• 9.374.065 stemmen

Madea's Destination Wedding (2025)

Komedie | 102 minuten

Genre: Komedie

Geregisseerd door: Tyler Perry

Met onder meer: Tyler Perry, Cassi Davis en David Mann

• Netflix Bekijk via Netflix

Plot Madea's Destination Wedding

"They trippin'."

Madea's achterachternicht, Tiffany, stelt haar nieuwe vriend, Zavier, voor aan haar familie en vertelt hen het schokkende nieuws: het stel gaat over twee weken trouwen en iedereen is uitgenodigd voor hun bruiloft op de Bahama's. Hoewel haar moeder, Debrah, alles onder controle lijkt te hebben, raakt de vakantie in een turbulente bui. Madea is er nog niet klaar voor om het land te verlaten; Brian keurt de overhaaste bruiloft van zijn dochter en haar onvolwassen verloofde af; Tiffany begint aan Zavier te twijfelen; en Debrah gedraagt ​​zich vreemd. De hele bruiloft klinkt te mooi om waar te zijn.

avatar van stinissen

Vreselijk Tyler Perry is eigenlijk een beetje Jandino....

avatar van schumacher

schumacher

Zeer middelmatige film, paar leuke dingetjes maar teveel geschreeuw.

avatar van OfflineKiller

OfflineKiller

Dun verhaallijntje dit is zo een film die het vooral van zijn humor moet hebben, daar slaagt het voor mij wel in een paar keer goed moeten lachen. Goed voor even snel tussendoor.

avatar van Mr. Chiel

Mr. Chiel

Ik heb eerder twee films met Madea gezien. Het is steeds weinig verhaal, humor in de dialoog en vrij plat en flauw. Dat was deze ook weer. Vermakelijk. Soms grappig. Ook leuk dat de acteurs in de lach schieten en ze het er gewoon in latem. Maar met wat meer budget en verhaal zou dit een tv film overstijgen.

avatar van Movieritch

Movieritch

Doet wat het moet doen

avatar van moviefreak#1

moviefreak#1

Typische Netflix productie waarin Tyler Perry, net als Adam Sandler zo vaak, naar een tropisch eiland afreist met zijn hele vriendenclub en daar een nietszeggende film opneemt terwijl hij lekker op vakantie is op de kosten van Netflix. Puur fastfood.

avatar van Noodless

Noodless

Je moet er van houden, maar Madea's films zijn meestal wel vermakelijk en grappig. Uiteraard vaak platte humor, maar het werkt wel gezien het hele concept rond de drukke familie, de maffe personages en hun onderlinge relaties.

Het gegeven van een trouw op een andere locatie ver weg van hun omgeving is dit keer een prima zet. Heerlijke, knotsgekke taferelen spelen zich af met een vrij hoog tempo. Amusant filmpje, één van de betere uit deze reeks van regisseur Tyler Perry. 7/10

avatar van Sergio Leone

Sergio Leone

Tja.

Anderhalf uur drukte en lawaai met voornamelijk Tyler Perry, al dan niet onder een dikke laag make-up. Het is niet mijn genre, laat dat duidelijk zijn. Dat ik al die andere Madea-films nog niet gezien had, doet er nauwelijks iets toe. Aan mij gaan die alleszins niet besteed zijn, maar de liefhebbers kunnen er hun plezier maar mee hebben.

1,5