The Gore Gore Girls (1972)
Genre: Horror
Geregisseerd door: Herschell Gordon Lewis
Met onder meer: Frank Kress, Amy Farrell en Hedda Lubin
Plot The Gore Gore Girls
"In screaming color"
Een psychopaat heeft het gemunt op exotische danseressen. De uiterst gruwelijke moorden halen de kranten maar de dader blijft onvindbaar. Een journaliste schakelt, in opdracht van haar werkgever, een bekende privé-detective in om de zaak op te lossen.
Abraham Gentry
First Policeman
Second Policeman
First Go-Go Dancer
Hemdale
Creatieve moorden, ranzig, waardeloos acteerwerk. Dit is echt weer zo'n film die zo fout en slecht is dat de film gewoon grappig word en dus entertaining.
zombie
Wat een ellendige prut film...djiez...echt een tegenvaller! Jammer, want de gore scenes zijn best cool...
Vooral de muziek is irritant en 't geluid deugt ook niet. En laten we 't vooral niet over 't acteer-werk hebben... 1.5 ...:n
maurice74
Dit is in een zekere zin de beste film van pulpmaestro Herschell Gordon Lewis. Dat wil zeggen: acteerwerk is beter (hij maakt gebruik van echte acteurs, zoals hij in het audiocommentaar toegeeft) en de special effects zien er ook wat duurder uit.
Verder vind ik het maar een saaie film die helaas niet goed of slecht genoeg is.
Something Weird is veel grappiger.
Halcyon
Een wat mindere film van de Godfather of Gore. De plot is een katalysator voor veel overbodig naakt, slechte acteerprestaties en wansmakelijke effecten. Helaas stelt dat laatste facet een beetje teleur, zeker in vergelijking met pakweg Blood Feast en Wizard of Gore. Je geraakt dan ook snel uitgekeken op die spuuglelijke danseresjes die meer screentime krijgen dan goed voor ze is. Frank Kress blijft over als enige trekpleister en weet met z'n scherpzinnige quotes af en toe nog een komische bijdrage te leveren.
mayhemblik
Lieve Halcyon, ik wil je er toch even op wijzen dat de godfather of gore toch echt Lucio Fulci is!
Boeikens
Zwakke prent.
Op een paar betere gore scènes na trok het geheel op niets.
Zeer slechte special effects, zelfs voor die tijd, totale overacting door de acteurs, slechte setup en een flut verhaal.
Halcyon
Je doet nu alsof zoiets een "feit" is, terwijl het dat helemaal niet is.
mayhemblik
Okee, okee je hebt gelijk, maar ik moet je toe geven dat ik het 3 van de 10 x bij het juiste eind heb, en das nie nix
wendyvortex
Schitterende extreem bloederige gore (zeker naar huidige maatstaven) in een film die zich voornamelijk afspeelt in ranzige striptease-tenten.
Production-values zijn natuurlijk van behoorlijk laag niveau, maar de film straalt een soortgelijke ranzigheid uit als Paul Schrader's Hardcore.
Ondanks het feit dat de moordscenes de absolute hoogtepunten zijn wordt de film nergens saai.
En er wordt natuurlijk flink de tijd genomen voor wat striptease-acts.
Mijn stelling: Vrouwen waren destijds mooier dan nu met al die Paris-Hilton-like-Playboy-bunnies.
movie acteurs
Ik ben best benieuwd naar deze horror. De titel klinkt inderdaad leuk.
movie acteurs
Ikzelf had het toch allemaal wat leuker verwacht.
Er zaten een paar leuke/grove moord details in (strijkijzer, frituurpan etc). Ook zoals in de beschrijving achter op de dvd staat (en er wordt (chocolade) melk getapt uit een van de borsten van één van de danseressen) is wel leuk verzonnen.
Ook hier was het duidelijk dat (net zoals bij Herschell's Blood Feast) alles eigenlijk lachwekkend en slecht is. Vooral het bedroevende acteerwerk, waar je bij dit soort films eigenlijk niet op moet letten, was wel erg bedroevend.
Er was ook zo'n irritant muziekje (die hier wel erg vaak te horen was) De geluidskwaliteit vond ik ook vervelend en best schel.
Moorden waren ook een beetje bizar (bloederige billenkoek). De frituurpan scene was niet echt duidelijk. Sowieso zaten er onduidelijke scene's in, bijvoorbeeld Marian (de moordenaar) die opeens van het balkon afspringt.
