• 9.370.278 stemmen

A Most Atrocious Thing (2024)

Komedie / Horror | 75 minuten

Genre: Komedie / Horror

Geregisseerd door: Christian Hurley en Ben Oliphint

Met onder meer: Ben Oliphint, Dylan Devol en Christian Hurley

Plot A Most Atrocious Thing

"Don't eat the deer."

Ben, Dylan en hun drie stonervrienden beginnen aan een afstudeertrip naar een afgelegen hut. Ze zijn van plan om veel te drinken, te jagen en nog meer te drinken. Maar nadat ze per ongeluk besmet hertenvlees hebben gegeten, worden vrienden vijanden en veranderen ze in demonische vleesetende zombies. De monsters willen niets liever dan de resterende vrienden uit elkaar scheuren.

avatar van Vascago

Vascago

Erg leuk home-made filmpje, gemaakt met een budget van 5000 dollar.De film is duidelijk gemaakt door liefhebbers van het genre. Uiteraard is het acteerwerk niet best, maar het is allemaal gewoon erg leuk en luchtig.

avatar van joolstein

joolstein

Stoner-Komedie met een vleugje doe-het-zelf horror. De meeste van de castleden die je in deze film ziet, stonden zowel voor als achter de camera en deden zo'n beetje alles zelf! Het budget was volgens IDMB $ 5.000 en dat is vaak ook wel zichtbaar, maar de enigszins creativiteit van dat budget vormt één van de charmes van de film. Er zijn geen pretenties om iets anders te proberen te maken dan een film over een stelletje kerels die plezier hebben.

Heel dat Stoner-bro-humor gedoe gaat zelden goed met mij, het is gewoon niet mijn soort van humor en dat is hier zeker ook het geval en het is er in overvloed. Tja, en een film met een microbudget waarin ze veranderen na geïnfecteerde hertenvlees te eten, kom je algauw in buurt van zombies...ook iets waar ik minder enthousiast van wordt! Ach voor zijn budget was het waarschijnlijk best een aardige speelfilm. Het ziet er zelfs niet eens zo heel slecht uit Maar de komische en zombie-achtige elementen, houden mij van een beter cijfer af!