• 9.372.610 stemmen

A Perfect Stranger (1994)

Drama / Romantiek | 110 minuten

Genre: Drama / Romantiek

Alternatieve titel: Danielle Steel's 'A Perfect Stranger'

Geregisseerd door: Michael Miller

Met onder meer: Robert Urich, Stacy Haiduk en Darren McGavin

Plot A Perfect Stranger

De jonge en beeldschone Raphaella Phillips is getrouwd met de veel oudere, rijke en invloedrijke diplomaat John Henry. Raphaella en John zijn dolgelukkig met elkaar tot het moment dat John een beroerte krijgt. Hierdoor kan hij haast niets meer en heeft niet lang meer te leven. Raphaella is ontroostbaar en voelt zich vreselijk alleen. Na verloop van tijd ontmoet ze de charmante Alex Hale, die in sombere tijden voor haar klaarstaat. Raphaella wordt verliefd op Alex, maar ze wil haar man trouw blijven en besluit om een einde aan de relatie met Alex te maken. Wanneer de sympathieke John Henry er echter achter komt dat zijn vrouw en de jonge Alex een relatie hebben, reageert hij niet jaloers. Integendeel, hij realiseert zich dat Alex zijn vrouw liefde kan geven als hij er niet meer is en maakt een geheime afspraak met Alex.

Raphaëlla Phillips

John Henry Phillips

Charlotte Brandon

avatar van stinissen

Geef deze film de voordeel van de twijfel en je zult er geen spijt van hebben.

Met wederom een glansrol van de onlangs overleden Ulrich.

avatar van mikoz

mikoz

De danielle steel die ik het meest heb zien langskomen op woensdagavond.

Een van de 2 die ik gekeken heb.

Dit was nog de beste en geef ik 3*

Maar normaal gesproken kijk ik liever wat anders

avatar van soom

soom

Mooie film. Stacy Haiduk vond ik echt minder. Haar man heeft ook de belangrijkste rol.

avatar van iivan

iivan

deze word toch verfilmd met bruce willis in 1 van de hoofdrollen?

of zie ik dat nou verkeerd op IMDB

avatar van matthijs_013

matthijs_013

Gekeken voor Holly Marie combs in mijn Charmed periode. Ik houd niet van Danielle Steele en het plot was ook veel te saai.

avatar van ekoc

ekoc

Die film vind ik niks mis ermee, mooie film. maar kreeg ik kippenvel :S

avatar van charlottecharmed

charlottecharmed

komt holly marie combs er veel in??

speelt amanda in de film ?,

avatar van Moviestar1979

Moviestar1979

Een standaard romantische dramafilm, die het vooral op een regenachtige woensdagavond goed deed op de Nederlandse televisies.

Een mooie hoofdrol voor Robert Urich, die helaas in 2002 op 55-jarige leeftijd overleed. Met destijds een beeldschone Stacy Haiduk, en een jonge Holly Marie Combs. Zij werd in 1995 genomineerd voor een Young Artist Award, en zou later in nog wat andere TV-films en series verschijnen. De cast wordt o.a. uitgebreid met George R. Robertson. Hij is met name beter bekend als Chief Hurst uit Police Academy (1984).

3,0 *

avatar van Zoevene