Het eerste kwartier vond ik maar eentonig. Maar na het kwartiertje wanneer een van de danseressen wordt vermoord,
begint het wel wat boeiender te worden.
Om eerlijk te zijn is dit een slechte film maar door wat geinige/goede moord details is het op zich wel leuk. Een brakke 2,5 dan maar.
Friac
Héérlijke pulpcinema, voor mij misschien wel de beste die ik voorlopig van H.G. Lewis gezien heb. Op "ernstig" niveau vond ik dat het verhaal meer solide was dan bij The Gruesome Twosome of Wizard of Gore, en qua acteerwerk vond ik dat de hoofdacteurs ook lang niet zo slecht deden binnen de context van de pulpcinema en de daarmee gepaarde algemene kwaliteit.
Twee aspecten vormen de hoofdattractie van deze film: gore en humor. De gore vond ik uitstekend, met zelfs enkele van de meest smerige zaken die ik al ben tegengekomen in de wereld van de horrorfilm. Vooral de tweede moord vond ik wansmakelijk, wanneer de moordenaar de schedel van de vrouw in stukken hakt en blijft rondwroeten in de hersens, en er zelfs op een gegeven moment een oog inpropt en terug uithaalt...het feit dat dit shot zo lang aangehouden bleef en zo "plastisch" uitgebeeld werd, maakt het erg effectief wat mij betreft.. Ook de scènes met het strijkijzer, de frituurpan en de uitschakeling van de moordenaar (al was dit in wezen eigenlijk erg knullig-komisch uitgevoerd) bevatten wansmakelijke taferelen die hun effect niet missen. Erg sterk!
Maar misschien nóg beter was de geschifte humor die in deze film zit, gaande van één of andere halvegare die fruit zit te pletten aan de toog van een stripteasebar tot de legendarische scène met de glaasjes melk en chocolademelk die tegen elkaar geklonken worden. Ook het einde van de film is hilarisch: de absolute niet-ontzetting van de privé-detective wanneer de moordenaar zich te pletter stort en overreden wordt door een wagen, die er droogweg een grapje over maakt tot en met zijn uiteenzetting van de manier waarop hij het mysterie ontrafelde ("And then she threatened me with some sort of gesture that only a female wrestler would use"...BRILJANT!). Ook zit de film vol pittige one-liners en tal van andere komische scènes.
The Gore Gore Girls is absoluut pulpcinema van het betere soort. Een film die slecht is, maar schittert in al zijn ranzige glorie zonder te vervelen. En dat is een prima verdienste, wat ervoor zorgt dat de film toch nog een mooie 3,5* krijgt.
the prowler
Leuke horror trash uit de vroege 70's. Dit is zo een van die films waarin we al de beginselen van de latere slasher te zien krijgen. Ook zien we ook hier duidelijk giallo-invloeden (bv de zwarte handschoentjes, en een hele resem verdachten).
Het gore in de film is ook wel ok. Het gaat er bij momenten wel erg brutaal aan toe, erg vrouwvriendelijk is de film nu eenmaal niet. Een gezicht tot moes slaan tegen een spiegel, het afsnijden van tepels en een hoofd in een frituurpan onderdompelen zijn een paar van de gore scenes die we in deze film kunnen verwachten.
Buiten de soms extreem harde en gore scenes is deze film toch wel redelijk komisch (of een poging daartoe). Abe Gentry en zijn vrouwelijke sidekick miss Weston (die het wel alletwee aardig deden in de film) zijn soms bewust of onbewust hilarisch. Ook de compleet van de pot gerukte dialogen toverden soms wel een glimlach bij mij naarboven. Je moet deze film zeker niet serieus nemen want dit was duidelijk verre van de bedoeling van deze film. Getuige daarvan is bv die slotscene tss Gentry en Weston.
Ik had zeer weinig verwacht van deze film maar hij heeft me toch aardig verrast. Zeer geslaagde trash / pulp die ik graag 3,5* geef
FillumGek
De score die ik geef is volledig toegewijd aan de uitstekende gore. De bodycount is niet zo hoog, maar aan creativiteit geen gebrek. De moorden zijn extreem grof, maar ook hilarisch in hun overdrevenheid. Dikke thumbs up voor de goede make-up. De enige reden dat ik deze trash toch uitzit.
Want voor de rest is The Gore Gore Girls gewoon slecht. Een film vol lelijke wijven die veel te lange stripacts opvoeren bijgestaan door immens irritante circusmuziek dat ook nog eens tot in den treuren wordt herhaald. He-le-maal gestoord word je op een gegeven moment. De geluidsband is sowieso niet veel soeps helaas.
