• 9.372.317 stemmen

Genre: Horror

Geregisseerd door: Josh Olson

Met onder meer: Zach Galligan, Lisa Ann Hadley en Amy Jo Johnson

Plot Infested

De tragische dood van een man herenigt een groep jeugdvrienden. Ze brengen het weekend samen door in een vakantiehuisje. Wat ze echter niet beseffen, is dat er een reusachtige zwerm vliegen rondom het huis circuleert. De insecten nestelen zich in het lichaam van hun slachtoffers en maken er agressieve zombies van. Als ratten in de val proberen de vrienden een uitweg te vinden.

MaTtIeBoY

Is er dan niemand die deze film gezien heeft???????

Hij is best wel spannend maar ook erg fantasierijk maar er zitten ook erg grappige stukjes in.Geslaagde mix van horror en komedie dus die van mij **** welverdiende sterren krijgt.!!!!!!

avatar van raijmmar

raijmmar

Een flauwe vliegen film.

avatar van Sparkle

Sparkle

Ik heb de film gezien. Als ik nu in de videotheek ben en zie dat de film verhuurd is, denk ik van: "Weer iemand die bedrogen thuiskomt."

avatar van streeter

streeter

De enige reden dat ik deze film heb gekeken was omdat Zach Galligan erin speelde, en omdat ik hem hoorde te interviewen kort erna, zodat ik hem kon zeggen dat ik z'n nieuwste film heb gezien.

Om eerlijk te zeggen, als je in de videotheek loopt en je besluit om deze film te huren, dan heb je het ook verdient. Je kunt precies aan de hoes zien dat het een stomme direct-to-video B-film is.

avatar van Sparkle

Sparkle

streeter schreef:

Je kunt precies aan de hoes zien dat het een stomme direct-to-video B-film is.

Daar heb je wel gelijk in; maar af en toe kan zo'n B-film best wel amusant zijn. Dit is zelfs voor een B-film (van deze tijd dan, Killer Tomatoes era is al een tijdje achter ons) uiterst matig tot slecht. Of was het mijn ijdele hoop om dingske van Star Trek Voyager in iets betere films te zien...

MaTtIeBoY

Ik verander deze film in *** sterren.Voor 4 sterren toch te min.

avatar van natje

natje

ik vond het op zich wel grappig maar ik had er toch meer van verwacht. dit is geen B-film, eerder een C-film.

avatar van TVGids

TVGids

Idd. Soms wel grappige stukjes maar het sloeg helemaal nergens op. ** sterren

avatar van sash!

sash!

my god wat was dat....................... superslecht ben echt beschaamd dat ik dit heb gehuurd. Sloeg helemaal nergens op superslechte effecten slecht scenario kortom bagger 0,5*

avatar van extasis

extasis

whahaha wat een absolute rip-off, afrader absoluut! mega crappy effecten en mijn kleine broertje kan nog beter acteren!!niet normaal gewoon....

dat zoiets geproduceerd word zeg....

0.5 is nog ruim cijfer

avatar van Halcyon

Halcyon

Dat anno 2002 nog zulke gedrochten geproduceerd werden is werkelijk te gek voor woorden...een regelrechte schande is het!

Deze film gaat op wellicht elk vlak de mist in. De acteerprestaties zijn echt zielig en de gecomputeriseerde effecten zijn ronduit lachwekkend. Let vooral op de "ontploffingen", of wat daarvoor moet doorgaan. Het enige waar ik nog een goed woordje voor over heb zijn de enkele gore-momenten aan het begin van de film.

Ik vraag me echt af waar die 1 miljoen dollar voor de productie naartoe is gegaan...

avatar van Halcyon

Halcyon

extasis schreef:

dat zoiets geproduceerd word zeg....

0.5 is nog ruim cijfer

Jij hebt de film niet eens uitgekeken en terecht overigens!

avatar van speedy23

speedy23

Halcyon schreef:

Jij hebt de film niet eens uitgekeken en terecht overigens!

