• 9.113.616 stemmen

Releasedatum: 16 februari 2023

• iTunes Bekijk via iTunes

Plot Bed Rest

"Fear never rests"

Na jaren worstelen om een gezin te stichten, is Julie Rivers opnieuw zwanger en verhuist ze met haar man Daniel naar een nieuw huis om met een schone lei te beginnen. Nadat ze bedrust moet houden, begint Julie langzaam te ontrafelen terwijl ze de eentonigheid en angst van haar nieuwe verplichtingen doorstaat. Al snel beginnen angstaanjagende, spookachtige ervaringen in het huis Julie te achtervolgen, waardoor haar demonen uit het verleden worden aangewakkerd en anderen haar mentale stabiliteit in twijfel trekken. Gevangen en gedwongen haar verleden en het bovennatuurlijke onder ogen te zien, vecht Julie om zichzelf en haar ongeboren baby te beschermen.

avatar van Jotil

Jotil (crew bioscoopreleases)

Vanaf 9 februari 2023 in de bioscoop (The Searchers)

avatar van knusse stoel

knusse stoel

Aardige griezelfilm met de nodige effecten.

Er is met deze film niet iets nieuws onder de horizon maar het verhaaltje is wel aardig om anderhalf uur mee te vullen. Zoals al gezegd, niet nieuws, we hebben het allemaal wel eens eerder gezien.

Een 6+ en dat is afgerond hier 3*.

Jotil schreef:

Vanaf 9 februari 2023 in de bioscoop (The Searchers)

k .Vanaf nu 12 februari op mijn chromebook te zien ,eens kijken of het wat is

Was wel ok. Nergens eng of spannend, maar het verhaal kon me wel boeien en het eind was ook mooi.

Al had ik het ook een passend eind gevonden als ze wel was overleden om dan als "geest" voor Andrew te zorgen.

Die evil geest had dus haar eigen kids verdronken, maar wat was nou eigenlijk haar doel verder? Nieuwgeboren kind afpakken/doden(ze was bezig de ziel van het kindje op te zuigen, toch?) omdat ze evil is?

Zo moet ik het een beetje zien?

avatar van umbra

umbra

Horror/thriller? Naah puur drama vh zwakkere soort. Saai, spanningsloos en weinigzeggend. Dat deze op IMDb nog 5.1/10 haalt is dan ook té hoog. 2.5/10, max een 3tje.

avatar van ibendb

ibendb

Ik heb enkele weken bed rest nodig na het kijken van deze film. Zo verschrikkelijk vermoeiend. Melissa Barrera bewijst daarentegen wel dat ze een film kan dragen. Sedert In The Heights is ze op mijn radar verschenen en ze levert wel goed werk af.