Het slappe acteerwerk maken de saaie personages niet sterker. De eindmoord was ook belachelijk, en dat die speurneus in de vorm van een interview nog even zijn vondsten aan het publiek uitlegt is te slecht voor woorden.
Richard_Voorhees
De gore is nog van best degelijke kwaliteit en de moordenaar gaat lekker ranzig te werk. Dit is meteen ook een van de beste punten uit deze film.
Verder gaat het Frank Kress wel erg gemakkelijk af als een door de Globe (een krant) ingehuurde detective.
Zo zij haast alle getuigen wel bereid om tegen betaling een praatje met hem te maken. Daarnaast is hij de incompetente politieagenten altijd een paar stappen voor. Wel droog dat de lompe rechercheur alles van hem aanneemt en dan net doet of het zijn idee was.
Helaas halen de ietwat saaie dialogen met de getuigen of andere aanwezigen in de striptent de vaart er wat uit. Ook de vele stripscenes zorgen niet bepaald voor een geslaagde aanvulling.
Mede hierdoor moet ik toegeven dat ik dit zo'n beetje de minste Lewis vind die ik tot nu toe gezien heb. In zijn andere films is de humor door het "so bad it's good" gehalte wat beter.
De bijzonder slechte muziekkeuzes zijn nog wel leuk, maar dat kan ook gezegd worden over zijn andere werk.
Shaky
Ontzettend foute gore film die af toe lekker ranzig is, maar voor het overgrote deel bestaat uit willekeurige, niets toevoegende scenes. De soundtracks is rampzalig en de 'grand finale' hilarisch slecht. Echt een 'zo slecht dat het leuk is' film. 3 sterren.
alexspyforever
Herschell Gordon Lewis, ik ga hem geen genie noemen, maar het is toch wel opvallend dat zijn films me wel kunnen charmeren en de meeste andere gore en slasher films niet. Misschien heeft het wel met de luchtige aanpak van deze regisseur te maken. Niet dat de meeste slashers zichzelf zo ernstig nemen, maar ik heb gemerkt dat de typische slasher wordt gevuld en voorafgegaan door activiteiten en onzin waar ik geen boodschap aan heb. Dan weet deze film met de tijd die tussen de moorden zit veel leuker om te gaan. De humor is ook nooit overdreven, maar ik hield wel van de aparte (beetje droge humorist) aanpak van die privé-detective. Er komt nogal wat naakt in voor, maar deze keer is dat niet zo vreemd want verschillende scènes spelen zich af in een stripclub. Dat is nog wat anders dan die flauwe naakte zwem- en vrijpartijtjes van die hitsige tieners. Prima gore ook.
Woland
Aan de ene kant een typische Herschell Gordon Lewis film, maar toch viel het me best wel tegen. Het verhaal is vrij simpel: we hebben een moordenaar die het gemunt heeft op (lelijke) stripteasedanseressen. Het laat zich raden hoe de film zich ongeveer ontwikkelt: we zien een stripteasescene, een moord met een goeie portie gore, een slecht geacteerd politieonderzoek, een stripteasescene, een moord, een stukje politieonderzoek, enzovoort enzovoort. De moorden en bijbehorende gore zijn nog wel aardig en hoewel een beetje nep wel lekker smerig, maar de rest van de film is behoorlijk saai. Abraham Gentry is een vreselijk irritante detective, het onderzoek heeft geen enkele vorm van sfeer of spanning, het verhaal is een prul, de acteurs zijn verschrikkelijk, en behalve de moorden zelf heb ik me stierlijk lopen vervelen.
mrklm
Een prutswerkje met totaal misplaatste grappen en even onzinnige als walgelijke gore. De film bestaat uit drie elementen: Go-Go Girls die een striptease doen (op verschrikkelijke rockmuziek), Go-Go Girls die worden afgemaakt door een maniak en detective Frank Kress, die op wel erg luchtige (en belachelijke) manier de moorden onderzoekt. Zeer slecht belicht, zeer slecht geacteerd (let vooral op een aanval van hysterie tegen het einde van de film bij de ontdekking van twee lichamen) en de effecten slaan helemaal nergens op. Aanstootgevend is het wel, maar eng is het totaal niet.
joolstein
Niemand zal de films van Herschel Gordon Lewis ooit verwarren met hogere kunst; 'The Gore Gore Girls' vormt daar ook geen uitzondering op! Het is low-budget Schlock, ontworpen voor de drive-in en gevuld met felrood nepbloed en een paar ontblote borsten. Nuance? Subtiliteit? Dat is niet aan H.G. Lewis besteed! Goede smaak kan samen met verwachtingen het raam uit worden gesmeten. En toch, bezitten zijn film iets...
