhacked

"They wanted a great adventure. What they got was "Mad Max" Grabelski."

Max Grabelski is een naïeve bezorger. Op een doodgewone dag doet hij een routine bezorging maar hij komt erachter dat de man die hem gehuurd heeft dood is. Hij is bang dat de politie gaat denken dat hij de moord heeft gepleegd en vervolgens rent hij letterlijk voor zijn leven. Hij komt samen met een groep kinderen, achtervolgd door de politie, terecht in de bergen en belandt in gevaarlijke en doldwaze situaties.

Max Grabelski

Gordy Patterson

avatar van Ralfke

Ralfke

• 2075 stemmen

Een vermakelijke rolprent voor kinderen op een druilerige zondagmiddag. Niets speciaals en erg voorspelbaar allemaal. Het laatste halfuur tilde deze film voor mij alsnog naar een magere **1/2.

avatar van Chainsaw

Chainsaw

Het scheelt dat Stern nog over aardig wat komische talenten beschikt, verder stelt dit voorspelbaar familiekomedietje maar erg weinig voor. Hier en daar best aardig, maar daar is het ook wel mee gezegd.

avatar van IcU

IcU

Grappige film. Vond hem vroeger erg leuk, maar nu iets minder. 3*

avatar van nightbreed

nightbreed

Zo flauw dat het af en toe nog wel grappig is.

De shots in de natuur maken ook nog het 1 en ander goed.

Cijfer: 2

avatar van newG

newG

Die Daniel Stern is toch echt een ondergewardeerd acteur vind ik, wat een onozele gezichten kan die toch trekken...

Het tempo zit er goed in met genoeg grappige situaties, de kinderen waren elk een ander typetje (hoewel ik 2 van die jongens niet uit elkaar kon houden... ) en ze krijgen elk hun moment of glorie

Het plot viel ook nogal magertjes uit met veel te veel (onmogelijke) toevalligheden

ik twijfel tussen 3 en 3.5* maar ga toch voor het hoogste...

Gewoon voor die Stern zijn kop

Ik heb toch goed gelachen vanavond

avatar van jackie chan

jackie chan

Nou cliche verhaal! Maar dat vind ik niet zo erg.

Jammer van de acteur die max speeld wat was die irritant!

En die actrice die die moeder speelde was ook verschrikkelijk slecht!

Die kinderen waren echt leuke acteurs vooral die met die grote bril was lachwekkend goed , maar niet zo overdreven als de hierbovengenoemde personage/acteurs.

2 sterretjes

avatar van m1701

m1701

niet slecht

wel een vermakelijke film

Verhaal was niet bijzonder

Mad Max werd erg leuk gespeeld!

avatar van riefenstahl

riefenstahl

Normaliter houd ik niet van jeugdfilms maar dankzij Stern [wat een komisch talent heeft die kerel] heb ik echt gelachen en zeker in het begin van de film is zijn asociale gedrag nou niet bepaald Disney-like...

Een beetje een 'ouderwetse feelgood-movie' waar je ondanks de voorspelbaarheid een goed gevoel aan overhoudt.

avatar van Mr. Chiel

Mr. Chiel

Leuke jeugdcomedy. Op momenten zeer grappig. Einde te langdradig. * 3,5

avatar van jumpstylemovie

jumpstylemovie

Chainsaw schreef:

Mee eens.

De "scoutingleider" had soms alleen vreselijk irritant trekjes.

avatar van Dk2008

Dk2008

Weer zo'n familiefilm van als er maar genoeg mensen naar kijken komt hij vanzelf in de floplijst. Gezien dat het vooral bedoeld is voor een jeugdig publiek biedt de film nog wel redelijk kijkvoer. De film deed me trouwens wel wat denken aan Troop Beverly Hills (1989). Wat Daniel Stern betreft is het aanvankelijk nog wel lachen geblazen maar op den duur gaat het ook wel wat vervelen. Flinterdun verhaal met scènes erbij die echt slecht zijn gedaan, maar daar moet je dan maar wat doorheen kijken. Heel goed mogelijk dan ook dat zo'n film leuker wordt naarmate je hem vaker kijkt. Een 3.0 dan maar.