Cutaway (2000)
Geregisseerd door: Guy Manos
Met onder meer: Tom Berenger, Stephen Baldwin en Dennis Rodman
Gesproken taal: Engels, Duits en Portugees
Plot Cutaway
Een agent verdenkt een groep parachutisten van drugssmokkel. Om bewijzen te verzamelen gaat hij 'undercover' en weet een plaats binnen de groep te veroveren. Al gauw wordt hij gegrepen door de kick van sport. Als hij dan ook nog eens verliefd wordt op een van de leden, moet hij kiezen tussen de wet en zijn nieuwe levensstijl.
Red Line
Delmira
T®inity
Die zit er niet in...
donnie B.
Het verhaal is redelijk standaard, maar spectaculaire beelden/stunts vd skydivers! Alleen daarom al de moeite waard!
donnie B.
man ,zijn toch mooie beelden om te zien..?? net als in 'Drop Zone' zeg maar.
sn@ke
- 2077 berichten
Uiterst vermakelijke actieprent. Cutaway is wat the fast and the furious is voor autofreaks , voor skydivers. Het verhaal is dan ook ver het zelfde als bij fast en furious : undercovercop die na een tijd moeite heeft met het onderscheiden van goed en kwaad. Cutaway is niet bijster origineel ofzo maar uiterst vakkundig gemaakt. De skydive- scenes brengen ons duizelingwekkende stunts die je gezien moet hebben. De cast is erg redelijk. Berrenger is "de man" voor een rol als dit , Rodman heeft een erg aardige bijrol. De hoofdacteur is Baldwin , een voor mij vrij waardeloos acteur. OOk hier bewijst hij dat. Erg raar dat de regisseur met een voor de rest toch A- cast , gekozen heeft voor een B - acteurtje om de hoofdrol te vertolken. Ik heb genoten van de stunts , het verhaal en de hele sfeer van de film.
dikke 7/10
jeroentjuh
Mooie film, mooi verhaal en mooie stunts. De film is zeker de moeite waard.
CAPIpsv
bijna gelijk aan drop zone met wesley snipes, en niet mooier en niet stommer.
een 2,5#
jaspertje3
redelijke film, Baldwin sucks zoals altijd. Best vermaakt dit middagje met deze film.
2,5 ster
xenne
het grootste gedeelte van de film is skydiving en de trainingen daarvoor, met erg veel herhaling. het drugsmokkel verhaal is erg dun en wordt ook niet deftig uitgewerkt, uiteindelijk draait deze film alleen maar om skydiving... enkel kijken als je dat graag doet/ziet ... 2
Mooie film, mooi verhaal en mooie stunts. De film is zeker de moeite waard.
redelijk niet super actie gaat acteren ook
veron35
Ooit lang geleden op tv gezien. Toen vond ik hem wel goed. Ik weet er niet heel veel meer van.
RedLine
Blijf een goede film maar ik heb het gevoeg dat ze hier meer uit konden halen.
wiesthebiest
erg leuke film alleen je ziet dat ze op het einde geen tijd meer hadden om het aftemaken dus gingen ze maar afraffelen dat is jammer maar verder goede en leuke film
Jazzthieve
Bij verre de meest "skydive centric" film die er is. Als je interesse hebt in de sport of je bent een actief beoefenaar er is geen enkel film die de sport zoveel screen time en aandacht schenkt. Het plot is behoorlijk simplistisch en niet bijzonder boeiend. De skydive scenes daarentegen, vooral naar het einde toe, zijn behoorlijk indrukwekkend. Best wel een vermakelijke film als je van skydiven houdt, zoek je iets anders in de film dan is deze niet voor jou.
Supernatural
Net gezien.wel een leuke film.niet geweldig,maar zeker niet slecht.prima cast verders.redelijk verhaal.best vermakelijke film.

'Hacksaw Ridge' van Mel Gibson wordt vanavond uitgezonden op televisie

If These Walls Could Talk
Drama, 1996

Me Myself I
Komedie / Romantiek, 1999
miami, floridafbivliegtuigparachuteundercover agentparachuting onafhankelijke filmskydiving drugsillegale drugstrack down