Deze film opent met dat stripster Suzy Cream, door een onzichtbare zwart-gehandschoende aanvaller, met haar gezicht herhaaldelijk tegen een spiegel wordt geslagen. Tevens wordt er in de film getracht om gebruik te maken van schaduwen, en is er voor het subgenre gebruikelijke wending. Hiermee lijkt mij dat H.G. Lewis een eigen versie van de Italiaanse Giallo wilde maken. Maar dan wel met de voor Lewis bekende bloederige Gore en humor.
Doordat de film zich in en rond een nachtclub afspeelt, kon H.G. Lewis ook zijn andere specialiteit; Nudity's aan de film toevoegen. Een groot gedeelte van de film bestaat dan ook uit er niets toedoende stripteases. Ach, als erin een andere scene bij een slachtoffer de tepels worden afgesneden, en er dan uit de ene borst gewone melk terwijl uit de andere chocolademelk in een glas wordt opgevangen, maakt dat weer heel wat goed. De 'Gore Gore Girls' vind ik niet de beste film van Lewis, en de term 'best' wordt in deze context subjectief gebruikt. Als je Herschel Gordon Lewis andere films leuk vindt, zal je hier van genieten. Als je zijn andere werk al erg vindt, is dit bij deze niet anders. Zo simpel is het!
wibro
De eerste film van H.G. Lewis die ik bekeken heb en ik kan hier zeer kort over zijn: Ik vond dit tig keer niks. De afbeelding zegt eigenlijk al voldoende waarom. Gezichten die aan gort werden gehakt of geroosterd werden, konten die aan flarden werden geslagen. Tja, moet ik nog verder gaan? Niets dan smakeloosheid dat je te zien kreeg en die naaktheid stelde eigenlijk weinig voor, van volledig naakt was absoluut geen sprake. Maar ja, zo mooi waren die opgedirkte dames ook weer niet, dus ik heb eigenlijk niet veel gemist. Aan het belabberde acteerwerk zal ik het verder trouwens maar niet hebben. Maar .... ondanks dat ik dit verder een waardeloze film vond wil ik deze regisseur toch nog een kans geven met The Wizard of Gore. Misschien dat die beter is dan deze bagger.
VanRippestein
Dit soort films zijn altijd genieten. Goed vieze gore (gore hoeft niet persé realistisch te zijn om vies te zijn), Een stel "acteurs" die de bewust en onbewust van een dosis humor voorzien, en gare gogodansjes, uitgevoerd door mensen die lijken voor het eerst te dansen. En een politie onderzoek dat zo slecht wordt uitgevoerd dat je bijna niet eens merkt dat het een onderzoek is. Ja, dit is leuk. Op naar Blood Feast!
UmbraVitae
Oohnee deze, die staat hier ook nog ergens tussen m'n vreemde dvd collectie (die echt gestopt is met groeien, mede door het streamen en vod, sinds 10-12j, ergens zonde, mr is evenzeer met muziek). Vond deze hilarisch, ook da deuntje bij het 'dans-showke', moest hier destijds met een vriendin mee gieren
Lekker foute gore ook, das toch gewoon top entertainment en moet je nergens au sérieux nemen.
"The Gore Gore Girls’" (geweldige titel) lag al enige tijd bij mij op de plank en werd me destijds aanbevolen door "alexspyforever" tijdens de "Top 300 Horrorfilms". Vanwege vakantie en uitstel (door andere films) was ik er nog niet aan toe gekomen om hem te bekijken, tot gisteravond.
In dit verhaal draait het om een gemene moordenaar die met een verwrongen gevoel voor humor de meisjes / strippers van stripteasebar "Tops and Bottums" afslacht. Terwijl het dodental stijgt, werkt de jonge verslaggeefster Nancy Weston (Amy Farrell) samen met de onaangename maar keurige privédetective Abraham Gentry (Frank Kress) om de zaak op te lossen. Wie zou degene kunnen zijn die gehakt maakt van de gezichten van deze mooie meisjes ?
Hoewel deze film betiteld staat als een pure Horror film is het meer een Horror / Komedie film, want de film blinkt uit in zijn overvloed aan "sleazy" en "over-the-top" onrealistisch goor momenten en dat in combinatie met droge en flauwe humor en onnozele dialogen, zoals die van barman Barney (Ray Sager) van de stripteasebar die op een gegeven moment zegt (als hij gaat praten met Abraham):
"Hey, Charlie, take over for me. I gotta take a shit."
