• 9.130.637 stemmen

Geregisseerd door: Alex Kendrick

Met onder meer: Aspen Kennedy Wilson, Cameron Arnett en Karen Abercrombie

• meJane Bekijk via meJane

Plot The Forge

De 19-jarige Isaiah Wright leeft voor basketbal en videogames. Een jaar na de middelbare school heeft hij geen baan, geen plannen en geen idee hoe hij een man moet zijn. In onenigheid met zijn alleenstaande moeder Cynthia krijgt Jesaja een ultimatum: opstaan ​​of verhuizen. Jesaja voelt de aantrekkingskracht van zijn vrienden en de druk van zijn moeder en wordt ingehuurd door Moore Fitness, zich niet bewust van de manier waarop de eigenaar zijn leven persoonlijk zal beïnvloeden. Met de gebeden van zijn moeder en onverwachte begeleiding van zijn nieuwe mentor wordt Jesaja gedwongen om met zijn verleden om te gaan, zijn egoïsme op te offeren en te ontdekken hoe God een groter doel met zijn leven zou kunnen hebben.

logo tmdbimage

avatar van Bammetje

Bammetje

Wanneer twee stemmers een 1,0 geven, lijkt me dat niet juist. Zeker gezien de IMDB van rond de 7,0. Om wat tegenwicht te bieden stem ik een 5.0

avatar van schumacher

schumacher

Ppfff zeg.

Het begin vondk goed, die eerste dikke 30 minuten waren goed nog maar erna njah zeg....

Het begon saai en ééntonig te worden & ze gaan helemaal die religieuze toer op, een beetje mag, maar het was all the way en daar hebk het echt niet voor, too much.

Beetje jammer omdat het zo goed begon.

Gemiste kans wat mij betreft.

avatar van Henkietopper

Henkietopper

Geweldige film over hoe je in het leven kan staan met de heer aan je zij en om lief te hebben ook als er tegenslagen zijn top film