• 9.369.636 stemmen

Met onder meer: Zeb Claessen, Ellen ten Damme en Jamie van Stelten

Gesproken taal: Nederlands

Releasedatum: 31 oktober 2024

Plot Paradijs

De zestienjarige Noah vindt zijn baby op de stoep nadat zijn ex-vriendin vertrekt en wordt daarmee in één klap de volwassen wereld in geslingerd. Volledig in ontkenning van zijn verantwoordelijkheid en om van zijn probleem af te komen, pakt hij de brommer om met zijn zoontje op zoek te gaan naar de moeder. Gaandeweg wordt de zoektocht naar zijn ex een reis naar verbinding en vaderschap.

avatar van Jotil

Jotil (crew bioscoopreleases)

Vanaf 31 oktober 2024 in de bioscoop (September Film Distribution)

avatar van mrklm

mrklm

De 16-jarige Noah [Zeb Claessen] wordt in het diepe gegooid wanneer zijn ex-vriendin hun zoontje Ziggy bij hem voor de deur achterlaat en spoorloos verdwijnt. Noahs moeder [Ellen ten Damme] wordt als voogd aangesteld tot Noah 18 is, maar zij staat erop dat Noah de zorg voor zijn kind zelf op zich neemt. Dit schitterende volwassenwordingsdrama toont zonder sentiment of eureka-moment geleidelijk hoe Noah met vallen en opstaan leert wat het betekent om te zorgen voor een kind en hoe het zijn gedrag en uiteindelijk ook zijn zelfbeeld beïnvloedt. Claessen is een openbaring en Koek mag zich gelukkig prijzen met enkele magische momenten tussen Claessen en de 8 baby’s waarmee hij werkte. Vooral het verblijf in een hotel levert unieke, ontroerende momenten op die niet te regisseren zijn.

avatar van LauraCharlotte

LauraCharlotte

Deze film gekeken omdat hij vorig jaar bij onze buren en in ons dorp (Petten) is opgenomen. Helaas een slappe, trage film die niet echt ergens naartoe gaat. De film blijft een beetje hangen in dezelfde situatie tussen de baby en de hoofdpersoon. De interactie met de baby is goed gedaan maar de hoofdpersoon is niet altijd even overtuigend. Leuk om de beelden uit ons dorp te zien maar verder mis je niets als je deze film niet hebt gezien.

avatar van nijkerkbert

nijkerkbert

Mooi en ingetogen coming-of-age-drama met een prima rol voor Zeb Cleassen.

In het begin is Noah nog een echte puber, maar met de zorg voor baby Ziggy moet hij ineens verantwoordelijkheid nemen. Uit frustratie besluit hij samen met Ziggy op de scooter op zoek te gaan naar zijn ex-vriendin Marije. Wat volgt is een soort van roadmovie waarin gaandeweg de band tussen Noah en Ziggy sterker wordt. Prachtig zijn de vader-zoon momenten in een Belgisch hotel!

De slotscène is daardoor erg ontroerend.