En op een gegeven moment roept dan die Charlie tegen hem:
"Hey, Barney, you done with that shit, yet ?"
De opening van de film zet gelijk de toon voor de rest van de film, want daarin wordt namelijk de eerste stripper, te weten Suzie Creampuff (Jackie Kroeger), vermoord. Ze staat zich klaar te maken voor een spiegel, voordat handen met zwarte handschoenen haar gezicht verschillende keren in de spiegel duwt. Het is goed, maar het wordt veel, veel beter. Het volgende slachtoffer is namelijk stripper Candy Cane (Lena Bousman), een meisje dat we weer ontmoeten voor de spiegel waar ze naar zichzelf staart en haar lichaam streelt (we zien dan ook haar borstjes) en kauwgom knalt. We zien dan weer een zwarte handschoen, die dit keer een houten hamer vast heeft en daarmee wordt het meisje in eerste instantie neergeslagen. Ze krijgt daarna eigenlijk de ergste ondergang van allemaal, waarbij haar gezicht met een hakmes aan gruzelementen wordt gehakt. Als de moordenaar klaar is, ziet haar gezicht er niet meer uit als een gezicht, vooral niet als de moordenaar zijn / haar handen er helemaal in steekt en dingen uit elkaar trekt zoals haar oogbollen.
Dit is overigens niet de beste dood (wel de goorste) in deze film, want dat komt op conto van stripper Lola Prize (Nora Alexis), die het volgende slachtoffer wordt. Als ze namelijk naar de koelkast loopt (draagt dan een doorzichtige BH van plastic, waardoor haar borsten te zien zijn) en daar willekeurig een komkommer uithaalt (om te eten of ter vermaak
), wordt haar keel doorgesneden met een mes (uiteraard zien we dan weer de zwarte handschoenen) en wordt ze gebogen over een keukentafel gelegd, waarbij haar zwarte slipje naar beneden getrokken wordt. Dan slaat de moordenaar de billen van het arme meisje bloederig met een houten vleeshamer (dat is tegelijkertijd verbazingwekkend en gruwelijk om te zien), waarna de moordenaar een beetje zout en peper op haar vers mals achterwerk strooit. Daarna worden ook nog de ogenbollen uit haar gezicht getrokken (o.a. met een vleesvork, die daarna in een oogkas wordt gestoken) en fijn geknepen.
Kort na deze verbijsterende scène worden we bijna onmiddellijk in een andere moord scène gegooid die misschien wel de meest hilarische was. Deze scène bevat namelijk een meid (Menda MacPhail) die frietjes aan het bakken is tijdens het strijken, en tijdens het strijken wordt dan haar keel doorgesneden met een mes (wederom zijn dan de zwarte handschoenen te zien) en krijgt en ze het strijkijzer in haar gezicht geduwd. Daarna worden haar tepels met een schaar afgeknipt en uit één van haar borsten schiet dan een stroom witte melk en uit de andere spuit chocolademelk en deze melk werd opgevangen in twee champagneglazen. De scène is dan nog niet afgelopen, want de kamergenote (Corlee Bew) van het meisje komt dan binnen en haar gezicht wordt dan langdurig in het kokende frietvet geduwd.
Dat was dan tevens de laatste moord die de moordenaar pleegde, want het volgende slachtoffer is de moordenaar zelf als deze ontmaskerd wordt en vlucht en daarbij op de straat valt (beter gezegd iemand laat hem / haar struikelen). Daarna rijdt een auto over zijn / haar hoofd, die dan als een rijpe pompoen uit elkaar spat. Opzicht was dat best komisch, maar nog komischer was wat Abraham er daarna nog over zegt tegen verslaggeefster Nancy, namelijk.
"Hers is the saddest story of all. She lost her face three times. First with her wrestling fans, then with her striptease patrons. And finally, between a layer of concrete and the wheel of a car. She did go out in style though.It was a new car."
