• 9.376.374 stemmen

Yat Goh Ho Yan (1997)

Actie / Komedie | 88 minuten / 97 minuten (extended original cut)

Genre: Actie / Komedie

Speelduur: 88 minuten / 97 minuten (extended original cut)

Alternatieve titels: Mr. Nice Guy / 一個好人 / 一个好人

Oorsprong: Hongkong

Geregisseerd door: Sammo Kam-Bo Hung

Met onder meer: Jackie Chan, Miki Lee en Richard Norton

Gesproken taal: Mandarijn, Kantonees en Engels

Plot Yat Goh Ho Yan

"Fight first. Apologize later."

Jackie is de gastheer van een populair kookprogramma op TV. Hij krijgt een videoband in handen die bewijzen bevat die een stel drugsdealers achter slot en grendel kan doen belanden. De dealers willen de band terug, tegen elke prijs. Een stel afpersers wil de band ook hebben om de criminelen te kunnen uitmelken. Om hem onder druk te zetten wordt zijn vriendin ontvoerd. Hij heeft geen keus: hij moet terugvechten.

logo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm still

avatar van Jordy

Jordy

Deze film bewees voor mij maar weer eens dat dit soort Jackie Chan films niet aan mij besteed is. Wel leuke gevechten, maar voor mij is dat niet genoeg om het anderhalf uur lang boeiend te houden. 2 sterren.

avatar van dttom

dttom

Deze vond ik ook wat minder dan zijn andere maar actie blijft fantastisch om te zien.

avatar van neo

neo

echt een leuke film.veel coole acties van jackie chan en ook de nodige humor.

avatar van jackie

jackie

Leuke film alleen het eind vind ik wat tegenvallen (in vergelijking met zijn andere films)

avatar van neo

neo

vond ik ook,want normaal gesproken eindigen zijn films met een lange vechtpartij.bij deze was het iets met een truck of zoiets

avatar van Ralfke

Ralfke

• 2075 stemmen

Leuke mix van actie en humor. Dit is volgens mij de eerste Chan-movie die ik gezien heb, maar ik ga er binnenkort toch nog eens wat meer kijken. Gewoon heel erg leuk dit soort films. Deze krijgt van mij ***1/2 (neo, thanks for the help!).

avatar van SSeagal

SSeagal

1 van de betere films van Chan, snelle coole stunts en goede actie. Deze blijft mijn favourite Chan film, prachtig en humoristisch! ***1/2

avatar van Moviestar

Moviestar

Het is hier niet Jackie zelf die de hoofdrol heeft maar meer zijn stunts. 2,5* voor de stunts van Jackie.

avatar van U-96

U-96

• 2080 stemmen

Mager verhaal, maar dit wordt (voor mij in ieder geval) goed gecompenseerd door vermakelijke, goede stunts en vechtscenes... Topvermaak voor liefhebbers van het genre... Het moet je dan ook maar wel goed liggen natuurlijk...

*3.0*

avatar van Linn

Linn

Ik heb hem net gezien..was mijn eerste Jackie chan film..vond m ook heel grappig en gave stunts...wel veel bloopers op het eind... 3 sterren voor Jackie

avatar van ewalk

ewalk

Linn schreef:

Jackie Chan heeft vrijwel altijd bloopers op het eind van zijn films. Hij laat hiermee zien dat hij de stunts zelf doet en zich hierbij ook vaak bezeerd.
Grappige film en leuke scenesvooral het moment dat hij is vastgebonden aan de touwen en het moet opnemen tegen giancarlo en hij toch kans ziet hem klappen te geven

avatar van film_kaza

film_kaza

ik vond dit niet het leukste deel, maar ik vond de gevechten wel het vetst!!!!!

3,5 sterren

avatar van otherfool

otherfool

Typisch Chan filmpje; een onzinnig verhaaltje en knokken/stunten maar. Ach, wel amusant hoor, daar niet van. 2,5 sterretjes.

avatar van sinterklaas

sinterklaas

Hij was leuk het begin was nogal hard

3,5

avatar van jackie chan

jackie chan

he raar dat ik nog niet bij deze film kwam ik heb hem al heel vaak gezien en dit is toch een leuke film, genoeg actie en de nodige humor.

vond de scene in de bouwplaats het mooist, dat met al die deuren en die apperaten, echt heerlijk lachen en genieten van het vechten

ook leuk dat Sammo Hung de regie had en ook nog een minirol

avatar van tukkerstein

tukkerstein

Hele aardige film, veel actie en de gebruikelijke stunts van Jackie Chan,inderdaad ik vind het eind ook wat tegenvallen.

avatar van BlueSword

BlueSword

leuke stunt film, de gevechten zijn zoals altijd super, sommige stukjes waren daarintegen wel weer saai.

saai verhaal maar geniet gewoon van de actie.

avatar van sinterklaas

sinterklaas

Is dat niet de poster van Island of justice???

avatar van dariogg

dariogg

ik vind elke film van jackie werkelijk toppie toppie toppie leuk , gewoon even lekker klungelen je weet wel lachen ha ha ha ha ha

sinterklaas schreef:

Is dat niet de poster van Island of justice???

Nee, want op poster staat Yak Cho Ho Yan, dus vertaald ongeveer Mr. Nice Guy

Sinterklaar, dan is die van Island of Justice fout. Deze is gewoon correct

avatar van Movie_fan#

Movie_fan#

Heb hem op video-band erg leuke film met chan die zijn stunts zelf doet

avatar van Minority_Check

Minority_Check

niet al te beste jackie chan film

er zit zeker mooie actie in en een paar leuke grappen

maar iedereen kwam een beetje onnatuurlijk over vooral jackie's vriendin miki.

wel een leuk bedacht verhaal

avatar van Shinobi

Shinobi

Op zich wel een aardige Chan film, het verhaal is alleen wat magertjes en deze film moet het duidelijk van de actie hebben die uiteraard door Jackie zelf uitgevoerd worden. Humor zelf was wel redelijk.

Ik geef 'm 3, 0 sterren.

avatar van skipy05

skipy05

zeer goede jackie chan film. toffe stunts. verhaal mss iets minder maar dat wordt door de stunts toch nog goed 4*

avatar van Isildur

Isildur

Weer een goede Jacky Chan film.

Veel actie zoals gewoonlijk en een goed verhaal.

avatar van JdeBoer

JdeBoer

J.T.O schreef:

Sinterklaar, dan is die van Island of Justice fout. Deze is gewoon correct

Het is trouwens "Island of Fire"

is quoten of knippen/plakken dan zo moeilijk???

Ik vindt dit niet 1 van de betere Jackie Chan-films

Ik vindt bijv. "Police Story" (http://www.moviemeter.nl/film/4395) aardig stuk beter

J.T.O

Het is te lang geleden om te herinneren wat er mis ging en het is inderdaad een beetje slordig van mij om zowel de naam van de film en diegene die ik quote verkeerd te spellen. Mijn nobele verontschuldiging dan maar en trouwens het woord -ik voor een werkwoord is altijd gewoon de stam

avatar van Dianaa`

Dianaa`

Leuke film. Gewoon een film van Jackie Chan met vechten en grappige momenten. Toch vind ik dit niet 1 van z'n goeie films, de beste vind ik toch Rush hour delen met Chris Tucker.