• 9.370.299 stemmen

Oorsprong: Nederland

Geregisseerd door: Michael Dudok de Wit

Gesproken taal:

Plot The Aroma of Tea

Een klein rond voorwerp zweeft door een abstracte ruimte vol met inktachtige vormen en smalle doorgangen. Het object moet allerlei obstakels overwinnen voordat het zich een weg uit het labyrint naar de vrijheid kan banen.

avatar van Fisico

Fisico

Er staan een paar shorts van Michael Dudok de Wit op Mubi en deze wil ik graag meepikken. Alleen kon ik hier echt niets mee. Ik denk wel te begrijpen waar de film op doelt met die bolletjes die zich een weg banen doorheen een wirwar van gangetjes, maar filmisch vond ik er bijzonder weinig aan. Ik vond eerlijk gezegd 3 minuten al vrij lang. Flauw.

Fisico schreef:

Je moet het beoordelen als experimenteel werk, maar ik vind het ook wat tegenvallend.

Het is trouwens getekend met thee, vandaar de titel.

Inhoudelijk leek het meer op koffiebonen die hun weg zochten. Wel geinig, voor 3 minuten nog wel te doen vind ik.

avatar van John Milton

John Milton

Father and Daughter is het niet nee, maar met 3 minuutjes en deze muziek? Geen gezeur van JM.

Arcangelo Corelli (de klassieke componist wiens werk je hoort) had ik nooit van gehoord trouwens. Nu ben ik geen absolute kenner, maar toch ook weer niet wereldvreemd op dat vlak. Maar eens meer van opzoeken.