Het verhaal van de "The Gore Gore Girls" stelt opzicht niet zoveel voor (het oogt ook allemaal zeer goedkoop), maar het is wel vermakelijk (ook valt er hier en daar wat naaktheid te zien in de vorm van borsten en billen van de strippers, die helaas niet de mooiste zijn) en de cast levert daarbij een grote bijdrage. Vooral Frank Kress in de rol van Abraham Gentry steelt de show. Zijn karakter is ongelooflijk onaangenaam, maar hij doet het zo onaangenaam en leuk (o.a. als hij in de camera tegen de kijker praat), dat ik regelmatig om hem moest lachen. Hij heeft ook smetvrees (hij gebruikt ook een soort van wandelstok i.p.v. zijn handen) en dat levert leuke situaties op met serveerster Marlene (Hedda Lubin), die hem niet moet en andersom geldt dat ook, in de stripteasebar die uiteindelijk ook de moordenaar blijkt te zijn (ze was namelijk jaloers op de andere strippers, omdat haar lichaam en gezicht verminkt / verbrandt is geraakt en ze het werk van stripper niet meer kon uitvoeren). Met name als ze elkaar voor het eerst zien en Abraham een drankje besteld en zegt:
"I'll have a bottle of tonic water. In a clean glass."
Als serveerster Marlene dan op een gegeven moment het drankje komt brengen, zegt ze tegen hem:
"Sorry it took so long, but we borrowed your glass as a bottle opener."
En als ze elkaar naderhand weer tegenkomen aan de bar, zegt Marlene tegen hem:
"Well, if it isn't Miss Glamour. If I would have known you were coming, Mr. Clean, I would have bought a bottle of Pepto-Bismol for you and a bottle of disinfectant for me."
Amy Farrell (van haar valt er eigenlijk geen naaktheid te zien, alleen zie je door de panty's die ze draagt wat van haar billen en schaamstreek en dat als ze wordt aangevallen door de moordenaar) in de rol van Nancy Weston is zelf ook best grappig en vooral in de scènes waarin ze dronken wordt gevoerd door Abraham, die steeds voor haar een drankje (een "Zombie") bestelt in een groot glas en waar o.a. vier "shots" of tequila inzitten. Verder was de eigenaar van de stripteasebar, te weten Marzdone Mobilie (Henny Youngman), ook best geinig en hij organiseert ook een striptease wedstrijd (daarin is ook de roodharige amateur stripster Ramona Mona te zien die de mooiste en grootste borsten had), waarbij 1000 dollar te winnen valt, die gewonnen wordt door Nancy (die dan inmiddels dronken is). En als laatste is er nog iemand met een Vietnam verleden, te weten Grout (Ray Sager), die aan de bar zit en die gezichten op groenten en fruit tekent, voordat hij ze met zijn vuist aan stukken slaat. Over hem zegt barman Barney ook het volgende tegen Abraham die Grout als een verdachte ziet.
"What I do know is that he's an ex-Marine and he spent a lot of time in Vietnam. Now, he was really crazy. You know what he used to do ? He hated them gooks so much that he used to go through the rice paddies after the battles were over and he'd start busting in the heads of the dead bodies."
Als Abraham dan zegt "What about the squashes and tomatoes ?", zegt de barman:
"Oh, that, he says he does it to relieve tension, and bring back fond memories."
En verder is er nog iemand van de politie, te weten Lt. Anderson (Russ Badger), die regelmatig voor schut en op het verkeerde spoor wordt gezet door Abraham en dat was ook best komisch om te zien.
Na het einde als de moordenaar ontmaskerd is geworden, is de film nog niet afgelopen, want daarna zien we nog eventjes Abraham en Nancy in beeld en als ze eindelijk op het punt staan om met elkaar te vrijen, kijken ze samen in de camera en zegt Abraham:
"You've seen enough.".
En dan sluit hij letterlijk het gordijn voor de camera, waarna de film na 84 minuten is afgelopen. Al met al heb ik me best goed vermaakt met deze "low-budget" Horror / Komedie film van regisseur Herschell Gordon Lewis (" The Gore Gore Girls" is mijn eerste film welke ik van hem gezien heb), waarin o.a. tepels worden afgeknipt, gezichten worden gefrituurd en billen malser worden geslagen. Kortom een hoop smerigheid vermengd met leuke humor en hier en daar ook wat naaktheid in de vorm van borsten en billen.

'The Hunger Games: The Ballad of Songbirds and Snakes' weg bij Netflix en nu een succes op Videoland

Goed beoordeelde dramaserie 'Rivals' krijgt een tweede seizoen dit jaar: wat weten we erover?

HBO Max-kijkers vol lof over eerste aflevering 'A Knight of the Seven Kingdoms'

Netflix breidt komend jaar het Koreaanse aanbod flink uit

Milano Odia: La Polizia Non Può Sparare
Actie / Misdaad, 1974