• 9.377.445 stemmen

Alternatieve titel: World-Breaker

Geregisseerd door: Brad Anderson

Met onder meer: Luke Evans, Billie Boullet en Milla Jovovich

Plot Worldbreaker

Het is al vijf jaar geleden dat een scheur de komst van buitenaardse wezens uit een andere dimensie heeft veroorzaakt. Sindsdien is het voor de mens een voortdurende strijd om uitroeiing te voorkomen. De jonge Willa en haar vader houden zich op een eiland op, waar Willa voorbereid wordt op haar overleving. De twee komen echter tot het besef dat een veilige plek op Aarde tot het verleden behoort.

logo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm still

avatar van schumacher

schumacher

Was te verwachten dat dit weer zo een b-film zou zijn.

avatar van stinissen

Ze worden er niet beter op.

avatar van joolstein

joolstein

Gewoon oké, niet heel bijzonder maar niet elke film kan hoogstaand zijn maar dit was nog wel een oké post-apocalyptische survivalthriller. Zoals ze ook wel eens noemen een "opvuller". De film richt zich meer op overleven dan op het vechten tegen monsters of 'hybriden'.Tja…ze hebben er echter ook een open einde aan gegeven...en dat trekken veel kijkers niet! Waarschijnlijk ook met de bedoeling dat er ooit eens een vervolg kan komen. Als het inderdaad als cliffhanger was bedoeld, dan was dat niet zo handig. En eerlijk gezegd was wat meer Milla Jovovich ook prettiger geweest! Echter zou wel willen dat elke B-film er zo uit zag! Ach misschien heeft de film niet het grote budget om de film beter te maken, maar met de acteurs die erin spelen, de degelijke special effects en een niet onaardig plot, doet hij het verder prima. Gewoon prima doorsnee film.

avatar van imagic

imagic

Ik had het gevoel dat ik naar een film zat te kijken die gemaakt is omdat ze een film wilden maken, ongeacht wat. Het einde is helemaal verschrikkelijk en veel te toevallig.

ik zal anderhalve ster geven voor de moeite.