Ik wel. Op een bepaald ogenblik wordt het zo slecht dat het ietwat leuk begint te worden. Ik lag al in bed, en mijn vrouw vroeg op een bepaald ogenblik waarom ik lachte. En dat met een horrorfilm.

avatar van xenne

xenne

deze film is idd lachwekkend slecht, ik denk dat het ook wel de bedoeling was van de makers van een soort parodie/satire te maken (want met zo'n scenario kom je anders toch gewoon niet op de proppen?) ... toch vond ik hem niet echt vermakelijk .... waarschijnlijk zo'n filmpje dat je niet nuchter mag bekijken (Jan Verheyen had er nog voor gewaarschuwd) ....... 1

avatar van JurassicPark

JurassicPark

1,0. nep filmpje niks aan neppe bijen *kots*

avatar van brucecampbell

brucecampbell

Vreemd, deze heeft toch positieve recensie hier: http://slasherp.nexcess.net/htm/reviews/infested.htm

avatar van martinovitch

martinovitch

Nu ik al deze reacties heb gelezen ga ik ook kijken volgende week donderdag !

Haha ik wil ook is goed lachen !

avatar van syno

syno

ok...voor het deel dat ik deze avond gezien heb van deze film vond ik het....bagger!!!

O M G, de special effects waren gelijk in een tekenfilm.

Dat voor een film van 2002, man man man.

Het verhaal, voor zover ik mee was, trok ook op niets, en de vliegen nog minder.

Voor deze film... 1 ster; wou 2 geven, maar heb me gedacht om de simpele reden dat het een erger soort van low budget film is. De acteurs zeggen me ook niets.

avatar van martinovitch

martinovitch

Ik heb de film gisteren gekeken. ik vond het mega slecht ik had het zelfs zo slecht nog niet verwacht maar echt dit kan toch niet zombies die overdag rondlopen verhoudingen die niet kloppen. Vliegen die zo nep zijn als maar kan. enzo voort. 0.5 voor de moeite !

avatar van FillumGek

FillumGek

Na een half uur vroeg ik me af waar Seth Green bleef. Die marihuana-telers had ik ook nog steeds niet voorbij zien komen en de boosdoeners hier waren geen teken, maar vliegen. Na nogmaals gekeken te hebben viel het kwartje. Ik had deze film te pakken terwijl ik zocht naar Infested (1993). Het angstzweet brak uit.

Ik mag hopen dat de scriptwriter is ontslagen na het schrijven van dit rampzalige verhaal. Je kunt toch niet serieus iets over boze vliegen neerkalken en verwachten dat je goud in handen hebt? Deze gevleugelde creeps nemen bezit van mensen waardoor ze als zombies aan het moorden slaan. Met een dergelijk verhaal en budget is het slimmer om de boel niet al te serieus te brengen, maar wil Olson wel. Er is geen ruimte voor zelfspot, maar alleen bittere ernst. Werkelijk belachelijk.

Het acteerwerk is bedroevend, maar geinig om Galligan uit Gremlins en roze Power Ranger Kimberly weer eens te zien. Allicht weten zij de film niet te redden die van het ene onlogische moment naar het andere springt. Wat is er met die gast die zijn been breekt doordat hij uit een auto valt? En waarom transfereren de vliegen alleen van het ene naar het andere lichaam als ze op een meter afstand staan? Waarom kunnen ze niet tegen licht? Zijn het vampiervliegen? Even later fladderen ze overigens vrolijk rond in de volle zon, maar who cares moet Olson gedacht hebben. Als het verhaal maar goed is!

Logisch dat ook de special effects tegenvallen, of schrijnend slecht is misschien beter omschreven. Eén vlieg op je scherm ziet er nog goed uit, maar wanneer er duizenden door het beeld zoemen lijkt het alsof je wordt doodgegooid met konijnenkeutels. Hoe ze van formatie veranderen doet eerder denken aan een tekenfilm. Die explosie op het laatst is vermoedelijk gekopieerd uit een Super Nintendo spel. Alleen de gore en wat wonden zagen er relatief aardig uit.

Toch zonde dat ik deze nu heb gezien in plaats van de 1993-versie, want ik heb meteen m'n buik vol van insecten. Een gedrocht is het.

avatar van Vascago

Vascago

Wat een achterlijke kutfilm. Het feit dat ze het zo serieus proberen te brengen maakt het extra erg.